Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniechecona nim

czy wasi faceci tez tak potrafia powiedziec

Polecane posty

Gość zniechecona nim

jak np w weekend chcialam zeby wstal ok 11 z lozka bo mielismy wyjsc z domu co wczesniej ustalilismy a on ze jeszcze troche,jeszcze chwila. no jasne i bysmy nie zdazyli na umowiona godzne. wiec ja mowie mu- wstan wreszcie w koncu sie umawialismy a z toba to tak zawsze jest. a on - bo chce kurwa spokoju. no kurwa, tak to ja tez potrafie powiedziec ale bez przesady, len z niego, spalby do godz 14 i tylko ''spokoju'' by chcial.zamiast korzystac z weekendu,pzoa tym umawialismy sie do cholery. nie chce ze mna spedzac wiec niech idzie w pizdu. pytanie czy wasi faceci tez potrafia byc tacy leniwi/opryskliwi/niezdecydowani

Gość zniechecona nim
rozumiem to i nie bylby to az taki problem gdyby nie to,ze dzien wczesniej umawialismy sie ze wstaniemy i pojdziemy gdzies-tam, wszystko ustalone a on mi tu wyjezdza i to jeszcze takim slownictwem. poza tym co za radosc z faceta,ktory woli tak spedzac weekend zamiast ze swoja dziewczyna...a dziewczyna ma siedziec pol dnia i sie nudzic bo ile mozna cos robic samej..

to chyba ich ulubiony styl spędzania weekendu - dla mnie szkoda czasu... zdecydowana większość facetów tak ma

Gość zniechecona nim
cholerka, mowisz ze wiekszosc? a ja myslalam ze moj taki wybrakowany model.. lenistwo i spanie, a ja chcialabym korzystac z wolnych dni bardziej aktywnie

Gość faceci tak mają
mnie też kurwica bierze gdy od rana się krzątam, sprzątam, nastawiam kolejne pranie, szykuję śniadanie a mój mąż pół dnia snułby się w piżamie a drugie pół siedział przed kompem.... prawie łaskę robi że koło południa weźmie prysznic i się ogoli.... a ja w tym czasie zdążyłam już zrobić 3 prania, zrobić zakupy, wynieść śmieci, podlać kwiaty i ugotować obiad

Gość fredzelka
Sorry, ale masz faceta chama. Wiem po prostu, ze moze ci tak powiedziec, bo i tak nic z tym nie zrobisz. Ciekawe czy powiedzialby tak do atrakcyjnej kolezanki z pracy, ktora poprosilaby go o pomoc:O

z tego co widzę, znam i z tego co mówią mi znajome to niestety większość

Gość bblank1
No są faceci którzy naprawdę nie mogą się wywlec z wyra. Ja osobiście uważam że to strata czasu spać więcej niż 8 h ale każdy ma inne zdanie;] Może pomyśl nad tym żeby odpowiednio go rozbudzić;)

Gość ania krk
a powiedz mi kto wymyślił te odwiedziny? Ty czy on? mam też 2gie pytanie: czy on pracuje? (co robi) i 3 czy Ty pracujesz?(co robisz?) pozdrawiam

Gość faceci tak mają
niestety to kwestia wychowania przez Mamuśki, faceci są uczeni w rodzinnych domach że wszelka aktywność z ich strony czy obowiązkowość to niezwykły akt łaski....

Gość bhjhbjhbhj
Mój ma tak samo i zrozumiałabym to gdyby była to chęć odpoczęcia w weekend po pracy, jak to kotś napisał. Tylko w jego wypadku ciężko mówić o wypoczywaniu po tygodniu, bo śpi w weekend do 14 a w tygodniu po pracy też śpi. Potrafi sie zrehabilitować jasne tylko i tak mnie to wkurza. Ja nie wiem u mnie w domu nikt tak nie spał co chwilę. Mój szwagier natomiast też widzę, że wiecznie zmęczony. Może to takie pokolenie leni :o

Gość fredzelka
Mozna lubic dlugo spac, ale to nie oznacza, ze automatycznie trzeba byc chamem. Same na to zezwalacie, to macie:O

Gość faceci tak mają
nie mam ADHD po prostu wiem że gdy ja nie zrobię to nie będzie zrobione a na dodatek mojemu panu włączy się opcja biadolenia i marudzenia i będzie się snuł po chacie jęcząc że brudno i "trzebaby posprzątać", nic mnie tak nie wkurwia jak tak łazi i ględzi

Gość faceci tak mają
inna sprawa że mój przynajmniej nie jest chamem i nie puszcza do mnie takich tekstów, gdyby tylko spróbował odsłuchałby niegorszej wiązanki i jeszcze w łeb zarobił....

