Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FFGF656

BŁAGAM KTO Z WAS WIE JAK SIE ROBI USG BRZUCHA ?BŁAGAM

Polecane posty

Gość FFGF656

CZY TRZEBA SIE ROZEBRAC DO TEGO ?? tak bardzo sie wstydze bo mam włoski na brzuchu .wstydze sie co lekarz pomysli jak zobaczy..cholera a musze zrobic usg brzuszka bo boli

Gość yruryju
ja też mam usg mi robiono i się nie przejmowałam (ale jak chcesz, przeciągnij maszynką do golenia i śladu nie będzie) natomiast przy USG tej części ciała lekarz zajeżdża aż na łono bo zawsze sprawdz i jamę brzuszną, i przy okazji jajniki

odslaniasz brzuch a wlosow nie masz sie co wstydzic napewno nie ty pierwsza bedziesz z wlosami :) ja juz w zyciu nie pojde na usg :o bo bolało tak mi dupek to wciskał :o

Gość FFGF656
ma być badana czesc brzucha kolo pępka zaraz

Gość yruryju
zjedzie pod pępek co najmniej z dziesięć centymetrów bo musi możesz też być pewna że lekarza będzie interesował obraz na monitorze a nie ciało, po którym wodzi aparatem i powtarzam, ścieżka włosków przez środek ciała, tam gdzie kierunki i ch rośnięcia zderzają się, jest normalnym zjawiskiem: każdy ma włosy na ciele a u wielu osób są one ciemne P.S. nie rób z siebie idiotki, autorko tematu

Gość akkr55
ja nie mam tam wlosow

Gość akkr55
ja na miejscu autorki faktycznie wstydzilabym sie tych włosów ..to wyglada jak u faceta i oblesnie..zawsze alezy zgolic przed takim badaniem.musisz odslonic tez lono autorko niestety

FFGF656 CZY TRZEBA SIE ROZEBRAC DO TEGO ?? tak bardzo sie wstydze bo mam włoski na brzuchu .wstydze sie co lekarz pomysli jak zobaczy..cholera a musze zrobic usg brzuszka bo boli Jawiem jak się robi. Mogę ci zrobić. Wpuszczę ci moją sonde i dokładnie zbadam :classic_cool: Bardzo podnieci mnie taka dzika kobieta z włoskami na brzuchu dla odmiany. Pozdrawiam Monikę :) 🖐️