Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaShayan

Wróżby, rozmowy o życiu...

Polecane posty

monika 09.08.1990 ile bede miala dzieci i czy w najblizszym czasie uda sie to?

Gość CARRIE 24
Chcialabym spytac czy znajde niebawem prace czy bedzie to praca jaka bym chciala.Karolina 20.08.1990r.

Gość benmag
Agnieszka 01.10.1978 co mnie czeka? Czy nastąpią jakieś zmiany w moim życiu. Dzięki

Gość nadzieja na...
AnnaShayan - dziekuje🌻 juz niestety nie jestem taka mloda:( wkoncu przydalaby sie jakas "bratnia dusza". mimo tego, ze karty pokazaly ze dopiero za 2-3 lata, to mam nadzieje ze tak bedzie... nie chce byc samotna cale zycie. pozdrawiam

Gość Eliza_
Bardzo dziękuję. A czy mogłabym się dowiedzieć czegos więcej o tym mężczyźnie?? Jesli to oczywiscie mozliwe ;) Mam nadzieję, że podanie nieprawdziwego imienia (chodzi o prywatność) nie wpływa na wróżbę Zyczę miłego wieczoru a właściwie to juz nocy ;)

Gość Agnieszka1988
Cześć Mam na imię Agnieszka 15.8.1988 znamy się już prawie 4y lata z moim chłopakiem, ale ostatnio coś się między nami psuję, nie ma czasu dla mnie, chciałam się zapytać czy to tylko przejściowe?, i czy wszystko się ułoży znowu?. Łukasz 1.10.1984 Bardzo dziękuję

Gość Anka343434
witam pania:) bardzo prosze o wrozbe Jakie zamiary ma ten mezczyzna zwgledem mnie? czy jego uczucie jest szczere?czy warto dla niego posiwiecic wszystko?ja 22.01.1974.on 13.07.1973.czy w zyciu tego czlowieka pojawila sie inna kobieta? z gory dziekuje:)

Bardzo prosze o wrozbe. Od trzech lat spotykam sie z chlopakiem. Planowalismy wspolna przyszlosc. Niedlugo mielismy razem zamieszkac. Niedawno moj chlopak oznajmil mi, ze zapromponowano mu bardzo interesujaca prace, ale niestety trzeba bedzie wyjechac z kraju i chce zebym jechala z nim. Ja bardzo boje sie tego wyjazdu. Nie wiem co mam zrobic. Bardzo mi zalezy na nim, ale nie mam ochoty wyjezdzac. Jak Pan widzi nasza przyszlosc? Co mam zrobic? Sylwia 21.09.1978. Z gory dziekuje za odpowiedz.

Gość dojka dona
Dominika 31.05.1988r czy sptkam w tym roku druga połowe , jak z praca ,

Anno dziekuję za wróżbę z dzieckiem rzeczywiście poczekamy w zasadzie to ja nie bardzo chyba chce mieć drugie :/ a mam jeszcze jedno pytanie odnoście pracy mojego Pana czy to bedzie dobra praca tak w sensie finansowym i co z moim zdrowiem ? Pozdrawiam

Gość annashayer
GOOD NIGHT -> Niestety według moich kart "ta" sprawa nie jest zamknięta... :( Mają oni silne połączenie astralne... :( Magdaa555 -> Tak, dzięcko będzie, ale teraz chyba za dużo tego stresu... Gdy się Pani wprowadzi do teściów prosze im pokazywać cały czas serdeczność nawet jeśli będą dla Pani złośliwi a bardzo szybko zacznie im się robić głupio i przekonają się do Pani... Według kart oni tak naprawde sami nie wiedzą o co im chodzi :-o ktossssssss ->Egzaminy to już zależą od Pani ;) Co do miłości widze życie wspólnie spędzone z kimś u boku. Widze wspólne plany, małżeństwo :) koci pazurek 26 ->Hmmm dziwnie mi wyszło... Karty mówią, że jeśli Pani nie zacznie stosownych afirmacji sama wpędzi się Pani w samotność...

GOOD NIGHT -> Niestety według moich kart \"ta\" sprawa nie jest zamknięta... :( Mają oni silne połączenie astralne... :( Magdaa555 -> Tak, dzięcko będzie, ale teraz chyba za dużo tego stresu... Gdy się Pani wprowadzi do teściów prosze im pokazywać cały czas serdeczność nawet jeśli będą dla Pani złośliwi a bardzo szybko zacznie im się robić głupio i przekonają się do Pani... Według kart oni tak naprawde sami nie wiedzą o co im chodzi :-o ktossssssss ->Egzaminy to już zależą od Pani ;) Co do miłości widze życie wspólnie spędzone z kimś u boku. Widze wspólne plany, małżeństwo :) koci pazurek 26 ->Hmmm dziwnie mi wyszło... Karty mówią, że jeśli Pani nie zacznie stosownych afirmacji sama wpędzi się Pani w samotność...

Na reszte odpowiem niebawem! Póki co mam dużo spraw na głowie! Pozdrawiam!

Gość P.MonikaA.B.
Chcialabym wiedziec jak potoczy sie moja przyjazn z J.Piotrem. 4.12.74

ja 12-12-1976 on 17-3-1973 dzieci 29-9-2000, 27-5-2008, przede wszystkim nasze zdrowie no i finanse pozdrawiam

Gość onaona1
Kasia 22.01.1988 Kiedy wyjde za maz?

Gość cecyliia
ja tez poprosze;p gosia 20.08.1985 czy byly chlopak mnie kocha marcin 30.01.85 czy spotkam milosc swojego zycia??? czy bede bogata;p;p? dzikeuje:)

Gość Ja też poproszę***
chciałabym wiedzieć czy spotkam pewnego faceta, którego nie widziałam juz bardzo długo i czy wyjaśnimy sobie wszystko, czy znajomość, rozmowy powrócą. Ja 30071967 on 16.041961. W ogóle chciałabym wiedzieć jak moje sprawy sercowe się ułożą ;-) Dziekuje serdecznie z góry. Gosia

Gość ja też proszę...
Patrycja 15.12.1988 mam problemy zdrowotne, myślę nad zmianą studiów, nie wiem co robić

Gość Pani 500
Witam, ja 25.02.1976, mąż 14.10.1974. Chciałabym się dowiedzieć czy będziemy zawsze razem, jesteśmy dość impulsywnymi ludźmi i często mamy odmienne zdania na jakiś temat i wydaje mi się że to nas ogromnie blokuje i wysysa z nas pozytywną energię. Chciałabym się dowiedziec czegoś na temat naszej przyszłości. Pozdrawiam

17.03.1990 czy zdam poprawke i wyjade na studia? I czy zdam prawko, zastanawiam sie czy nie miec egzaminu w austrii, bo tam łatwiej zdac, chociaz nie wiem czy polce bedzie łatwiej

Gość gość
Zgadzam się Pani Grazyna z http://wrozkagauri.pl to zdecydowanie najlepsza z polecanych tutaj wróżek