Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonowa25

Powiedział, ze spotyka sie ze mna tylko dla sexu

Polecane posty

Gość To cała ja
dlatego cie zaprasza jak nikogo nie ma , bo jak widzisz nie jesteś zbyt ważną osoba w jego życiu, a po co rodzice maja myśleć,że jesteście para

Gość To cała ja
traktuje cię jak przyjaciókę do zwierzania i...seksu

Gość kobiety to tepe ludziki
kazda z was mysli ze spotykanie ma sie konczyc uczuciem slubem dziecmi tepe gesi

Gość hdgf
a niby czym ma sie konczyc?

Gość tez to przeszlam...
a wlasnie niby jak ma sie to skonczyc??Jak sie facet nie chce wiazac to nie spada do burdelu, tam ma zwiazki bez zobowiazan i od tego wlasnie jest to miejsce dla takich tepakow wlasnie o jakim pisze autorka, dla takiego z ktorym ja sie spotykalam...zwiazki bez zobowiazan, skad w ogole to okreslenie??heh

Gość hdgf
ale jak są takie durne co dają za free to po co burdel

Gość antykwadracikowa
ha haha a może właśnie zastępujecie mu burdel :D tak lepiej w jego ocenie, czuje się mniej kurwą zamiast pójść do burdelu spotyka się z Tobą :) to taka mała hipokryzja ze strony Panów

Gość hdgf
dokładnie i lepsza od dziwki bo mozna czasem do niej zadzwonic, wyzalic sie

Gość antykwadracikowa
ps. gadałam ze swoim bliskim kolegą - miał takie "dziewczyny" na bzykanie - i potem panny wielkie żale, a on od razu jasno stawiał sprawę i się godziły na warunki - a potem udawanie cnotki i płacze :D ależ to zakłamane :P

Gość antykwadracikowa
hdgf racja :D dzi.wka by policzyła dodatkowo za słuchanie żalenia przez telefon :D

Gość Iwonowa25
dziękuje Wam bardzo za zakwalifikowanie mnie do grona dziwek.

Gość antykwadracikowa
a dzi.wka to ktoś gorszy? nazywajmy rzeczy / osoby po imieniu Jak czynisz tak to trzeba nazwać A skoro to był Twój świadomy wybór to czemu użyć innej nazwy niż ta, która odzwierciedla rzeczywistość?

Gość Iwonowa25
jaki świadomy wybór? o czym Ty mówisz? to chyba jego wybór, nie mój.

Gość hdgf
ale ty sie na niego zgodzilas

Gość antykwadracikowa
dokladnie, zgodzilas sie Powiedział: kocham Cie obiecywal cos? raczej nie wynika to z Twoich wypowiedzi, więc czego oczekiwałaś, że po fazie dupczenia nadejdzie niczym cichy szept :D milosc? :P przepraszam, ale mnie złośliwość mała dopadła

Gość 18.00
"jaki świadomy wybór? o czym Ty mówisz? to chyba jego wybór, nie mój." musialas sie z nim wiązać? Nie. Nikt cie nie zmuszal. ale pewnie byl przystojny i taki wygadany 💤

Gość To samo przeszlam...
Iwonowa25 -nie przejmuj sie to pisza wlasnie osoby ktore bawia sie ludzkimi uczuciami!nie stac frajerow na dziwke dlatego oszukuja normalne, uczciwe dziewczyny, robiac im nadzieje, po to tylko zeby sobie poooobzykac.Tacy faceci nie sa warci nawet porzadnego kopa w jaja, szkoda rozmachu i stopy!:D

Gość chora z m.....
Iwonowa25 nie martw się ja też jestem w oczach niektórych dziwką...ale czy ty bierzesz za to pieniądze bo z tego co wiem to dziwki biorą...a ja nie

Gość Iwonowa25
Tak, moze to naiwne, ale myślałam, ze zacznie mu zależeć, tym bardziej, że robimy także inne rzeczy niż tylko sex.

antykwadracikowa ---------------> panny, które godzą się na sex bez zobowiązań, a potem mają żale, płacze, itd - są po prostu... ludźmi, żywymi istotami - jakby człowiek był cyborgiem, to wszystko byłoby jasne, szłoby się na różne układy, i git; tyle, że nawet jak dziewczyna na początku nie ma nic przeciwko takiemu układowi, to zwyczajną i normalną rzeczą jest, że jak się z kimś bzyka to może pojawić się bliskość, uczucie, itd... sex bez zobowiązań to \"ślizgi grunt\", i tyle... mnie tam wkurzają faceci, którzy są tacy niby szczerzy i uczciwi i stawiają dziewczyny w takiej sytuacji, zrzucając z siebie jakąkolwiek odpowiedzialność za drugiego człowieka, no bo przecież on powiedział, jak to będzie... to tak, jak stawianie przed głodnym człowiekiem góry dobrego jedzenia z informacją, że lepiej tego nie próbować, bo można się pochorować...

To trzeba zaczac brac kase:D Chcesz bez zobowiazan oki, ale zaplac!:Dhehe

Agnie -dokladnie tak jest jak to opisalas.

Gość zgodna jak nigdy
Osobiście nie widzę nic złego w znajomości tylko dla seksu. Ale w takiej sytuacji najważniejsze jest, żeby wiedzieć o tym w miarę wcześnie. Dlatego Iwonowa facet zachował się raczej średnio...ale ten model niestety tak ma. Boją się szczerości bo boją się, że im się bzykanie skończy. Niby twardzi mężczyźni a tchórze, że hej!

Iwonowa25 -lepiej zakoncz ten zwiazek, bo bedziesz jeszcze bardziej cierpiala, wiem co mowie.Ja nie wiedzialam od poczatku, ze to zwiazek bez zobowiazan, dowiedzialam sie po kilku miesiacach, Ty juz wiesz, wiec nie daj sie w to wciagnac i zakoncz to, a jemu powiedz gdzie moze sobie bzykac bez zobowiazan.

Gość Iwonowa25
To samo przeszlam... przymierzam się właśnie do tego.

Gość heloł
ale coście myślały??? że jak dacie dupy to się nagle miłość zrodzi?????????? litości !! łatwe dupczenie nie zachęca faceta do związku na tzw. stałe obudźcie się Najpierw pier.dolicie jacy to faceci są be, a potem się spodziewacie po nich wzniosłych zachowań Trochę konsekwencji paniusie :)

Gość spokom
Jak się rżniecie po pijaku z chłopakiem przyjaciółki to jest ok , jak obiciągacie brudne fiuty w knajpie też jest ok ale facet nie może was dwa razy bzyknąć bo czujecie się upokorzone przez szowinistę ... hehehe . świat zwariował :)

Gość gość
Nigdy nie wybaczę temu gnojkowi tego jak mnie wykorzystał-perfidnie udawał uczucia żeby mnie zaciagnąć do łóżka!;/ Udawał związek ...8 miesięcy zmarnowane i psychika już nie ta;/;/

ja z takim palantem zrywalam 3 razy, a on jakgdyby nic by sie nie wydarzylo odzywal sie, do ostatniego razu gdy mu powiedzialam ze mam innego, smutna historia , kopnac w jaja to jedyny sposob....