Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczkaaaaaa18

Moje cycoryD Zdjecie

Polecane posty

Gość Kobieta z b.
"wertyuyewrtyhte" nie bede sie wypowidac na temat piersi autorki mnie tez sie nie podobaja i mozna mnie nazwac zazdrosnica bo moje piersi to 70B. Ale "kiedys mialy" ma racje nie ma czegos takiego jak miseczka D! Moze byc 70D, 85D, 65D itd. i kazda ma inny rozmiar miseczki! Bo tym wnisokuje ze cos krecisz albo kompletnie sie na tym nie znasz! Bo nie wiem jak mozesz byc chuda z miseczka D. Moze Ci sie to wydawac mozliwe ale "kiedy mialy" dobrze to ujal. Jak masz 65 D to szczupla z Ciebie dziewczyna ale biust masz z pewnoscia nie duzy! A jak masz tak jak byl podany przyklad 80 albo 85D to sory ale to ze jestes przy kosci to malo powiedziane, a biust co prawda masz duzy. Nie chcesz dac zdjecia ok - choc to jeszcze bardziej swiadczy za tym ze cos krecisz. Ale moglabys podac chcociaz rozmiar swojego stanika lub wymiary pod biustem i na wysokosci sutkow. Chyba ze to tez podaja tylko "tanie kurwy". Jesli to co tu napisalas jest nieprawda to moze zamiast bez sensu sie tlumaczyc ze ktos sie nie zna i nie chce Ci sie tlumaczyc zniknij z tego watku. A na przyszlosc gdy chcesz mowic ze jestes szczupla i masz duzy biust to mow ze masz rozmiar 65H (na przyklad)

Gość Kobieta z b.
Jeszcze chcialam powiedziec ze powinnas pomyslec nad okularami, a jesli je masz to nad wiekszymi szklami bo nie wiem gdzie Ty tu widzisz "wymiona do kolan". Ja mam maly biust i czesto jest okreslany jako "pryszcze" i na pewno mniej osob podniecalo sie na moj widok (jesli ktos w ogole) niz na widok moich "cycatych" kolezanek.

Gość wertyuyewrtyhte
mam 80 d i jestem bardzo szczupla, wszyscy sie mnie pytaja czy mnie karmia w domu, w talii mam 61. mowie ze sie na tym nie zna bo z takim biustem mozna byc szczuplym, jestem na to zywym przykladem i nie wmawiaj mi ze jestem przy kosci bo nie jestem, waze zaledwie 49 kilo i jestem chuda co nie jest tylko moja opinia ale calego mojego otoczenia

Gość facet jakis z klasa
no wlasnie musze sie zgodzic z kolezanka chociaz jest wredna. ideal kobiety pani monroe z tego co mi wiadomo miala pod biustem 90 a przy kosci nie byla. wiec albo wy nie znacie sie w temacie i najezdzacie na kolezanke albo ja czegos tutaj nie zrozumialem :|

Gość facet jakis z klasa
a cycki sa fajne tylko te sutki... ale ogolnie daja rade

Gość Kobieta z b.
oooddd mam male piersi i nie bede udawac ze sa super. Nawet nie wiecie jak przykre jest gdy ktos nazywa Cie deska, niedorozwinieta fizyczne, lub ze masz pryszcze. I jak chlopak musi szukac Twoich piersi bo trudno je znalezc. Niestety jest tak i zawsze tak bylo ze duze piersi sa oznaka kobiecosci. Dlatego nie wiem po co niektore dziewczyny zazdrosne dziela piersi na male i wymiona do kolan, rownie dobrze mozna je podzielic na pryszcze i duze. A i tak nie zrobimy nic aby mezczyzn nie podniecaly te duze, chocbysmy je nie wiem jak nazywaly "wymionami". Wiec po co sie obrazac? I dziewczyna ktora tak strasznie obrazala autorke, a sama "jest szczupla i ma rozmiar D" dlaczego teraz znikla i nie chce powiedziec jak to naprawde jest z jej piersiami?

Gość wertyuyewrtyhte
kobieta z b. napisalam jak jest i na serio nie podobaja mi sie w ogole te cycki nie zamienilabym sie z autorka za zadne skarby. jestem tutaj zeby wyrazic swoja opinie a ja je widze tak jak napisalam. nie przemawia przezemnie zazdrosc ja zazdroszcze raczej tobie skoro masz male piersi. nawet nie wiesz ile bym dala by takie miec. mam duze piersi na serio duze i uwazam ze male jest piekne i ze tak slicznie wygladaja w bluzkach a moje jak dwa balony

