Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chakalaka

Zwiazki z duza roznica wiekowa

Polecane posty

Gość Chakalaka

Jak to jest byc z facetem 30-letnim majac 20 i troche wiecej ? Sa tu jakies kobiety ktore sa w takiej sytuacji ? Ukrywacie ten zwiazek przed rodzina ?

Gość 21latttka
Ja mam 21 lat, mój facet 31. Poznaliśmy się w internecie 2 miesiące temu, bo tak na codzień nigdy nawet nie myślałam o byciu z kimś starszym o 10 lat. Ujął mnie swoją inteligencją, mądrością, szerokimi zainteresowaniami i poczuciem humoru. Żeby wyprzedzić zarzuty: nie interesuję się zasobnością jego portfela, a on nie ma ochoty tylko na seks z młodszą - spotykamy się od 3 tygodni i jeszcze ze sobą nie spaliśmy jakby co. Jest świetny, prawdziwy facet z klasą, inni od moich rówieśników prawie pod każdym względem. Jest mi coraz bliższy i mam nadzieję, że różnica wieku nie będzie nam aż tak przeszkadzać. Choć rodzinie na razie boję się o nim powiedzieć, ze znajomych też jeszcze prawie nikt nie wie.

Gość ser mozarella
a miedzy mna a moim jest 11 lar roznicy. jest ok, ale nie mam 20 lat tylko 28.

wiejcie gdzie sie da , na poczatku jest super ale jak facet bedzie kolo 50 zaczyna sie , wysoka góra zwana andropauza, chyba że potrzebujecie na raz to w tym wieku jeszcze ok :)

Gość 21latttka
myslisz ze taki zwiazek nie ma szans? :(

Gość ser mozarella
ma szanse.nie generalizujmy.

Gość O ja pierdziele
Ja mysle ze to tak nie bardzo :(

Gość 21latttka
Jak dla mnie to na razie jest świetnie... Czasem tej różnicy wieku po prostu nie czuję. Z drugiej strony dobrze się czuję wiedząc, że mam przy sobie kogoś bardziej doświadczonego życiowo, mądrzejszego i opiekuńczego. Nie wiem jak to będzie dalej, mam nadzieję że dobrze. Tylko czasami on wspomina że chcialby mieć rodzinę, dzieci, a ja bym chciała najpierw studia skończyć i nie wiem czy to nie będzie problemem :(

Gość ser mozarella
jesli ktos mysli ze sie nie powiedzie to moze sie nie powiedzie. ale ja wogole o tym do tej pory nie myslalam. po porstu czuje sie jak z rowiesnikiem. jesli chodzi o osobowosc to napewno jest dojrzalszy niz moi rowiesnicy, ale po wygladzie to wyglada jakby mial 28 lat. to tak jak ja! jakos nie slyszlam jeczenia ze jest stary itp. a jesli chodzi o znajomych to mamy wspolnych , w przeroznym wieku od 20 do 60 lat. wiec jakos nie ma problemu z tym tez.

Gość 21latttka
Pewnie nietrudno mu będzie taką chętną na seks znaleźć bo sama mam takie koleżanki :O

Gość 21latttka
A co do jęczenia na temat starości... Mój chyba z kilkanaście razy pytał czy nie jest dla mnie za stary aż w końcu mu wbiłam do głowy, że absolutnie nie jest ;) Ze znajomymi trochę gorzej, ja obracałam się zawsze wśród rówieśników, ale to chyba żaden problem żeby to zmienić i poszerzyć grono znajomych o trochę starsze osoby, skoro z Moim się świetnie dogaduje :)

Gość ads
na poczatku jest super... on jest interesujacy dla niej ona dla niego... a pozniej.. bywa roznie.. dobrze jest gdy w zwiazkach sa jakies wspolne zainteresowania... to łączy zawsze... jak ich nie ma to jest duza szansa na nude.. pozdrawiam

Gość teraz aj 42 on 53
Razem od niepamiętnych czasów. zycze wam takiej miłości i takiego seksu w moim wieku 🖐️

Gość Chakalaka
Ja mam taka sytuacje, ze spodobalam sie facetowi o 13 lat starszym ode mnie, on tez mi sie strasznie podoba ale chyba oboje ciagle gdzies dajemy krok do tylu. To chyba ideal dla mnie ale boje sie w to wejsc....:(

Może być bardzo, bardzo, bardzo dobrze. Co piszę z własnego doświadczenia.

Gość Chakalaka
Ale on juz mial kiedys zone i ma 8-letniego syna. Jestem osoba, ktora potrafi sie bardzo starac i przejsc przez wiele przeszkod. Uhh...sama nie wiem

a w drugą stronę Was razi czy nie? ona 40 on 30 :P to dopiero życie :D

Gość ona szalon a
ja 23, mój facet 34 czyli 11 lat różnicy:) świetnie sie dogadujemy, a jeżeli chodzi o związek: młodszy facet starsza kobieta, myślę że ludzie na ulicy bardziej zwracaliby uwage na taką pare.

teraz to pikuś, babka dobrze utrzymana, nie widać różnicy.....ale co za 5 lat ? on w kwiecie wieku ona juz się kończy :( ile potrzeba miłości aby przetrwać ..................... chyba się nie da :(

Gość Chakalaka
a co z tymi rozwodnikami ?