Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam od nowa...

Jak sobie radzicie po rozstaniu?

Polecane posty

nelli4 - a on mi wczoraj wysłal sms wieczorem pije ogladam film i dobrze sie bawie... odpisalam tylko dobranoc bez komenatarza, zlewam go, wiele razy pokazal ze wazniejsze jest co on chce, że kumple waźniejsi, jakis wyjazd z bratem, nie było go przy mnie kiedy byłam chora i to nie raz. Oddalam mu wolnosc której tak bardzo pragnął. Widocznie tak mu lepiej... ale powiem Ci jedno on sie stacza coraz bardziej, wolałąbym by był z innakobieta, bolało by bardziej, ale miala bym jasność sytacji, a teraz z jedej strpny nie chce by sie staczał, z drugiej strony nic nie zrobie. To jego życie, chcial tak wolnosci i bycia nieazaleznym na to. Choc o tej niezależnosci to bym dyskutowała, bo musi robic jak ojciec chce i brat, przynajmniej w waznieszych sprawach. Jego rodzina miała prawo mnie obrazac ja nic złego poiwedziec o nich nie. Brat napijał sie z regionu z którego pochodze, a jak kiedys ja cos powidziałam ex o jego regionie - powiedzial mówiac o nim źle ranisz tez mnie, Wtedy wygarnęłąm a jak Twoi koledzy albo brat śmieja sie z mojego to co nie ranią mnie? A Ty stoisz i milczysz, a dziewczyne chyba sie powinno branic, powiedzial mi ze nie bedzie mnie bronil bo mysli tak samo jak oni (nagle mu sie przestawiło). To było już przy końcu naszego związku, i w tym końcu wląsnie wiele razy pokazal ze nie mam na kogo liczyć, a przynajmniej nie na niego. Wiec dowidzenia. Ja żyje po swojemu. Może sama do końca życia, ale przynajmiej mam spokój. On niech szuka dziewczyny ze swojego regionu jak mu brat doradził, życzę powodzenia!!!

nelli4 - wysłac mozesz jak chcesz jak masz watpliwosci poczekaj kilka godzin 14 lutego jeszcze trwa, a on tez nie niech pomysli czemu milczyć, a ty wyslij np. po południu...

wieci co czasami wcodze na nk i teraz sprawdziłam wiadomosci i....ktos przysłał mi walentynke pod psełdonimem takim jaki on ma na swojej poczcie a w zyczeniach było napisane to samo co w ostatnim esie ...,,nie zabiły nas nasze rozstania a zabiła nas nasza miłosc....by były dzis piękniejsz te wszystkie TWOJE MILOSCI...dzis w dzien TWOJEJ MIŁOSCI....taka wiadomosc dostałam

nelli4 - no to pewnie on, jak masz ochote odpisz :), może i Tobie sie uda. Najwyżej zrób to za jakis czas np. 2 godziny albo i dłuzej i potrzymaj go trche w niepewnosci...

Gość Lukasz0101
A ja napisałem do majej byłej w poniedziałek i wtorek chyba z 10 smsów, próbowałem zadzwonić ale nie odbierała.. I wysłałem karteczkę pocztą zwykła z dedykacją.. że ją ciągle kocham.. I do karteczki dołączyłem rysunek serduszka które namalowałem farbkami.. I tak a ona się pewnie nawet nie odezwie dziś. Ale to wszystko jest śmieszne, jedna osoba tak się stara a druga totalna zlewka.. :(

jestem tak skołowana...najpierw miłosc taka prawdziwa.wiara we wszystko i w nas!!potem te rozstanie ,ból tak wielki ze trudno opisac.potem złosc na siebie ,na niego,potem uczucie pustki i z mojej strony pozegnanie,a teraz juz sama nie wiem ,chce bardzo ale mam taka obawe co do przyszłosci ze znów sie to moze powtórzyc ,kocham go to fakt jest i bedzie moja miłoscia zreszta zawsze był od 17 roku zycia..cholera jasna..TAK CZEKAŁAM A TERAZ TYLE WATPLIWOSCI...chyba jestem nienormalna...

lukasz...nie wiem czemu sie rozstaliscie ,ale jesli jest urazona to nie odbierała tel ,czasami tak mamy,pojedz do niej dzis walentynki wiec zrób co kolwiek aby wiedziała ze chcesz bardzo..

