Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie te klocki

jaka grupa zawodowa was najbardziej podnieca ?

Polecane posty

Gość Do Sheep777
A skini studenci słuchający rocka, ale skinowskiego? ;)

nie skini nie, dzięki :P prawiczku jaki będziesz miał zawód?

a popowcy, hiphopowcy, metale? :classic_cool:

Gość Cyprysek_18
prawnicy, biznesmeni ;]

Gość fizycy informatycy matematycy

Gość nastepny topik...
w którym "prawiczek i kropka" próbuje ukierunkować temat, promując chełpliwie swoją wątłą oraz społecznie przegraną, cherlawą postać. Idź stąd :classic_cool:🖐️

Gość nastepny topik...
nie ma tutaj czego poznawać, w co drugim Twoim poście powtarza się "ja","moje" itp... Nudne aż do zrzygania 🖐️

lekarze (biały fartuch, taki szpakowaty, czy nawet srebrnowłosy...); inżynierowie; najlepiej tacy elektryczno-informatyczni, co to wyciągają z kieszeni śrubokręt, próbówkę, i ciekawie opowiadają o tych rzeczach, których ja za cholerę nie rozumiem... rysują serwery i tłumaczą budowę i zasady działania... eh... najfajniejsze u faceta jest, jak zna się na tym, co robi, lubi to, i robi to dobrze, i jak jest to coś takiego, na czym ja się nie znam... to go tak mogę PODZIWIAĆ... i to jest takie... eh... rozmarzyłam się... chłopaki, piszcie więcej, co was kręci? najbardziej sexownym damskim zawodem wg mnie jest pielęgniarka:)

Gość przedstawiciele handlowi
jak oni zapierdzielają tymi samochodami no bajka a ja wymiękam jak facet dobrze potrafi samochod prowadzic - to i mnie poprowadzi dobrze

Ja czasami marzę o kurpuletnej sprzedawczyni z mięsnego, w foliowym, upstrzonym kurzymi podrobami fartuchu i z błyszczącym, niklowanym tasakiem, zwisającym smętnie za paskiem. Nocami śnię o jej pucułowatej, bladej twarzy, zroszonej kropelkami potu; o sprawnych, mięsistych palcach, siekających z furią czerwone mięso z zakładowej chłodni; o jej łydkach, które niczym dwa białe półksiężyce, błyszczą serdelkowatą poświatą, erotycznie ocierając się o siebie w ledwie hamowanej, ekstatycznej żądzy dotyku moich owłosionych nóg. Oczami wyobraźni zamaszyście obejmuję dłońmi jej dyndające w takt krwawych uderzeń, rozbujałe w rytmicznym ruchu, wielgachnych cycków i przytulam się mocniej do grubego, nabrzmiałego z wysiłku, wyrzeźbionego niczym u rączej antylopy, postronkami mięśni karku. Dalej nie napiszę bo się wstydzę :classic_cool:

Wykolejony --------> przypomniał mi się student weterynarii, co się udzielał na kółku chirurgicznym... jak on kroił kurczaka... wrrrrr... :D

Gość monte firmy cot
piloci samolotów :classic_cool:

mnie kręcą inżynierowie :) mają taki powsciągliwy sposób bycia ;)

Gość lilii
policjanci żolnierze mlodzi lekarze (jak moj dentysta) :)

Gość pielęgniarki
są super!

Gość kilof
nauczycielki

Gość pielęgniarki
A co ma piernik do wiatraka? nie kręcą Cię te krótkie fartuszki??

Gość gornicy

Gość mada faka.
księgowy Al'a Capone

Gość ojejja
strażaaaaaaaacy :)

Gość drogi prawiczku
kloszard z ulicy Wiązów :)

strażak lekarz no i taki upocony, ubrudzony mechanik/drogowiec :D a poza tym u mężczyzn najbardziej podnieca mnie otwarty umysł :)

Gość galapa
A mnie kręcą chipendailsi, kręcą mnie krawaciarze, czerwony krawat to podniecony i szuka sztuki. I kierowcy tirów. Kiedyś czekałam na autobus i taki tirem sie zatrzymal i zapytal czy podwiesc, i sie zgodzilam. I wiecie co? zatrzymal sie na bocznej drodze, i zaslonil szyby tą zasłoną i wzięłam jego lekko przepoconego penisa w usta, był młody ten men, dobrze zbudowany, i mu loda zrobiłam, bo chciał. Potem odpoczelismy, podwiózł mnie i na koniec mnie raz jezcze przeleciał, moją...

Gość zolnierze mnie podniecaja
albo starzy dyrektorzy natomiast najgorsze mendy to nauczyciele, przedstawiciwe handlowi itp ps prawiczek jak gosc w Twoim wieku moze nie miec prawka:O to juz nawet nie jest porazka i zenada tylko DNO