Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia.P

Druga ciąża! kiedy widać brzuszek!!!!

Polecane posty

jestem w 8 tc to jest moja druga ciaza martwi mnie to ze brzuszka nie widac! moze za wczesnie? po pierwszej ciazy bardzo rozciagnal mi sie brzuch moze dlatego bedzie widac go pozniej pozmozcie prosze! objawy mam normalnie ;)

Gość czym się martwisz
8 tc a juz chcesz brzuszek. ja miałam widoczny dopiero przy 12tc i to ja widziałam a inni dopiero w 6 miesiącu

Gość bo jadlyscie tyle ze
brzuch wylazł. normalnie by nie bylo widac. u mnie w 1 ciązy bylo widac dopiero na poczatku 4 tyg-i to delikatnie, bo nie miałam sadła, w drugiej ciązy bylo widac juz w 1 tygodniu i to wyglądałam jak w 5 miesiącu ;-)

Gość bo jadlyscie tyle ze
sorki 4 miesiąca nie tygodnia

dzięki dziewczynki ;) podobno to prawda ze druga ciaze widac duzo wczesniej jak poprzednia

Gość turbo shovel
Klaudia Ja jestem w 30 tc. Druga ciąża. Brzuch mam o połowę mniejszy niż w tym samym tygodniu pierwszej ciąży. Mam do porównania zdjęcia wiec wiem. Wtedy miałam wyraźną piłkę. Teraz wyglądam jakbym się spadła. Taka opona mi się zrobiła naokoło. Jak ktoś nie wie to myśli, że utyłam a nie zaciążyłam. Dodam, że waga startowa ta sama. Kilogramowo jestem o 0,5 kg więcej niż w pierwszej w 30 tc. Nie wiem od czego to zależy.

ja w ciąży brzuszek zaczęłam mieć w 5 m-cu, a w 2giej ciąży w 4! Pod koniec 1 byłam jak balon, ur. dziewczynkę, a pod koniec 2 niektórzy pytali "który miesiąc, czwarty" :) i mam jeszcze synka :) pozdrawiam

w pierwszej ciazy brzuszek mi sie pokazal dopiero pod koniec 6 m-ca a w drugiej juz pod koniec 3 m-ca wiec duzo szybciej ...

a ja mialam brzuch wielki jak balon i urodzilam chlopca tz chlopa bo wazyl 4,280 ;) mialam wtedy 18 lat i jestem szczuplutka ;)

Gość gość Monika
Hej dziewczyny, pytacie o brzuszek ja w pierwszej ciąży brzuszek miałam widoczny w 4,5 mieś. a teraz... hmmm no własnie bardzo mnie to dziwi bo obecnie jestem w 2 mieś. i jakoś mam duży ten brzuch i czy to jest normalne hmmm jak dla mnie to nie koniecznie a wręcz dziwne.... jutro mam lekarza to się okaże dam wam znać, ( prawdę mówiąc nie ukrywam że wolałabym, aby urósł troszke później)

Gość gośćNnnn
Jestem w drugiej ciąży, w7miesiacu. Brzuch mam mniejszy niż na tym samym etapie pierwszej ciazy. Dużo zależy od kondycji mięśni brzucha.

Gość gość
W pierwszej ciąży brzuch zauważalny dla innych byl od poczatku 6 miesiaca. Teraz zauważalny od poczatku 5 miesiaca. Więc u mnie teraz szybciej, ale eaga startowa 2,5 kg mniejsza niz za pierwszym razem. Wtedy najszybciej rósl w 7 i 8 miesiącu, teraz zobaczymy, ale wydaje mi sie, ze teraz juz rosnie szybciej i bedzie ostatecznie wiekszy. Chociaz kilogramowo wychodzi mniej wiecej tak samo. Mięśnie już nie takie...

Gość Jsl
Jestem w 9 tc. To moja druga ciąża. Za pierwszym razem brzuch było widać około 6 miesiąca ciąży, teraz mam wrażenie, że już jest widoczny. Czy to możliwe? Przy pierwszej ciąży przytyłam 8,5kg, ale od razu po porodzie byłam kilogram lżejsza niż przed ciążą. Teraz wystartowałam z tej samej wagi, odzywam się tak samo (znów cukrzyca ciążowa), a szybciej tyję i szybciej widać brzuszek, więc ciąża ciąży nie równa.