Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nicolea

CZY POWINNAM Z NIM BYĆ???

Polecane posty

witam wszytskich forumowiczów, chciałam was prosić o rade. Jestem w związku ponad 2 lata z facetem, byłoby ponad 3 lata ale była przerwa 9 miesieczna:/ niestety po jego ostatnich wybrykach (szkoda mówic...i pewnie jak bym napisała wszyscy by mi odradzili ten związek ale chce bys cie byli obiektywni) straciłam do niego zaufanie bo wcześniej na każdym kroku mnie kłamał..:( teraz chce żeby odbudował żeby zawsze mi mówił prawde....ale juz teraz są problemy. Chciałam żeby pokazał mi że sie zapisał na prawo jazdy (bo podejżewam że mógł roztrwonic pieniadze) ale twierdzi że pogubił kwity...wierzyć mu??? czy skończyć to wszytsko raz na zawsze :(((??

Gość wodnik ten sam
skończ to! jednym cięciem . Po co Ci taka pokraka .

Gość loloolo
idz z nim na wykłady :p

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Po jaką cholerę być z facetem, do którego się nie ma w pełni zaufania? W błahych sprawach masz podejrzenia, a co dopiero przy poważniejszych. Bezsens.

tylko jest taki mały problem bo on już sie kiedyś zapisał na prawo jazdy ale go nie skończył....i teraz je wznowił ponownie i tylko zostały mu egzaminy podobno ustalił termin...ale nie posiada żadnych kwitów czy ktoś wie jak to spradzić czy ma ustalone owe egzaminy???

Gość ...*
bez zaufania? to co to za związek. Kłamie?-to znaczy jedno...boi się. zamiast zarzucać mu kłamstwo spytaj czego się boi.

Więc,Nicolea idź z nim. Powiedz że chcesz mu dodac otuchy. A tak a propo nie możesz go sprawdzac na każdym kroku w związku musi być nie tylko szczerość ale i zaufanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myśle że on to wykorzystuje że go tak bardzo kocham...:((( zawsze jak mu mówie że mu niewierze to on mi zarzuca że go nie kocham i ze chce sie go specjlanie pozbyć:((( a to nie prawda

Gość ...*
a po co sprawdzać? to jego sprawa. czy ty dałaś mu pieniądze na prawo jazdy? Po ile wy macie lat?

Gość Gigapa
znajdziesz lepszego

Gość ...*
Masz dziewczyno problem ale ze sobą...

powiem wam tak ciężko mu zaufać po tym jak widziałam że zdradza swoją wcześniejsza dziewczyne z inna......tylko jest jedno ale ja byłam jego pierwsza dziewczyna i mnie nie zdradził i to wiem napewno..natomiast jak sie rozeszliśmy on miał dwie i cały czas je kłamal i przy tym sie świetnie bawił...zastanawiam sie czy teraz może sie taka sytuacja nie powtórzyc...

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Widzę, że autorka tematu w pełni zaangażowana. Do końca życia można się tak bawić w podchody. Tylko po co? :P

bo niewiem co mam robić chciałabym mu ufac ale po tym co widziała co przeżyłam nie da sie wiec chyba problem tkwi we mnie....ale z drugiej strony jezeli mnie zapewnia że mna kocha najbardziej na świecie???

czy ktoś miał podobna sytuacje i jakos z niej wybrnał??? że kochał kogos nad życie pomimo tego że owy partner wiele złego wyrządził tej osobie???

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Tak, wybrnęła niejedna. Uprzednio tylko musiała zakończyć ten związek.

mówić to można wszystko!!!!!!!!!!!!!!! Porozmawiaj z nim o swoich obawach. Z doświadczenia wiem że kobieta mnająca trzeźwość umysłu wyczuje gdy cos jest nie tak. Panikara zaś, zacznie panikować gdzy chlopak bedzie chcial wyjsc do sklepu. Nie ograniczaj mu swobody ruchow nie tworz klatki. Po prostu powiedz co czujesz i czego się boisz.

nie zgodzę sie z mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ponieważ ludzie czesto się zmieniają i naprawiają popelnione błędy

można by tak mówić ale jesli jesteś świadkiem tego jak swoja byłą dziewczyne zdradzał z jakas inna dziewucha tylko dlatego bo tamta mieszkała poza miastemi nie mogli sie ciągle spotykac, i pisał że ja kocha nad życie, itp...i on ci o tym opowiada...to gdzie miał sumienie dla tamtych dziewczyn skąd mam wiedzieć że bedzie miał je dla mnie???

Gość szczapa
Jesteś naiwna .

jak mam mu uwierzyć w ta cud przemiane skoro już teraz z prawem jazdy kominuje....

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
9 miesięczna przerwa nieustające "wybryki" brak zaufania nawet w przypadku głupiego egzaminu Jak ktoś chce na takich podstawach budować związek to ja mu życzę powodzenia. Dla mnie strata czasu i nerwów.

Gość LittleStar
jak mozesz byc z kims komu nie ufasz??

9-cio miesięczna przerwa była spowodowana jego agresywnościa i kłamstwami....przez ponad rok nie potrafił sie przyznac że chodzi do innej szkoły niż mi mówił i sie oczywiście przypadkiem dowiedziałam...i się wypierał do końca

dobre pytanie...jak moge być z kimś komu nie ufam...tylko że on mi obiecał że dołoży wszelkich starań by je w moich oczach odzyskał...

Gość kłamie

dodam że jest spod znaku barana a z tego co czytałam to wypisz wymaluj....

Boże dziewczyno ten związek nie jest zdrowy... Zaslugujesz na kogoś innego. Odstaw go!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość LittleStar
no to mu jakos nie wychodzi to staranie..przykre ale prawdziwe:P a co do agresywnosci to ja bym ci radzila zwijac sie jak najdalej od niego bo jak juz teraz byl agresywny to potem bedzie tylko gorzej.

tylko że po swojej stronie ma dwa argumenty silne przywiązanie do niego i to ze go mocno kocham....nikt normalny by nie dawał 1000 szans...;/ ale kiedy sie ma nadzieje na zmiane.....no chyba że nadzieja w końcu umrze....