Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waze 67 jakim cudem ja

Dziewczyny ! czemu wazycie powyzej 65 kg ????

Polecane posty

Gość waze 67 jakim cudem ja

Witam serdecznie ! Mam pytanie do Dziewczyny, ktore wazyly kiedys normalnie , a teraz maja waze ok 70 kg. Nie pisze tego zlosliwie. Sama pewneo dnia obudzilam sie i dotarlo do mnie ze przytylam 13 kg. Porownuje moje stare zdjecia, nie wierze ze juz takanie jestem. Nie pamietam jednak jak to sie stalo ze przytylam 13 kg! Zarlam, nie jadlam,alenie chcialam tego widziec. Czemu jestescie puszyste ? Pytam o opinie Osoby, ktore mialy kiedys ladne figury a teraz maja sadelko.Nie uwierze, ze ktos powie, ze dziewczyna wazaca np.54kg wyglada gorzej w jeansach od tej co ma 70kg ! Nie uwierze! Ja mam teraz 67 kg i wygladam wstretnie. Czemu sa miliony topicow o odchudzaniu, czemu jestesmy grube ????

Gość poldenka
Wazylam 55 kg przed ciaza. Potem przytylam 20 kg i juz nie potrafie tego zgubic :/

Gość kiedyś widziałam fajny
artykuł Podzielono przyczyny na pare grup. Ja sie znalazłam w grupie pt : zjadanie stresu. Były jeszcze chyba: uleganie fastfoodom, nieregularne posiłki... i cos jeszcze

Gość mam depresje
i jem za trzech

Gość mam depresje
Poldenka, wszystko sie da zrobic, widocznie nie chcesz. Uwierz w siebie i schudnij dla Siebie !!! mi sie nie chce

Gość ggsgs
ja przez ostatni rok przytyłam 10 kg :O

Gość ostatniaa
a ja juz po okresie dojrzewania po prostu ważyłam ponad 65kg. zawsze. głodziłam się, cwiczylam, albo naprawde sie pilnowałam, nadal pilnuję.. i co? nic. nie chudnę w ogole. a np po prawie miesiącu przy ciągłej diety i odmawianiu sobie wszytkiego to cholera bierze gdy waga ani drgnie.. pozniej znów jem normalnie to i tak nie tyję, a kac moralny jest ogromny.. :O czasem tak juz jest..

Gość ja78
ja wazylam przed ciaza 55 kg a w ciazy przytaylam 28 !! moj syn ma obecnie 4 lata a ja wage na poziomie 54 kg. mozna :)

Gość mam 77 kg
Wazylam 52 i sie odchudzalam. Mam jojo, depresje i ciegle sie odchudzam!

Gość *beata
ja mam 15 lat, waze 70kg, ale mówią mi ze po mnie tego nie widac, bo jestm grubej kości, tylko mam mały brzuszek, ale to sie da zatuszowac jaks dobra bluzeczka a na lato cwiczonak ;)