Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka1979

SKOK STEFCZYKA szkolenie we Władysławowie

Polecane posty

Gość gość
jadę na szkolenie od 22.02 z Katowic, jedzie ktoś z okolicy?

Gość gość
Jeżeli ktoś jedzie 7. 03 i chciałby się gdzieś spotkać żeby było raźniej podaje swojego maila weronika-bb@o2.pl. ja jadę z Wrocławia :)

Gość gość
Szkolenie jak szkolenie. Trzeba samemu jechać i się przekonać. Tylko trzeba się nastawić na dużo pracy po- zadania domowe.

Witam, 7 marca 2016 również mam się tam zgłosić. Świetnie byłoby się z kimś wcześniej zgadać. Zostawiam e mail wiki.d@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Hej wszystkim. Ja jednak jadę 14 marca jakby ktoś wybierał się w tym terminie dajcie znać :)

Gość gość
Hej. Ja również jadę 14.03. Jeśli ktoś jeszcze w tym terminie jedzie z Warszawy to proszę o kontakt : ak7318@gmail.com. Razem raźniej :)

Gość Karolina939393
Hej :) ja jadę na szkolenie prawdopodobnie 4 kwietnia. Ktoś jedzie też w tym terminie? ;)

Gość gość
Hejka ja tez jadę ze śląska a Ty ?? pozdr. A.

Gość gość
Szkolenie ogólnie w porządku. Jedzenie smaczne. Sniadanie 7:30, od 8:00 zajęcia do 15:30 w miedzyczasie obiad o 13:30. Kolacja o 18. Pokoje przestronne, da radę załatwić pokój 1-osobowy. Dużo zadań domowych, tak czy siak my siedziałyśmy w sali komputerowej do 21-22. Później jeszcze nauka teorii w pokoju... Dużo pracy ogólnie ale to jest nic z porównaniu z tym co czeka każdego w oddziale. Tam dopiero zaczyna się jazda i zderzenie z rzeczywistością. Na start zaproponowano mi 1600 podstawy. Szału nie ma a odpowiedzialność za gotówkę ogromna.

Gość gość
Witam. Czy ktoś mógłby udzielić mi informacje. O której w sobotę kończy się szkolenie. Chodzi mi już o ostatni dzień. No i kiedy jest ten egzamin? Piátek czy sobota?

Gość gość
Będąc już na szkoleniu to firma płaci nam jakieś pieniądze za to???

Gość gość
W piątek jest egzamin. W sobotę zajęcia kończą się około 12

Gość gość
Podpisujesz umowę o pracę na 2 tygodnie, jeśli zdasz egzamin to dostaniesz na 2 lata przedłużona. Jak nie to tylko zapłacą Ci za te 2 tygodnie.

Gość gość
Witam. Właśnie dowiedziałam się,że zostałam zaproszona na szkolenie do Władka. Chciałam zapytać czy za to szkolenie firma nam zapłacić tą podstawę,czy też jakąś delegację???

Gość Tomasz0123210
Ja bylem na szkoleniu w listopadzie, szkolenie jak szkolenie, troche nauki, praca domowa do zrobienia codziennie. Sam osrodek w porzadku, jedzenie dobre, byłem jedynym facetem, wiec mialem pokoj sam.... przynajmniej teoretycznie, bo zdarzalo sie, ze ktoras z kolezanek nocowala u mnie :D Posiedzialem dwa tygodnie nad morzem, odpoczolem, zaplacili mi za to i zaliczylem trzy dziewczyny :D Praca w oddziale to inna bajka, nie ma lekko ale da sie przezyc.

