Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet deluxe

Po czym poznac ze kobieta jest materialistka ? Jakies praktyczne rady ?

Polecane posty

Gość facet deluxe

Jak wychodzimy razem to przeciez wiadomo, że placi facet a przynajmniej na pierwszych spotkaniach. Jak powiem jej by sie dolozyla wyjde na skompca :-o i mnie zostawi W jaki sposob to sprawdzic ?

A znasz ten przypadek faceta co chciał tos prawdzić i dał swoim trzem laskom po 1000PLN ? (ruda, czarna i blondi) Bloni zrobiła wspaniałą kolację i kupiła sobie extra ciuchy. Ruda, wykazała się fantazją i zrobiła mu taki... szoł, wyjazd, impreza...szok! Czarna zainwestowała i oddała mu 2000PLN. Zgadnij którą wybrał?

Gość lorii
blondi?:-D

ech, biedni chlopcy, kiedy Wy w końcu zrozumiecie, że to już nie te czasy, że kobiety są zależne od mężczyzn. Teraz są samodzielne i nierzadko zarabiają dużo więcej niż mężczyźni. A to czy ktoś jest materialistą czy nie, to już kwestia człowieka, a nie płci.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Nie każda, drodzy Panowie. Co nie znaczy, że pieniądze się nie liczą ;)

Nie ....rudą . Bo miała fajne cycki . Ot..życie.

Gość bez obaw ziom
hola, hola! nie każda jest materialistką. ;) to zależy od osobowości. np. ja wolałabym spotykać się z kimś, kto ma poczucie humoru, jest towarzyski, śmiały i zabawny, niż z jakimś bogaczem. jeśli potrafisz zabawić i zbajerować kobietę, to zawartość portfela, naprawdę jest nieistotna. biedniejsi ludzie, często mają większe ambicje, żeby poprawić swój stan posiadania - uczą się, rozwijają, lepiej sobie radzą w życiu. :) wszystko ma swoje plusy i minusy. kobieta, która nie leci na kasę, to zapewne marzycielka :D z pewnością ktoś o ogromnej wyobraźni. ;)

Gość Natalcia_malutka
Ohoho nie za bardzo uogólniacie? ja dziele sie z facetem wszystkimi kosztami, nie pozwalam placic za nasze wyjascia itd bo to dla mnie jest nie fair, zarabiamy tak samo wiec mozemy placic za wszystko po rowno,dla mnie to jakis dziwny stereotyp ze facet placi za kolacje, kino i wszystko inne wiec potem sie nie dziwcie ze kobieta sie przywyczaja, jak facet nie pozwala jej placic. ALe to oczywiscie od razu materialistka. Faceci;/

"biedniejsi ludzie, często mają większe ambicje, żeby poprawić swój stan posiadania - uczą się, rozwijają, lepiej sobie radzą w życiu." Poprawiłbym ludzie na faceci. :o Biedne kobiety o ile są ładne liczą na upolowanie grubej ryby

Nie ,one nie są materialistkami, tylko trudno im związać koniec z końcem za niej niż 10.000PLN

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Tak, bo biedna kobieta to już nie może mieć ambicji i planów na przyszłość. Jedynie złapać kasiastego głupka (bo tu w tym temacie ten wątek się przewija, bogaty=zły, głupi, prostacki) i pławić się w jego bogactwie do końca swoich dni. Weź Ty się, Prawiczku z wiarą, puknij w łeb.

Gość Natalcia_malutka
Wspolczuje Wam ze spotkaliscie tylko takie kobiety na swojej drodze;D

Gość bez obaw ziom
bez przesady ... sama nie jestem biedna, więc żadnemu facetowi nie będę musiała usługiwać i nikogo nie będę musiała prosić o kase. mam zamiar się wykształcić i być niezależna finansowo. :D ważne jest to, czy facet ma gest: zapraszając na randkę kupi różę, fundnie kolacje w fajnej knajpie, albo zaprosi do kina.. - powinien się starać o kobietę, na której mu zalezy, po prostu. jeśli myśli o niej poważnie, to z chęcią będzie jej dawał jakieś drobiazgi, żeby sprawić jej przyjemność - logiczne, nie?

nie rozumiem kobiet ktore pozwalaja za siebie placic, ja jezeli sie juz patner upieral to na zmiane placilismy,

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Te 10 000 to miesięcznie czy tygodniowo? :P Ale jesteście zgorzkniali, aż żal słuchać.

"Tak, bo biedna kobieta to już nie może mieć ambicji i planów na przyszłość. Jedynie złapać kasiastego głupka (bo tu w tym temacie ten wątek się przewija, bogaty=zły, głupi, prostacki) i pławić się w jego bogactwie do końca swoich dni. Weź Ty się, Prawiczku z wiarą, puknij w łeb." Bogaty nie moze być głupi o ile sam zapracował na swoje bogactwo. . Rozumiem, że Ty jestes tą biedną z ambicjami? . Co takiego osiągnęłas jesli mozna wiedzieć?

Gość Natalcia_malutka
Ot co racja, a jak kobiecie zalezy na facecie to tez jak kupi jemu jakis upominek to korona z głowy nie spadnie

Gość kruszynkowymiś
U NAS JEST TAK,ŻE płaci ten,kto ma kasę,raz ja,raz on,na prezenty nie liczę,niczego się nie domagam,ze wszystkiego się cieszę.Jak go poznałam,był biedny,ale jak się okazało,jest bardzo ambitny i pracowity i wiedzie mu się coraz lepiej

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Ja na biedę nie narzekam i może dlatego nie ma we mnie tego jadu. Bronię tylko dobrego imienia kobiet, które tutaj bezpodstawnie obrażasz.

"Wtedy kobieta w ramach wdzięczności grzecznie klęka do miecza, bierze do dzioba po zamuśkie jaja i połyka nasienie co do kropelki. W końcu za tą kolację i kino coś sie kolesiowi nalezy Chociaż ja osobiście wolałbym iść do agencji. Taniej i pewność zaruchania " I do tego przecież ona też musi być zaspokojona :o

u nas też zawsze płaci ten kto ma kasę. Czyli ja bo ona nigdy nie ma dłużej niż 5 dni po wypłacie

" Ja na biedę nie narzekam i może dlatego nie ma we mnie tego jadu. Bronię tylko dobrego imienia kobiet, które tutaj bezpodstawnie obrażasz. " Ale jak je bronisz to też nie rób tego bezpodstawnie.

Gość bez obaw ziom
lol, jaka wojna. ... już się nie wypowiadam, bo widzę, że każdy dzielnie broni swojego zdania. :) ehhh.. ciekawe, czy któraś babka będzie Was chciała? :D

" lol, jaka wojna. ... już się nie wypowiadam, bo widzę, że każdy dzielnie broni swojego zdania. ehhh.. ciekawe, czy któraś babka będzie Was chciała? " Renia :classic_cool:

Gość facet deluxe
A co ma powiedziec facet powiedzmy lat 28, wyprowadzil sie z domu by nie wyjsc za ciote mieszkajacego z rodzicami w tym wieku. Sam zarabia 2000 na reke czyli tragicznie nie jest, ale oplaty zabieraja mu lwia czesc powiedzmy kolo 1200 zl i zostalo mu 800. Z tego ma sie wyzywic, ubrac a gzie kasa na randki ? I taki tez jest skreslony bo jest za malo zaradny :-o I kobiety nie czuja sie wystarczajaco doceniane:-o

ale zomala ,masz rację, nie można wrzucać wszystkich do jednego wora.