Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mętlik w głowie

Suknia ślubna annais model kristy

Polecane posty

Gość mętlik w głowie

Cześć. Bardzo prosze o pomoc. Przymierzyłam już tone sukienek. Nie ma takiej której fason do mnie nie pasuje definitywnie, jednak chyba najbardziej podoba mi sie model wspomniany w temacie. Mam pytanie do Was czy ta sukienka nie wydaje Wam się za skormna? Dodam ze ja urode mam już tak troche jakbym ledwo co z przedszkola wyszła....(raczej taka dziewczyneczka:() http://annaisbridal.pl/kolekcja_2009_kristi

Gość mętlik w głowie
Dziękuje za odpowiedz. Też bardzo mi się podoba. Byla to pierwsza sukna jaką zapisałam, ale problem został czy nie za skromna..

ja ci powiem tak: ze jak ktos ma bogata suknie to czasami jest ladna ale tyle co ja zauwazylam to skromne i tak sa najpiekniejsze bez tysiaca swicidelek, milona krysztalow i metrow roznorodnych koronek... ja uwazam ze skromne sa duzo piekniejesze od przesadzonych

Gość też uważam że suknia
jest przecudowa:d Oczywiście pytanie jak Ty w niej wygladasz

Gość emilcia79
prosta elegancka i naprawde z klasa :)

Gość mętlik w głowie
Dziękuje wszystkim za odpowiedz. Wyglądam w niej bardzo dobrze (przynajmniej ja się tak czuje). Panie w salonie sie zachwycały. Tylko czy suknia ślubna z rękawkami wygląda na suknie ślubną? Głupie pytanie ale coraz bardziej mi sie już w głowie przestenie wolne rozszerzają:)

Gość ikmjo
a mnie sie zbytnio nie podoba

Gość do idiotki od ciąży
troche jak komunijna...jesli w dodatku masz dziecięcą urodę to jak dzieciak bedziesz wyglądac

Gość emilcia79
wyglada na slubna i jesli sie ty w niej dobrze czujesz napewno bedziesz w niej pieknie wygladac :) a tak z ciekawosci jaka cena?

jest bardzo ładna, jeśli Ty wyglądasz jak dziewczyneczka z przedszkola, to będziesz w niej ślicznie wyglądała bardzo ładna, nie za skromna ja osobiście wolę prostą elegancję niż odpustowe koroneczki i falbanki gdzie się da...

Gość do idiotki od ciąży
a kto teraz nosi koronki i falbanki?...to było modne 20 lat temu a nie teraz...

nie prawda, że będziesz wyglądać jak dzieciak to jest właśnie sukienka pasująca do takiego delikatnego typu urody grubsza i potężna dziewczyna wyglądałaby w niej komicznie... podobnie jak Ty pewnie zginęłabyś w sukni "ciężkiej" z wieloma falbanami i długimi rękawami... jeśli czujesz się w niej dobrze, to nie masz się co zastanawiać rękawki tylko uzupełniają całość w takim kroju, a modeli jest teraz całe mnóstwo, więc właściwie to wszystko pasuje teraz do sukni ślubnej

Gość mętlik w głowie
Dziękuje wszystkim za opinie. Naprawde oprócz mamy i siostr kore na sam moj widok w białej suknie wyciągają chusteczki do nosa nie mam się kogo poradzić. Moj narzeczony nie może przeciez jej zobaczyć. Ceny dokladnej nie znam ale napewno koło 3000zł.

do: idiotki od ciąży tak? pooglądaj sobie modę ślubną... modne jest to co się komu podoba masz najlepszy przykład na tym temacie, bo gdyby była teraz taka "moda" to autorka nie miałaby żadnego problemu... sezonowo to mogą panować kolory a i to się zmienia dużo częściej niż co 20 lat :p

Urocza sukieka. Bardzo dziewczęca, delikatna. Tez mi sie takie podobają, ale jak przymierzyłam to sie okazało, że (wg mnie) mam za duży biust do takiego kroju.

Gość łoj matulu
Suknia przepiękna, jak dla mnie idealna do dziewczęcego typu urody, dość prosta ale z klasą. Rewelacyjna!

Gość mętlik w głowie
Dziękuje wszystkim Wam za opinie!

słiczna sukienka,a moge sie dowidziec jaki masz mniej wiecej typ figury? strasznie mi sie podoba ta sukienka i zastanawiam sie czy sama bym dobrze w takiej wygladala:P

piękna suknia:) myślę że idealna do właśnie takiego dziewczęcego typu urody:)

Gość mętlik w głowie
Właściwie to nie mam figury która jeżeli chodzi o suknie ślubne warunkuje dany fason. Jestem osobą szczupłą, ale nie o chłopięcej sylwetce. Raczej drobne kości ale wciecię w tali, biust i bioderka zaznaczone. Mam 167,5 cm wzrostu. Nie wiem co mam jeszcze dodać...

Gość Jest świetna

Gość Jest świetna
też ją chciałam, ale w końcu mam pronovias danubio, podobna i też skromna.

Bardzo ladna sukienkaa , takaa romantycznaa:)

Gość Ups...........................
Bardzo, bardzo, bardzo ładna. :-D

Gość mętlik w głowie
Dziękuje jeszcze raz. Troche już łatwiej mi podjąć decycje. Gdyby to nie był taki ważny dzień i gdybym nie zakładała białej sukni raz w życiu to chyba nie byłoby takiego wielkiego kłopotu..