Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaShayan

Wróżby, rozmowy o życiu...

Polecane posty

no nie mówcie -> Ile czasu temu się rozstaliście? Ja byłam z chłopakiem prawie 2 lata... Nagle w jeden dzień zmienił zdanie, bo czymś go zdenerowałam... Powiedział mi ... cytuje " Udawałem, że coś do Ciebie czuje a sypiałem z Tobą żebyś miała przyjemność, bo mi było Ciebie żal "... A wczesniej biegał za mną jak oparzony... Przedstawił całej rodzinie... Bolało. Jakieś 1,5 roku bolało. Myślałam, że umre aż nie doceniłam tego co jest moim przeznaczeniem... Przejdzie.

Gość MilagrosSsaas
Anna - jednak myślę,że to coś na dłużej.. gdyż gdyby nie on, myślę,że już by mnie tu nie było. :) ale czas pokaże... a co do exa.. kiedy to nastąpi?

Gość no nie mówcie
w sumie to pare dni temu sie wyprowadzil, ale takie rozmowy byly od konca grudnia :( wiem, ze jest ktos u niego, ze on cos czuje, ale powiedz blagam czy on chociaz przez chwile bedzie zalowal ze nie jest ze mna? czy sobie z tamta wszystko ulozy? :(

MilagrosSsaas -> Los Twój i Michała nie jest przesądzony. Jeśli bardzo chcesz możesz być z nim. Co do czasu w którym odezwie się Twój ex - nie wiem. Trudno mi stwierdzić czas, ale zrobi to napewno.

Gość MilagrosSsaas
no nie mowcie- wiem co czujesz.. ze mna postapil tak facet po 3 latach .. anna- wiem,rozumiem.. tarot to nie wyrocznia..on na tylko wskazuje drogę.. a co wybierzemy to juz nasza decyzja... :)

Gość pytajaca pytajaca
prawda,nie mozemy bez siebie zyc:)a obydwoje mamy silne charaktery.Prosze jeszcze o odpowiedz dot.tesciowej.

no nie mówcie -> Pani ex wyprowadził się nie dawno, nie dziwie się, że na dzień dzisiejszy jest Pani w złym stanie... Brawo i tak! Ja byłam kiedyś w gorszym... Do komputera bym nie umiała nawet wstać... Nic... Napewno będzie ciągle porównywał Panią z innymi kobietami... Rozłożyłam karty na tego faceta i stwierdzam, że on ogólnie w sferze uczuciowej jest troszke beznadziejny... Mianowicie nie widze aby w jego życiu miała być jakaś wielka miłość... On będzie miał kiedyś żone, ale będzie to decyzja poprzedzona tym iż on uzna ta osobe za taką która "przyda mu się" w życiu... :-o Prosze się nie martwić i pokazać mu totalny OLEW! Mój ex nie żałował póki tego nie zrobiłam.. Każdy gest skierowany w jego strone tylko go irytuje... Tacy są faceci.

Gość sidnejpolka
no nie mowcie ---- sylwik.22@interia.pl jesli nie bedziesz miala mi tego za zle to odpowiem dopiero za kilka godzin...teraz musze jechac na ryby ;)

Gość no nie mówcie
millagross> ale ty taka mlodziutka jetses, a ja? ja wierzylam, ze to mój zwiazek do konca zycia :(

Gość Dorotkaaaa
1.09.70 witaj o tak poznej porze.. :-) 🌼 moze sie jeszcze zalapie ;-) 1. czy ten facet: Toni 3.09.73 nie bedzie juz szukal ze mna kontaktu? mieszkamy daleko od siebie, jest cudzoziemcem. czy przestal o mnie myslec? jak moge go znow zaczarowac? ;-) 2. zyje za granica i szukam pracy. czy znajde ja? kiedy? i przede wszystkim, czy bedzie mnie satysfakcjonowac? zdaje sobie sprawe,ze pewnie w zawodzie nie popracuje /jestem polonistka/, ale chcialabym sie zrealizowac w srodowisku zawodowym, chcialabym byc potrzebna, doceniona i niezalezna, mimo wielkich niepewnosci,ktore mnie charakteryzuja. CZY MI SIE UDA? 3. ..i czy w uczuciach bedzie dobrze..? w moim zwiazku.. .zyje dla milosci. musze kochac i byc kochana :-)

Gość no nie mówcie
ale prosze powiedziec jasno, czy on bedzie zalowal? widze ze on bedzie mial zona, a ja bede miala meza w ogole? :O czy juz nie ma szans? :O boze, co sie porobilo 😭

Gość MilagrosSsaas
Anna..jest... teraz go docenilam... no nie powiem- wiem,ze jestem mlodziutka.. i wiele przede mna..wiem.. jednak ten zwiazek bardzo mnie zniszczyl...juz na starcie 🌼

pytajaca pytajaca -> Teściowa to dosyć interesowna kobieta, materialistka... Ma dużą wyobraźnie i wyimaginowaną idealną partnerke dla jej syna... Radze nie czuć strachu, nie kłócić się... Wszystko będzie dobrze. Atmosfera w Pani rodzinie zmierza do oczyszczenia.

