Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnaShayan

Wróżby, rozmowy o życiu...

Polecane posty

stokrotka 32 -> Na dzień dzisiejszy widze dużo niepewności z obu stron, ale na końcu miłość wygra. Widze, że oni są swoim dopełnieniem i sami dojdą do porozumienia!

nadzieja na... -> Kochana jesteś młoda i zależy o jaką miłość pytasz... Sądze, że o to kiedy spotkasz swoją bratnią dusze? Prosze bądź uważna za pare lat... Bo nie stanie się to niedługo. Za około 2-3 lata przyjdzie TEN JEDYNY...

Gość malinka czerwona
witam powrozysz mi skoro jestes?

jastina -> Witam! No co karty pokazały odrazu najpierw to właśnie ta zmiana męża... On chce się zmienić na lepsze i jest optymistycznie nastawiony do ulepszania siebie. Sam wierzy w to wszystko bardziej niż Pani... Doam, że tak naprawde uzupełniacie się Państwo i jeśli oboje się postaracie to wszystko będzie ok! Jesteście bratnimi duszami i szkoda by się nie udawało. Co do spraw córki karty wypowiadają się optymistycznie na temat szkoły :) Będzie dobrze. Co do sfery uczuciowej - jest zafascynowana pięknym chłopcem, ale to nie jest na razie nic poważnego... To jedna z tych młodzieńczych fascynacji.. Na razie to nie będzie zięć ;) Pozdrawiam.

Ania1986 -> Jeśli źle się czujesz to jest to spowodowane przez to, że coś ciężko przeżywasz... Nie ma prawdziwych, złych zmian w Twoim organizmie... Radze odetchnąć, mniej się martwić to nie będzie chorób. Z Olkiem nie widze zejścia się, ale karty wskazują na to, że wszystko się unormuje w Twoim życiu uczuciowym.

Gość malinka czerwona
Ewelina 27.07.1989 co mnie czeka w miłości? Czy będe w związku niedlugo moze?

baran45 -> Droga Pani, karty mówią, że powalczy Pani troche z exem, ale będzie miała przewage. Nie widze aby Pani sytuacja finansowa miała być zła. Raczej dobra :) Stosunki beda różne... Raz lepiej raz gorzej... Jak to z tymi exami ;) Pozdrawiam!

Eliza_ -> Poznanie "tego" który bęzie Pani przeznaczonym, pomoże przetrwać pojawi się w przyszłym roku. Nie weźmiecie odrazu ślubu. Troche życia bez papierka.. Ślub w roku 2011.

malinka czerwona -> Niedługo jakoś to nie widze niestety związku... Lez napewno w tym roku będziesz z kimś w związku.

Gość elinek
Ewelina 25.10.1978 co z moim małżeństwem ? Nie jestem siebie już pewna , czy uczucia wrócą? Czym powinnam sie zajac w zyciu ? Dziekuje

elinek -> Ciężko mi Pani powiedzieć czym powinna zająć się w życiu gdyż karty nie umieją odpowiedzieć na takie konkretne pytanie tak precyzyjnie... Przynajmniej nie moje karty! Co do związku wyszło dość dziwnie... Wyszło, że Pani wewnętrznie męża kocha i ma Pani uczucia, ale jest Pani obecnie zagubiona.

Gość elinek
Bardzo serdecznie dziekuje .

Gość elinek
to moze jest prawda, jestem totalnie zagubiona, sama nie wiem dlaczego, moze to choroba, trwa to juz dobre 2 lata,

Gość a to moge jeszcze ja

? 26 09 86 zycie uczuciowe w najblizszym czasie? czy cos sie zmieni?

ale to juz tyle? tylko ze dobrym torem? zadnych szczegolow? :(

a to moge jeszcze ja -> Ja również nie otrzymałam żadnych szczegółów... Nie powiem nic mniej ogólnego jeśli nie bede wiedziała czy jest Pani w związku czy nie... Itd... Karty mają wiele znaczeń.

nie jestem w zwiazku, podoba mi sie jeden facet i zastanawiam sie czy cos z tego bedzie...

Gość GOOD NIGHT
hej! ;-) ja 1.09.70 moj chlopak 17.10.75 czy jego ex, dziewczyna z 10 lat ode mnie mlodsza, chyba zodiakalna ryba, nie mysli juz o nim? w przeszlosci bylo z tego powodu sporo zamieszania. czy on nie szuka kontaktu z nia? czy ta historia jest w koncu zamknieta??

Gość jastina
Dziękuję bardzo serdecznie ;) Od razu lepszy humor od rana:) Jeśli nie masz nic przeciwko to jeszcze czasem skorzystam z twojej pomocy. Pozdrawiam ;)

Gość Magdaa555
Witam;) Nazwyam się Magdalena 1973 od dłuższego czasu staram się z mężem 1974 o dziecko .Niestety narazie nam nie wychodzi , powoli trace nadzieję chciałabym wiedzieć czy jest jeszcze jakaś szansa na dziecko? Chciałabym też wiedzieć jak ułoży się moje małżeństwo to jest mój drugi mąż slub był w lipcu tego roku .Narazie mieszkamy u moich rodziców ale w niedługim czasie planujemy przeprowadzic się do rodziców męża mamy tam oddzielne piętro.Niestety rodzina meża nie akceptuje mnie...chciałąbym się dowiedzieć czy zmieni się ich nastawienie do mojej osoby i jak potoczy się mój los po przeprowadzce? Pozdrawiam ;)

Gość ktossssssss
WITAM 31.03.1969 mariola czy spotkam wreszcie kogos na stałe ,ktory bedzie wart miłosci i ja odwzajemni.? czy uda mi sie zdac wszystkie egzaminy w sesji zimowej.

Gość koci pazurek 26
Witam,czy poznam w swoim życiu tego właściwego mężczyznę czy może moim przeznaczeniem jest samotność?Kinga 26lat skorpion

Gość stokrotka 32
Proszę powiedzieć co z moim zdrowiem jestem jak to sie zakonczy i czy wroce do pracy co mi przyniesie ten rok Mariola 29.09.1958r.Chcialabym tez zapytac moje dwie corki codzi mi o szkole i ich zdrowie.Agnieszka 10.03.1992r. Izabella 2.05.1996r.Za odpowiedz z gory serdecznie dziekuje.