Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nataliaa90

DORADZCIE MI!TYLE WAS TU JEST WIEC SKOMENTUJCIE!

Polecane posty

Gość kinga1804
sory za bledy ale leze i ciezko mi pisac. ja tez bym jeszcze chetnie poszla na impreze a tak siedze w domu i czekam kiedy mezus wroci z pracy

Ja mam niecale 20 lat, staram sie z narzeczonym o dziecko. Tylko ze sytuacja u mnie jest calkiem inna. Przed toba matura ja juz studiuje, oboje pracujemy, wiec nie jest tak źle. Licze sie z tym ze jak ciaza bedzie widoczna strace prace ale mimo to wmysle ze sobie poradzimy. Wiec wg mnie powinnas poczekac do czasu az przynajmniej zdasz mature i skonczysz szkole.

Gość Panna Xxxx
Natalia a ile Wy jestescie razem ze Twoj juz mysli o dziecku? Jestem w Twoim wieku, ze swoim jestem juz dosc dlugo, ale naprawde dziecko to jest nasz plan dalszy, najpierw szkola, studia i marzenia ;) A tak jak ktos napisal, dzieckiem faceta przy sobie nie zatrzymasz :(

Gość kinga1804
bylam pelnoletnia wiem co robilam i to jest moja sprawa ja nikogo nier obrazam i ciesze sie z tego dziecka w sumie oboje sie zdecydowalismy nawet nie wiesz ile przechodzilam leczenia badania endykrynolog itp. nikomu tego nie zycze

Gość Panna Xxxx
Kinga a czemu lekarze nie dawali Ci szans na dziecko? Jakas choroba?

Gość weissowa
ale ja nie napisalam ze jestem za plodzeniem dzieci w tym wieku tylko mowie ze dziecko wcale nie staje na drodze ze jak sie chce to mozna Chrzanisz. Taka mloda dziewczyna moze co najwyzej byc na utrzymaniu faceta, a tak nie powinno byc, bo jak facet sie zmyje albo sie po prostu zmieni, to dziewczyna jest na lodzie, bo nie ma wyksztalcenia, doswiadczenia i moze co najwyzej na kasie pracowac, a z tego dziecka nie utrzyma(wtedy leci do mausi). Kazda normalna kobieta najpier konczy studia, popracuje przynajmniej 2 lata, aby miec jakies doswiadczenie i wtedy mysli o dziecku:O

Gość kinga1804
znalam wiele dziewczyn co myslaly ze jak dadza mu dziecko to bedzie z nia ale to nie prawda.

Gość prywatna sekretarka
czyli Twoim zdaniem ziewczyny ktore nie skoncza najpierw studiow i nie popracuja przynajmniej 2 lata sa jakies glupie?nie kazdy ma takie same priorytety jak Ty.

weissowa ma racje, nie daj sie jakiemus czubkowi,21 lat i tatusiem chce byc.co on mysli,ze jak bog dal dzieci to da na dzieci?;) niech najpierw do pracy pojdzie.

ejj no ku** zaraz czy ja cos powiedzialam ze chce go zatrzymac dzieki dziecku? bez przesady! dosc dlugo jestesmy razem!:) chcialabym skonczyc mature to jest pewnie bo po maturze rodzice kupia mi mieszkanie a wtedyzamieszkam z moim facetem:)

Gość prywatna sekretarka
nie liczyalbym tak na rodzicow nie wiadomo nigdy jak bedzie

Gość kinga1804
zmiany hormonalne

heh dzieki za rady... wiecie co czasami chcialabym miec ze 40 lat... i nie miec takich glupich problemow jak teraz...

Gość kinga1804
no to jeszcze masz czas na przemyslenia a na rodzicow nie liczylabym az tak

Gość Panna Xxxx
A nie dalo sie leczyc tych zmian hormonalnych? Natalia no wiesz mieszkanie to nie jest juz powod do tego zeby miec dziecko, mieszkanie niestety trzeba tez utrzymac :(

to ze mam w tej chwili taki kontakt z mama jki mam to nic nie znaczy . znam swoich rodzicow! jak trzeba to pomoga! mama to zawsze mi mowila ze nie chcialabym zebym z gniazda wyleciala heh. ale ja nie bede zyc z nia do mojej usranej smierci...przepraszam ze to mowie. ale momentami mam dosyc ze chcialabym gdzies uciec juz tu nie mowie o zakladaniu rodziny itd ale chcialabym sama zamieszkac nie jestem taka ze robie domowki itd ze szlajam sie po nocach jak ona mysli.. chcialabym sama posiedziec wieczorami rzucic buty gdzie chce i ogladac co chce!wrrr

Gość kinga1804
wlasnie podlaczylam i zaszlam lezalam 3 miesiace w szpitalu i nic przyjemnego ale moja mama miala tak samo 2 dziecka juz nie ma nie mogli juz miec miala nawet jakies zabiegi .

Gość prywatna sekretarka
jak skonczysz szkole na pewno jeszce nie raz bedziesz miala okazje przekonac sie jak to jest:) skad jestes

Gość kinga1804
mieszkanie tez trzeba utrzymac nas samochod i mieszkanie 2 pokojowe wynosi 1000 zl miesiac

Gość weissowa
To nie jest kwestia priorytetow tylko zdrowego rozsadku. Nie kazdy musi isc na studia, ale kazdy musi miec jakas prace zapewniajaca utrzymanie i w miare przyzwoity byt. Niestety, zycie kosztuje i nawet aby zachorowac, trzeba miec kase, nie wspominajac juz o utrzymaniu dziecka. Jesli ktos decyduje sie na dziecko bez zadnego wyksztalcenia czy doswiadczenia i liczy na to, ze mezus zawsze bedzie ze swoja kasa, to moze sie zdrowo przeliczyc.

Gość kinga1804
plus zycie idzie nam 2 tysiac wez mu oblicz wszystko wyprawka dla malej drugie 2 tysiace plus moje leki i lekarz prywatnie miesiac 500 zl

Gość kinga1804
maz Zle nie zarabia ale w tych czasach to sa groszowe sprawy wszystko idzie w gore

Gość prywatna sekretarka
tak pytanm:)

Gość kinga1804
a ja wzielabym kartke i mu wypisala wszystkie wydatki itp plus zaprowadzila do sklepu dla dzieci i pokazala ceny