Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonowa25

Powiedział, ze spotyka sie ze mna tylko dla sexu

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny nie bądźcie naiwne! Ja 8 miesięcy zmarnowałam z takim typem... Nie chce go znać:/ Dla niego tylko seks był ważny,nie ja,moje uczucia... Odeszłam bez pożegnania,bo nie należą mu się nawet słowa wyjaśnień! Podły prostak bez wyższych uczuć ...

Gość gość
Wykastrować takich idiotów napalonych.

Gość gość
Jak facet mowi teks...spotykalem sie z toba tylko dla sexu to trzeba powiedziec mu ufff to dobrze bo ja z toba tez ale nie wiedzialam jak ci to powiedziec:D jego mina bezcenna. :D

Gość fajnie sie was czyta kobiety
wasz to "rozumowania" po prostu poraża :D. A na co ty liczyłaś autorko? Dasz d**y na początku a później: ryzyk fizyk, może się zakocha a może nie? Czy jak? :D. Nie potępiam wskakiwania do łóżka kiedy się chce, ale po co jakieś oczekiwania później inne niż seks?? Jaki to zły facet, że spotyka się tylko dla seksu hehe

Gość gość
Taki facet to zwykła za przeproszeniem szmata! Bez jakichkolwiek wyższych uczuć byle tylko jakąś nawiną,młodą wykorzystać i spieprzyć jej psychikę:/ W moim przypadku on wiedział,że coś do niego czuję mimo to pozwalał na spotkania,seks chociaż wiedział,że nic więcej (prócz seksu) nie może mi dać! Ranił świadomie! Ale co tam,kobietę można traktować jak przedmiot bez uczuć,robić z nią co się chce byle zaspokoić swoje popędy;/ Kiedy zapytałam go co do mnie czuje odpowiedział:"Co mam ci powiedzieć?":/ Tylko tyle ... Po tym wszystkim zerwałam z nim definitywnie kontakt ... Potem zadzwonił do mnie 2 razy ... To,że go rzuciłam nie zrobiło na nim żadnego wrażenia ... :/ I dzięki temu utwierdziłam się w tym,że NIGDY mu na mnie nie zależało skoro o mnie nie walczył ... nie chciał mnie zatrzymać. Ważny był tylko i wyłącznie seks:( Dziś jest mi potwornie przykro ale żaden facet tego nie zrozumie no może jakiś normalny co jest dziś rzadkością aby takiego spotkać.

Gość gość
Kiedy ostatni raz był u mnie (tydzień temu) dodał ,że "nie pasujemy do siebie" zapytałam : w takim razie dlaczego dziś spędzamy wieczór razem?a on:"bo jest nam razem dobrze" ... Nigdy nie zrozumiem jak mógł mnie tak wykorzystać,z premedytacją wiedząc,że coś do niego czuje,tyle razy mu to mówiłam... Nie mogę się z tego otrząsnąć.

Gość gość
masz rache, to najgorszy sort cwaniakow i manipulantow. beda udawac zwiazek, stwarzac pozory, a na koniec okaze sie, ze chodzilo tylko o seks - oczywiscie sama musisz sie skapnac, bo ten duren nic nie powie, zeby mu sie nie skonczylo darmowe r****nko:o tacy faceci to moralne DNO

Gość gość
Tak w 100% moralne dno! Sam przyznał mi,że jest emocjonalnie niedojrzały:/ To po co bierze się za jakąkolwiek nic niewinną dziewczynę i robi jej wodę z mózgu?!:/ Przyznał też ,że to zawsze dziewczyny go zostawiały a ja mimo tego nie domyśliłam się o co chodzi w tym wszystkim. Jeszcze perfidnie udawał,że nie ma dziś ochoty na seks a potem się do mnie przystawiał aby doszło do tego na czym mu zależało ... Ukrywał mnie przed wszystkimi,rodziną itp.Mojej rodziny unikał. Chciał mnie "kupić"prezentami a ja nie chciałam nic od niego. Nie zabierał mnie w publiczne miejsca,gdy chciałam iść z nim na spacer to odmówił,chciałam go przedstawić znajomym to odmówił. Jedynie chciał iść ze mną na basen ... erotoman! Usunęłam go ze wszystkim możliwych portali,ucięłam kontakt. Najgorsze jest to,że po raz pierwszy oddałam się komuś kto nic do mnie nie czuł,nigdy nie przestanę żałować tego:( On na to wszystko pozwolił. Chciałabym o tym zapomnieć.