Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet deluxe

Po czym poznac ze kobieta jest materialistka ? Jakies praktyczne rady ?

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Prawiczek z wiarą - Widocznie nie miałeś szczęścia w życiu, skoro nie spotkałeś bezinteresownej kobiety. Stąd ta różnica w poglądach. A skąd wiem, że takie kobiety istnieją? Z doświadczenia... jestem ja, moja siostra, koleżanki, znajome... (zaznaczam, że nie wszystkie). Życzę szczęścia.

Gość facet deluxe
To znajdz bez znajomosci, w obcym miescie lepsza prace tp pogadamy:-o

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Poza tym jak się kobiecie powodzi to nie oczekuje od faceta bóg wie czego. Ale pewien standard musi zostać zachowany... Podejrzewam, że sam mężczyzna czułby się niepoważnie w takim związku, gdzie kobieta stawia tylko kolacje i kupuje mu prezenty. Chyba, że jestem jakaś niedzisiejsza.

deluxe jak masz te 2000 na ćwierć etatu to poszukaj sobie jeszcze czegoś i jakoś tam dociągniesz do średniej...

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Dżizes Krajst - Od razu w zakonie... Dobrze, że jeszcze nie wspomniałeś o promie kosmicznym :P Trochę wiary w ludzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
To może pora zmienić klimat, skoro tyle pazernych sępów się zleciało?

Gość facet deluxe
mam to na caly etat... i oraca zajmuje bardzo duzo czasu:-( ale na prawde ciezko o lepsza prace. mam znajomego, jest po zawodowce :-o ale po znajomosci pracuje w biurze w duzej firmie i zarabia 8000 brutto :/ i gdzie tu sprawiedliwosc ? :-o a laski lgna do niego jak muchy do gowna bo wiedza ze on jest ustawiony rodzinnie :-o

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Jestem już zajęta :P Nie dość, że nie-materialistka, to jeszcze wierna. Teraz dopiero powinniście się zdziwić, hahaha.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Póki co wolna, ale na mój nos to nie potrwa długo. Przykro mi ;)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Koleżanki? Niektóre wolne... faktycznie. Ale kota w worku trudno reklamować, prawda? ;) Radzę Ci o moją mamę nie pytać, bo inaczej porozmawiamy. Szybko się wpieniam.

"Koleżanki? Niektóre wolne... faktycznie. Ale kota w worku trudno reklamować, prawda? Radzę Ci o moją mamę nie pytać, bo inaczej porozmawiamy. Szybko się wpieniam." Jestem zajebisty :D, tak w skrócie . Już nie jestem w worku :p. oj sorry ale w sumie i tak jestem bezpieczny, przez kabelek nic mi nie zrobisz. :D

wiedziałem, wiedziałem!!!! mmmmmmm-> niematreialistka, wierna, ale bez poczucia humoru, niema ideałów. :)

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Poczucie humoru mam, dlatego w ogóle odpisuję na te zaczepki ;) Ale co kto lubi...

Gość news 2011
Kapitalizm zrobił swoje. Życie ni epolega tylko na kupowaniu.

Gość shidarthagautama
A czy kobieta, która dzień po oświadczynach leci do jubilera sprawdzić jakość złota i kamienia oraz cenę pierścionka jest materialistką? Pytam poważnie bo właśnie powiało wątpliwością nad moim związkiem?

Gość Alkantara060
to moja chistoria i czekam tez na jakies rady.. jestesmy dwa lata, wczesniej zostawiła męza bo nigdzie razem nie jezdzili.. i nie mieli wiele wspólnego.. kiedy spytałem co widzi we mnie odpowiedziała ze lubi te nasze wspólne wypady kolacje itp oczywiscie ja płacę za wiekszosc czasem się dołozy 30% gdy wypad jest bardziej kosztowny np wakacje.. ale ze brakuje jej we mnie intelektu.. czyli chodzi tylko o tą kase i te wypady? pokłucilismy się i nie wiem co dalej czy nie p*****l..c tym wszystkim.. smutno mi ze mnie tak obraziła i kiedy nawrzeszczałem na nią jak moze to kazała się przeprosic a ona ani mysli mnie :D

Materialistyczne podejście wychodzi w rozmowie i zachowaniu; jeżeli dziewczyna mówiąc o kimś jako jedne z pierwszych informacji podaje dochody/status majątkowy danej osoby, jeśli mówiąc o ludziach mówi kto jak się "ustawił", kto na co wydaje pieniądze i jeśli z lekką pogardą mówi o ludziach, rzeczach niższej ligi, że tak powiem, to można podejrzewać, że jest materialistką. Dużo jest u ludzi takich oznak, wystarczy uważnie słuchać i obserwować.

Gość gość
materialistki szukaja bogatych