Gość ona zalamana
agnieszka 1987 05 02 jeff 1980 12 11 czy on mnie zdradza ze swoja bylo.. co go laczy teraz z nia czy ja kiedykolwiek bede z nim naprawde szczesliwa jak ten zwiazek bedzie wygladal w przyszlosci.. czy lepiej w nim zostac czy uciec

Gość sidnejpolka
mam jeszcze pytanie odnosnie pieniedzy/zarobkow jesli mozna czy bedziemy mogli w koncu uniezaleznic sie od tesciow (dla scislosci - to oni sa zalezni od nas finansowo i tu nie chodzi o pomoc - tej im nigdy nie odmowie - tylko o tzw. wspolne gospodarowanie ), czy praca mojego meza zmieni sie na inna, przynoszaca innego rodzaju dochody

Gość no nie mówcie
sidnejpolka> wyslalam:)

Dorotkaaaa 1. Miałabyś szanse oczarować znów Toniego, bo nie zapomniał wewnątrz o Tobie i prawdopodobnie znó się odezwie. Jednak, ostrzegam! To łgasz... Nie opłaca się inwestować w tego Pana. Nie opłaca się, bo Pani się tylko wykończy psychicznie przy nim. 2.W lutym powinna już być praca! Pierwsza praca nie będzie na stałe. Będzie taka tymczasowa w poszukiwaniu lepszej. Druga praca to będzie już TA która Panią zadowoli ! 3. Karty w sprawie uczuć odpowiedziały w sumie mało wyraźnie... Dały tylko rade... By była Pani zawsze uczciwa i szczera a to zaprocentuje.

no nie mówcie -> Bede szczera. W zasadzie rozstania nie będzie żałował i zrobiłby to znowu :( Lecz docenia Panią jako kobiete z tym, że on czuje, że to naprawde koniec i że wypaliło się. Ale naprawde jestem równiez szczera gdy pisze, że on jest beznadziejny w uczuciach i nie była Pani pierwsza ani ostatnia która roni łzy przez jego niezdecydowanie.. Pani napewno będzie miała męża i lepsze życie uczuciowe niż Pani ex... Już to napisałam nawet :)

ona zalamana -> Niestety karty źle wyrażają się o Jeffie i Ci go szczerze odradzają. Pokazują iż jest to kłamca którego fascynują kobiety. W zasadzie widać stosunki z inną, ale to tylko zaspokajanie się. Do Ciebie czuje coś głębszego. Uważa, że jestes "jego".

Gość no nie mówcie
ech, dziekuje :( chociaz ciagle wierzylam, ze moze on kiedys zechce wrocic :( glupia baba ze mnie:(

sidnejpolka -> Karty mówią, że raczej mąż ze wszystkim sobie sam nie poradzi tak aby było aż tak dobrze. Może nie teraz po prostu.

no nie mówcie -> Gdzie tam głupia!? Ja co robiłam... Istna histerie! A nie uważam się za głupią :) Oni są głupkami... Powiem Ci tylko, że mam świetnego męża! Mam wszystko to co powinnam... To moja bratnia dusza i moge przy nim czuć się pewna... Ty też tak się poczujesz gdy tylko zapomnisz o ex.

Gość sidnejpolka
dziekuje jeszcze raz, biore sprawy w swoje rece w takim razie ;)

Gość pytajaca pytajaca
mam jeszcze jedno,ostatnie pytanie-czy moj mlodszy brat sie usamodzielni i znajdzie osbie jakas prace albo chociaz pojdzie na studia?Ma 25 lat i jeszcze jest na utrzymaniu mamy.

Gość ona zalamana
dzieki za odpowiedz .. wiesz we wrozby nei wierze ale w ta tak..juz bym go dawno zostawila ale jestem w 8 miesiacu ciazy.. Prosze odpowiedz mi czy w poniedzialek widzial sie z nia

sidnejpolka -> To dobrze, bo karty ciągle przy Twoim mężu stawiają ciebie jako jego anioła :D Widze, że sama to już wyczułaś :P Ja tez jestem takim "aniołem" mojego :D

Gość Dorotkaaaa
dziekuje 🌼 zalamalas mnie, ze typ wykonczylby mnie psychicznie :-0 :-D co z nim nie tak? jest az tak bardzo negatywny? widzielismy sie tylko raz, ale przez 3 lata byl miedzy nami kontakt. mowil mi: zostaw wszystko i przyjedz do mnie, czuje, ze nalezymy do siebie.. on jest muzykiem w rock band i wyklada na uniwerku :-) w jakis dziwny sposob nie chcialabym go stracic...

pytajaca pytajaca ->Wyszło mi tu, że Twój brat to bardzo mądry chłopak, ale leniwy i kłamie... Udaje dla wygody, że nie jest w stanie a tak naprawde jest szalenie inteligenty i spytny... Spokojnie, niedługo zacznie "żyć" :) Karty mówią, że napewno zacznie pracować nad swoim zyciem i się zmieni. Sam poczuje chęć do tego.

ona zalamana -> Przykro mi, ale nie moge odpowiedzieć na to pytanie, bo czas w kartach jest mało konkretny :( Więc dany dzień sądze, że nie da się zobaczyć... :(