Gość pozwalam mojemu leniuchować
bo w tygodniu wstaje dużo wcześniej niż ja, pracuje też dłużej... a w sobotę ja rano sprzątam i robię śniadanio -obiadek i go budzę i jest ok, często możemy się wtedy bzyknąć, po południu jest czas na wyjście lub pieczenie ciasta - w tym jest lepszy niż ja w niedzielę śniadanie robi on czasami przeklina, ostatnio, gdy nasi grali w ręczmną... ale do mnie i na mnie nie, nigdy tego nie robił to raczej i teraz ok. 50 nie będzie tego robił

a ja w tym czasie zdążyłam już zrobić 3 prania, zrobić zakupy, wynieść śmieci, podlać kwiaty i ugotować obiad skoro ty wszystko robisz a on nic to co ma robic? nic tylko spać w tym czasie... zagonić faceta do roboty to będzie miał zajęcie - warunek - trzeba to zrobić na samym początku

jak ktos wyzej zauwazyl - sama mu na to pozwalasz. Rownie dobrze moglabys zrobic jedno pranie, kupic sobie wibrator na allegro, olac kwiatki i wszamac tosta przed tv. :D

Gość zniechecona nim
no dokladnie,jakbym go nie wyciagnela w tygodniu to on spalby do polnocy, wstal umysl sie i spal do rana dlaej,ale w weekedn to przesada. odpowiadam:- to byla moja propozycja z wyjsciem an co on sie zgodzil kurde przeciez - oboje pracujemy i oboje jestesmy czesto zmeczeni w tygodniu ale-jak sadze- w weekedn moglby porobic cos ciekawego ze mna, wyjsc itp

Gość faceci tak mają
a skąd ja pług i pole wezmę idioto ? z tym ciągłym spaniem to może być niskie ciśnienie tętnicze, osoby o niskim ciśnieniu mają taką ciągłą potrzebę podrzemywania w ciągu dnia i generalnie niski poziom energii, z reguły kawka dobrze im robi....

faceci tak mają - prosta rada: to leż z nim tak długo jak on - nie rób nic - zero obiadu, sprzątania - skoro on moze leżeć i nic nie robić to ty tez masz do tego prawo...

usłyszałam od matki dawno temu pewne słowa: "jeśli chcesz, żeby coś było zrobione, to sama się tym zajmij, bo na facetów nie ma co liczyć" i teraz tylko co rusz to się to sprawdza, a żeby uniknąć niepotrzebnego rozczarowania to rzeczywiście sama robię niemal wszystko. taki typ synków swoich matek - mój brat tez tak ma zresztą... cóż, można westchnąć i dalej się zabrac do roboty, bo przecież jeśli my tego nie zrobimy, to nic nie będzie zrobione, ot co!

tez mam problemy z dobudzeniem meza i byciem w roznych miejscach na czas, tylko, ze on duzo i ciezko pracuje, wiec to rozumiem, nigdy nie jest opryskliwy, tylko mnie juz czasem puszczaja nerwy, gdy musze go np. 20 razy budzic, zajmuje mi to godzine i za kazdym razem slysze 'tak, juz wstaje' albo 'jeszcze minutke' :P

po prostu wiem że gdy ja nie zrobię to nie będzie zrobione a na dodatek mojemu panu włączy się opcja biadolenia i marudzenia i będzie się snuł po chacie jęcząc że brudno i "trzebaby posprzątać", nic mnie tak nie wk**wia jak tak łazi i ględzi zupełnie jakby potrzebna była Super Niania :P zero wychowania... nie wymagałaś od razu to teraz masz coś chciała

Gość zniechecona nim
z tym,ze mi sie nie chce az tyle lezec i nic nie robic,to bez sensu jak dla mnie... poza tym jak ktos odkrywczo zauwazyl- wcale nie pozwalam mojemu na chamstwo, dlatego mnie to wkurza i sie w rezultacie klocimy, cos widze ze sie bardziej nerwowy w nowej pracy zrobil.

Gość faceci tak mają
no ok zgodzę się, nie musiałabym pewnych rzeczy robić, ale robię je z poczucia obowiązku, poza tym są rzeczy którymi się NIE zajmuję i są wyłącznie domeną mojego faceta, gdy podejmujemy gości to zawsze pomaga ze sprzątaniem i gotowaniem więc jakiś podział ról u nas mimo wszystko jest a chamów trzeba traktować po chamsku

No to nie jestes jedyna, autorko. :) Moj facet ma tak samo. Wiele razy sie spoznilismy gdzies przez to, ze mu sie nie chcialo wczesniej wstac, a potem dlugo sie szykowal albo pozniej wyszedl z domu.