Gość Lubię próżnować
"przynajmniej teoretycznie, bo zdarzalo sie, ze ktoras z kolezanek nocowala u mnie smiech.gif" Widzę, że kolega nie próżnował

Gość gość 4
Ty kłamczuchu, tak naprawdę z nikim nie nocowałeś. chyba, że mówimy tu o Twoim misiu przytulasku

Gość marzannax
Gościu czwarty, ta tam wiesz czy bzykał, czy nie bzykał. Widać żeś młody i w firmowych wyjazdach nieobyty :D Ja jak byłam na szkoleniu to nei było żadnego faceta, jeśli macie jakieś pytania to śmiało, coś jeszcze pamiętam :)

Gość gość
ja jade teraz 18 kwietnia nie wiem czego się spodziewać strasznie się boje bo nie miałam nigdy styczności z taka pracą. w jakich godzinach sa zajecia czy soboty i niedziele są wolne? jak egzamin ile trwa czy dużo pytań? Pozdrawiam ;)

Gość gość
Zajęcia są od 8 do 16, w soboty też są zajęcia. Dużo czasu wolnego po godzinie 16, do morza blisko... kąpać się nie będziesz w kwietniu, ale jeśli nawiążesz jakiś flirt to wieczorne spacery i sex on the beatch jak najbardziej :D Egzamin jest przerąbany, ale nie przejmuj się, jeśli nie zdasz to nic się nie dzieje, dwa tygodnie posiedzisz nad morzem za darmo, zapłacą Ci za pół miesiąca i najlepsze co może Cię spotkać: nie będziesz musiała pracować w Stefku :D

Gość gość
flirty i sex mnie nie interesuje jade się tam szkolić :) ... a jeśli chodzi o prace w kasie Stefczyka czemu niby uważasz ze jest tak zle? jestem mloda osoba która porrzebuje pieniędzy, studiuje i potrzebuje zdobywac doświadczenie. Nie uważam, ze praca w Stefczyku to dla mnie zle rozwiązanie a wlasnie wręcz przeciwnie naucze się czegos zdobede doświadczenie zarobię więcej niż w aktualnej pracy. Same plusy :)

Gość Poszkoleniu
Szkolenie łatwe, nawet jeśli nie miałaś styczności z bankowością. Ale szkolenie z pracą ma tyle wspólnego co i nic.. :)

Gość gość
a jeśli chodzi o zaliczenie? jakieś zadania do robienia czy teoria ?

Gość gość
a jak wygląda praca na stanowisku doradca finansowy ? jakie sa obowiazki i o co chodzi z tymi normami z góry nakladanymi do wyrobienia ?

Gość KamiLegia
"jeśli nawiążesz jakiś flirt to wieczorne spacery i sex on the beatch jak najbardziej " Haha potwierdzam :D Zwłaszcza dotyczy to facetów bo są w mniejszości, więc nietrudno jest wyrwać jakąś loszkę nawet mniej ładnemu :D Ja tez poznałem jedną panne we Władku ale teraz mam z tego same problemy wiec trzeba uwazac :( Chyba ze od razu zaznaczycie ze to tylko taki romans przelotny (jesli wiecie o co mi chodzi ;))))) Moja panna niestety zaszla i przez to musialem podjac prace w Skoku. Ogólnie zajęć dużo ale egzamin nie jest trudny, polecam.

Gość gość
praca lekka nie jest, a płacą mało

Gość gość
dużo osób pisze ze praca lekka nie jest ? co macie dokładnie na myśli ? co jest najcięższe i jakie są wytyczne z góry ?

Gość gość
Kto sie teraz wybiera?

Gość gość
ja jadę 18 ;)

Gość gość
Ja aktualnie jestem na szkoleniu, przed wyjazdem czytałam z uśmiechem i niedowierzaniem to forum, ale już pierwszej nocy zorientowałam się, że niektórzy nie wiedzą po co tu przyjechali i jak się zachować. Panny za ścianą bzykają się po nocach i imprezują nie dając spać innym. Szkolenie jest fajne, zakwaterowanie średnie, jedzenie średnie, a jak będzie w pracy to się dopiero okaże. Przed przyjazdem na szkolenie byłam dwa tygodnie w placówce i było fajnie, może będzie fajnie.