Lukasz0101 - współczuje... ja kartki nawet pewnie nie dostane, ale widze też plus tego - to sygnał by wybic sobie ex z głowy, ze dobrze zrobiłam odchodząć i że on miał okazje a nie wykorzystał jej i to nie raz... trzymaj sie!

Gość Bella Italia
nie radze sobie...

Nie jestes nienormalna ale kochasz a jak się kocha do bółu to często nie postępuje sie tak jak mowi rozum, bo kocha sie sercem i nim sie kieruje taka osoba - tak przynajmniej mysle

Gość a ja Wam i sobie życzę
milośći która nie boli ,miłośći bez wątpliwośći,szalonej ,cudownej i jedynej. a wieczorem stawiam szampana.bo ten dzień jednak jest wyjątkowy.Ja podejrzewam ,żę pozbędę sie złudzeń i do jutra zacznę wszystko od nowa.

Gość Lukasz0101
Hmm ja już tyle razy proponowałem żebyśmy się postrali.. Pokazywałem że mi zależy.. Nie będe dzis robił z siebie kompletnego idioty. Moje propozycje były przeróżne... i tak się starałem żebyśmy wrócili do siebie.. Ale coż jak jedna osoba nie chce to już nic nie można zrobić...

zaczynam od nowa..naprawde potrafisz byc silna,a gdyby sie odezwał to co bys mu powiedziała,ze chcesz/?a z jakiego regionu pochodzisz ze jego brat sie z tego smieje?a on co lepszy jakis czy co..co to za myslenie jest?

ja swoje wysłałam, kurde wysłał mi taki tekst ze mnie powaliło w środku, a mógł milczeć... moze by było lepiej odzwywala bym sie jako kolezanka bez nadziei na zwiazek, a teraz... :(

Gość Lukasz0101
zaczynam_od_nowa.. a co ci napisał ???

Gość Amor_new
Cześć Wszystkim Życzę wszystkiego naj z okazji Walentynek. Dziewczyny tak sobie rano wstałem i pomyślałem napisać nie napisać ? Wysłać Kwiaty kurierem czy nie ???? Nie wiem Co robić ? POMOCY chcieli byście ostać coś po tylu miesiącach od swojego Exa ???

Gość Amor_new
Cześć Nelli Tak mieliśmy kontakt z tego co ona twierdzi że nie ma nikogo, i że odpoczywa .................... ale na związanie się ze mną nie ma jeszcze sił. Obserwuję jak próbuje złapać nie raz ze mną kontakt ale to tak jakbyś robiła krok do przodu i trzy kroki w tył. Nie wiem mi by było miło jakby moja ex pamiętała o mnie po tylu spędzonych razem latach. I to dlatego się zastanawiam co robić ?

Gość Amor_new
Ja tu sobie z wami Piszę i teraz dostałem od Ex eska. Wszystkiego najlepszego w świętego Walentego życzę Ja :) Puściła mi eska ........... troszkę dziwne to dla mnie ?!?!

Gość karut
Witam dziewczeta i chlopcow :) sluchajcie, ja mialam wczoraj tysiac przemyslen i do takich wnioskow doszlam: pare miesiecy temu mojemu przestalo po prostu zalezec, wydaje mi sie, ze zaczal sie rozgladac za (brzydko powiem) "swiezym towarem". spotkal sie z jakas stara kolezanka, niby nic, ale jednak cos. kiedys by mu to do glowy nie przyszlo, tylko mnie widzial. a od pewnego momentu juz nie widzialam zachwytu w jego oczach itd. po prostu mu sie przejadlam! to fatalne uczucie, ale mysle, ze mi pomoze sie z tym pogodzic. jemu sie znudzilo, i tyle. a ja nawet na zadnego innego faceta nie spojrzalam - co dopiero mowic o spotykaniu sie... chyba jak facet naprawde kocha, to wielbi swoja dziewczyne, a nie spotyka sie z jakas stara kolezanka (i dodam, ze z nia korespondowal troche, niby nic,takie kolezenskie, ale jednak)... okropne to jest. zaczynam - mysle, ze i ty i ja powinnysmy dac sobie sokoj. Ci faceci przestali nas szanowac - moj tez wiecznie koledzy stali sie wazniejsi i rodzinka tak samo. a ja musialam czekac na swoja kolej. a tak nie moze byc - wiadomo, wolnosc, ale jak facet kocha, to trzeba to czuc. a ja tego nie czulam