Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaShayan

Wróżby, rozmowy o życiu...

Polecane posty

Dorotkaaaa -> Nie twierdze, że to zły człowiek lecz dużo kłamie i często się leni... A raczej - to lekkoduch.

Gość sidnejpolka
ciesze sie bardzo z tych slow, wzruszylam sie troszke nawet, bo czesto mam wrazenie ze jestem piatym kolem u wozu w tamtej rodzinie i utrapieniem dla meza...ciesze sie rowniez ze Tobie sie uklada, bo majac taki dar powinnac miec spokojne zycie niezaklocone bezsensownymi wybojami, zycze kazdemu takich zwiazkow jak nasze...i mniej "wydatnych" tesciow niz moi ;)

sidnejpolka -> Oj, mam problemy... Ale jak każdy. Moi teście są jacy są... Leczyłam męża 5 lat z lęku przed bliskością, bo w dzieciństwie dręczyli go psychicznie a teraz sa obrażeni, że mąż wydaje na mnie pieniądze :D Ale i tak jestem szczęśliwa, bo mam jego i kochamy się.

Gość ona zalamana
a mozesz zobaczyc czy sie widywali przez te 2 tygodnie.. wiesz zadko wierze we wrozby ale to co piszesz to prawda.. powiedz mi jeszcze czy ja wytrzymam w tym zwiazku.. czy on mnie kocha czy sie zmieni czy zawsze bedzie tak jak jest.. i czy dziecko bedzie zdrowe

Gość sidnejpolka
echhh to zycie :) ale milosc to jest to ;) lek na wszystko...no moze prawie wszystko :)

Gość Dorotkaaaa
caly czas on: 3.09.73.. czy mam przez torozumiec, ze nie traktuje powaznie zwiazku z kobieta? moze dlatego, ze nikogo teraz nie kocha? czy ma teraz kogos? czy jest kobieta, ktora w tym momencie sie interesuje? i jeszcze jedno: czy uda mi sie wkrotce, mi 1.09.70 i mojemu chlopakowi 17.10.75, zmienic mieszkanie na wieksze? :-)

ona zalamana -> Niestety widywali się. Nie były to spotkania przepełnione miłością, ale rozumiem Twój ból mimo wszystko, bo on na Twoim miejscu wściekłby się. Jednak mam też i coś dobrego dla Ciebie :) Karty mówią, że on już myśli o dziecku lecz są to myśli typowo męskie.. On sam jeszcze tak tego nie czuje. Gdy zobaczy dziecko zmieni się jednak. Poczuje się dorosły! Ty i dziecko będziecie w centrum jego uwagi... Nie martw się, nie będzie tak źle jak dziś się Tobie wydaje. Jeff nie jest idealny, ale nie moge powiedzieć by Cię nie kochał!

Dorotkaaaa -> "on" jest kłamcą i faktycznie nie traktuje kobiet poważnie. Zawsze łga :( Tak mówią karty... Nie widze aby kogoś kochał... Leci przez życie jak samotna błyskawica... Szkoda, bo wiele go przez to omija. Nie widze by był równiez w jakimś związku. Co do mieszkania to w najbliższym czasie nie...

Gość ona zalamana
anna jakbys mnie teraz widziala .. cala rozplakana.. mam dosc jestem w 8 miesiacu a sie denerwuje co chwile.. pisza smsy do siebie on je kasuje.. mam dosc..widze wszystko .. nie mieszkam w polsce .. dzis rano weszlam na neta na rachunek z jego telefonu.. i tam widze z opoznieniem o 2 dni do kogo pisze i dzowni.. i w poniedzialek o 10 rano wysylal jej smsy..a z domu wyszedl o 11.20 bo mial rozmowe w sprawie pracy 100 kilometrow od nas.. w duzym miescie.mial zadzwonic po.. jak mu poszlo a skonczylo sie tak ze o 3 ja do niego zadzwonilam bo on zapomnial ..mialam isc spac ale czekam na reszte rachunku bo widze tylko polaczenia do 11 rano a nowe sie pojawia

ona zalamana -> Jesteś w ciąży, w 8 miesiącu... Wielu mężczyzn wtedy zdradza... :( To smutne, ale są takie "gady"... Prosze Cię, nie martw się tym. Dziecko się liczy i tylko dziecko! Gdy dziecko się już urodzi to się z nim policz... Na razie NIE WOLNO Ci się denerwować.

Gość Dorotkaaaa
dziekuje 🌼 jestes kochana :-) 1.09.70 jesli jeszcze cie nie zameczam zbytnio.. w ciagu ostatnich kilku lat, przez rozne problemy, stracilam sporo pewnosci siebie. czesto sie doluje, rozpatruje zbytnio sprawy i brak mi radosci.. powiedz mi, czy rzeczywiscie mam powody, aby tak sie wszystkim przejmowac? jak mam zdobyc sile, entuzjazm i pewnosc siebie, ktora kiedys mnie charakteryzowala? nienawidze tego stanu bezsilnosci, niemocy i strachu, bo zbytnio paralizuje mi zycie i rozwoj.. :-(

Dorotkaaaa -> To czasowe. Karty nie mówią o tym stanie jako o czymś co ma już zostać. Nie martw się... Nikt nie jest zawsze silny... Ważne, że sama wiesz, że tak naprawde jesteś silna. Widocznie zmęczyłas się troche. Myślisz pewnie jak wszystkich uszczęśliwić ? Znajdź troche czasu na medytacje. Rozluźnij się.