Gość Ja mam 65D
Jak zobaczylam ze wertyuyewrtyhte napisala ze ma 80D i jest szczupla to pomyslalam ze to prowokacja. Chyba jednak niestety tak nie jest! Ja mam 65 D. Pod biustem mam 74cm! Wiec Ty z tym swoim 80D masz pod biustem ok.90 cm! Skoro miseczka D to w biuscie dobrze ponad 100! Wiec jestes duzo grubsza od autorki ktora ma 70E i masz duzo wiekszy biust! Nie ma innego wyjscia chyba ze masz jakas inna miarke czy cos. Pomine juz to ze nikt Cie nie pytal ile masz w pasie ale ile w biuscie i pod nim. Ale to musi byc komiczny widok gdy jesli w pasie masz 61 cm a kilka centymetrow wyzej na poziomie zeber Ty masz 30cm wiecej. Musisz miec baaaardzo grube kosci i dziwie sie Twojej szczuplosci. Jest jeszcze jedno wytlumaczenie kupujesz staniki na bazarze lub w hurtowni(tam sa bardzo popularne wlasnie takie rozmiary jak Twoj) i dlatego masz zle dobrany obwod (wtedy mozesz byc chuda ale Twoje gadanie o tym ze ktos sie nie zna na rozmiarach jest nie na miejscu. No i w takim wypadku twoj biust jest zle potrzymywany czyt. wisi jak "krowie wymiona" uzywajac Twojego jezyka co tlumaczy Twoje rozgoryczenie i nazywanie innych tanimi dziwkami.

Gość jakis tam facet1111
90/60/90 to idealne wymiary dzieczyny przeciez i nie mow ze wyglada komicznie jak ma pod biustem 90 a w talii 61 bo ja uwazam ze jest to idealny wymiar i na pewno jest szczupla

Gość Ja mam 65D
jakis tam facet1111 rozbawiles mnie do lez:D Widze ze wiesz ze 90/60/90 to idealnie wymiary. Super tylko ze to 90 ma byc NA WYSOKOSCI SUTKOW A NIE POD BIUSTEM. To tak na przyszlosc jakbys znowu chcial czyms blysnac:P

Gość Dowcip dnia
Chyba ze to wertyuyewrtyhte zmienila nicka bo widze tu rowna jej znajomosc wymiarow stanika i idealnych wymiarow kobiety:P

Gość Dowcip dnia
Chyba ze to wertyuyewrtyhte zmienila nicka bo widze tu rowna jej znajomosc wymiarow stanika i idealnych wymiarow kobiety:P

Gość jakis tam facet1111
slyszalem ze pod biustem ale ok, nie wymagajcie odemnie zebym znal sie na KOBIECYCH cyckach lepiej niz wy :D

Gość ale agresja
dziwne że widok gołych cycków wywołuje takie negatywne emocje i wyzwiska...

Gość buhahahahaaaaaa
opryszczone, za duze. nie podobaja mi sie. moj facet powiedzial, ze wygladaja jak zwiśnieta dupa pozdro

Gość Bit
Jak dla mnie za duże, potem na stare lata będą dyndać Ci do kolan :| Wolę małe i jędrne :)

Gość z0mfg
o boże kobieto! a raczej dziewczyno! Czy jestes aż tak głupia i uważasz że jakaś dziewczyna chciałaby miec takie wielkie cyce ktore sa blade, maja wielkie suty i pelno kroch?! Ja mam male piersi i mi sie one bardzo podobaja bo mi nie przeszkadzaja (moge uprawiac swobodnie sporty) i sa zadbane!

Gość kassspi
oj nie, zdecydowanie nie. sa brzydkie i tyle

Gość kataszyno
Chyba ci trzeba wytlumaczyc co to sutek bo widze ze nie do konca wiesz dopatrujac sie sutka autorki na szyi:P

Gość Lenka ...
Autorko pokaż ogólną sylwetkę ... Podejrzewam, że jesteś gruba jednak ... (takie to obrzydliwe wory) .. :O Nie wyobrażam sobie przy szczupłej sylwetce czegoś takiego ... :O Bo aby to jakoś wyglądało, musiałabyś mieć dupę jak ratusz ... Inaczej wygladasz komicznie z tymi wiadrami ... :O

Gość Lenka ...
daję possać bezdomnym psom, ale mam już tak wyciągnięte, że zarzucam na plecy

Gość Lenka ...
Tak podszywaczu, te wyglądają, jakby psy targały je po ulicy ... :O Nawet ślady zębów widać .... a fuuuj ... :O

Gość sdf eg h yj uj
Pryszczate i w dodatku jakies takie sutki sa niefajne - takie jakies bleeeeeee w kazdym razie nie mam na nie ochoty...

Gość Hahahahahahahahahaaaa
Lenka nie wiem czy zauwazylas ale on tego nie mowil o autorce tylko o tobie Pod twoim pseudo napisal "daję" co jesli nie mozesz tego zrozumiec znaczy ze ty dajesz.:D

Gość Adrian1990
Jak dla mnie piersiatka calkiem fajne:D

Gość karold.
o kurde... brzydkie

Gość pryszczate
bleeehhh mam odruch wymiotny :( :(