Ja idę już spać, bo mąż się delikatnie mówią poirytował już :D Uznał, że rozregulowałam sobie wszystko, bo jak można jeszcze nie spać... Chyba ma racje więc posłucham go i pójde spać :) Dobranoc!!

Gość Dorotkaaaa
dziekuje raz jeszcze.. :-) i d*o*b*r*a*n*o*c 🌼 mam nadzieje, Anno, ze jeszcze tu, na twoj topik, wrocisz, bo fajnie tu, szczegolnie o tej porze.. :-)

Gość pytajaca pytajaca
Ja rowniez dziekuje za wszystkie odpowiedzi.Milej nocy zycze.

Dzień dobry :) Poprosze o odpowiedź na pytanie czy mój mężczyzna (23 04 74 )jest ze mną szczery, czy jest wierny, czy mnie kocha? Co będzie dalej z naszym związkiem? Jestesmy po rozwodach, ja mam dziecko, mieszkamy razem. Moja data ur. 12 05 79. Pozdrawiam :)

Gość Smutna _Ona1
To i mnie może sie poszcześci Anno jak znajdziesz chwile czasu to proszę o wróżbę ja 19.11.1981 no 29.06.1982 Czy wszytko sie nam poukłada czy damy rade spłacać kredyt na mieszkanie i czy mój pan znajdzie prace no i co z moja pracą czy ja zmienie czy nie. Czy bedziemy mieli jeszcze jedno dziecko?

Gość paulinnnkaaaaaaaaaaaa17
paulina 1,06,1991 Patryk 21,09,1992 czy wrócimy do siebie? co wydarzy się ciekawego w moim życiu

natimati ->Witaj! mam same dobre wieści! :) Mężczyzna ten czuje, że przy Tobie znalazł to czego mu trzeba. Napewno jst szczery i Cię kocha. Nie ma co się rozpisywać, bo nie ma powodów do obaw! :)

Smutna _Ona1 -> Kredyt Państwo spłacicie, ale niestety będzie to trwało... Jak to kredyt... :( Pan znajdzie prace :) Panią na razie widze w tej samej pracy... Póki co. Co do dziecka to karty radzą się wstrzymać, bo sytuacja finansowa powinna być naprawde dobra jesli Państwo tego chcą!

paulinnnkaaaaaaaaaaaa17 -> Niestety nie widze abyście mieli wrócić do siebie... Moje karty tego nie pokazują. Napewno poznasz innego chłopca i to nie jednego. Jesteś jeszcze młoda a przed Tobą jeszcze wiele ...

Gość stokrotka 32
Chciałabym zapytać czy związek mojej córki z chłopakiem przetrwa czy będą z sobą szczęśliwi Karolina 20 .08.1990r Łukasz27.01.1985r

Gość nadzieja na...
witam. prosze o wrozbe- czy dlugo jeszcze bede czekac na milosc? Aleksandra 16.11.87

Gość jastina
Witaj . Moja data urodzenia 1953 ostatnio moje stosunki z mężem sie poprawiły mąż 1951 r. i chciałabym wiedzieć czy będa take przez dłuzszy czas? czy moge liczyc że mąż jeszcze bardziej poprawi się na dobre czy niestety niedługo znów nasze relacje sie pogorszą? Chciałą bym też wiedzieć co spotka moją nastoletnią córke 1993 czy uda jej się w tym roku dodtac do wymarzonego liceum jaka czeka ją przyszłość?Córka nie rozmawiała jeszcze ze mną ale wiem że chyba się zakochała...chciałabym wiedzieć czy faktycznie jest ktos przy niej ktos dobry czy ktos ją kocha czy może liczyc na szczęście w miłości?

Gość Ania1986
witaj, powiedz mi proszę, czy coś zmieni się w moim życiu? jak widzisz zdrowie i kogoś obok mnie? bo na to, żebyśmy się zeszli z olkiem nie ma już szansy? on 03.04.85, ja ania 26.07.86

Gość baran45
Izabella 21.03.1945 Jestem po rozwodzie. W tej chwili jestem w trakcie likwidacji naszego dorobku. Chcialabym wiedziec jak bedzie wygladala moja sytuacja finansowa i jakie bede miala uklady z ex. 4.11.1951. Dziekuje za odpowiedz.

Gość jastina
Witaj . Moja data urodzenia 1953 ostatnio moje stosunki z mężem sie poprawiły mąż 1951 r. i chciałabym wiedzieć czy będa take przez dłuzszy czas? czy moge liczyc że mąż jeszcze bardziej poprawi się na dobre czy niestety niedługo znów nasze relacje sie pogorszą? Chciałą bym też wiedzieć co spotka moją nastoletnią córke 1993 czy uda jej się w tym roku dodtac do wymarzonego liceum jaka czeka ją przyszłość?Córka nie rozmawiała jeszcze ze mną ale wiem że chyba się zakochała...chciałabym wiedzieć czy faktycznie jest ktos przy niej ktos dobry czy ktos ją kocha czy może liczyc na szczęście w miłości? Imię Jadwiga zapomniałam dopisać wyżej ;)

Gość Eliza_
Moja data 11.04.1987, chcialabym wiedziec kiedy wyjde za mąż i kto jest mi pisany To dla mnie wazne w obecnej sytuacji zyciowej