Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reanimacjaa

przypadkiem natrafilam na swoj pierscionek i prawie zawal...

Polecane posty

Gość mi się nie podoba ten
pierścionek, brzydki. Autorko a w jakim celu założyłaś ten temat? chciałaś się pochwalić?? :-o

Gość reanimacja
a co ma ciemnota do mojego pytania? jesli mozesz mi wyjasnic

To jakiś idiota z tego twojego chłopaka, kupować taki drogi pierścionek w czasach kryzysu!!! jest totalnie nieodpowiedzialny i rozrzutny, zamiast inwestować w waszą przyszłość, woli tracić kasę na takie pierdoły! olej go, to lekkoduch, niewart ciebie!

Ja juz nic nie mowie, bo szkoda mi dziewczyny, bo to nie jej wina, ze dostala drogi pierscionek, ale byc na tyle glupiutkim,zeby pytac na forum jak rozmawiac ze swoim facetem...

reanimacjo . teraz juz nic mu mowic nie powinnas, o tym ze znasz cene. A rozumiem cie doskonale, poniewaz tez uwazam, ze pierscionki zareczynowe w tej cenie to lekka przesada. Wkoncu taki chce sie nosic na codzien, a nie chowac w sejfach, zeby nikt nie ukradl. Wolalabym dostac od narzycvzonego cos innego w tej cenie, a pierscionek duzo skromniejszy... GRATULUJE ZARECZYN! Pzdr!

Reanimacja.... jesli nie rozumiesz to juz NIE ZROZUMIESZ... to widać za trudne dla Ciebie...

Laura, to jest dobra inwestycja kapitalu w czasach kryzysu, bo cena kryszcow idzie w gore :P

Gość fuj brzydactwo
gdyby 1000000 resztował to bym go nie chciala

Gość tzn kosztował

No macie dziewczyny rację z tym kruszcem... dlatego wnoszę kategorycznie o zakupienie sejfiku!!!! Może zrzuta jakaś?

Gość reanimacja
Polka widziz nawet wytlumaczyc nie potrafisz. no coz. a decyzja juz podjeta. nie wspomne ze wiem o cenie. pierscionek strasznie mi sie podoba ale sczeze wolalabym cos tanszego. najwazniejsze jednak ze jest z serca. i nie pyatalm jak rozmawiac z narzeczonym tylko czy wogole wspomniec. a to roznica

Ewelina, chyba cię te pierścionki na każdym palcu uwierają, zrzuć kilka:-P

Gość reanimacja
nie wygodniej. stwierdzam fakt

Fakt jest jeden - skoro nie umiałas zrozumiec aluzji to i odpowiedź jest jedna.

Gość bigos totalny
Droga autorko gratuluje zaręczyn! Nie przejmuj się co ta banda zazdrosnych kretynów tu wypisuje.Dla mnie po prostu przezyłas ogromne zaskoczenie,że pierścionek , który nosisz od kilku mcy na palcu, którym zaręczył sie zTobą Twój facet jest tak cholernie drogi. Ja pewno tez przezyłabym szok. Mnie sie bardzo podoba i świadczy o tym,ż efacet ma styl i klasę, tym bardziej gratuluję!

Gość reanimacja
wiesz nie bylo tam zadnej logicznej i blyskotliwej aluzji wiec uwazam ze sie czepiasz . tak poprpstu

Gość fikoły
pierscionek za 18 koła a potem ślub cywilny bo nie stać na wesele. A poza tym nie wierze.Kiepska prowo :O

Gość reanimacja
i chyba nie ma sesu dalej tu dyskutowac bo wszystko jasne.:-) dzieki i pozdrawiam:-)

Gość reanimacja
nie slub koscielny we wrzesniu. dlaczego ma nas nie sstac.?

na tym forum nie unikniesz czepialskich ktorzy pisza bez sensu aby sobie popisac to sie nie przejmuj. z narzeczonym juz wiesz ze lepiej jak zachowasz dla siebie ze tak powiem to odkrycie:-) a pierscionek wiadomo rzecz gustu jak wszystko wazne ze tobie sie podoba i wazne ze z serducha dany. zycze szczescia

Gość smiechu warte.
jaaasne, lasia a skad wiesz ze firma sie zgadza? :D:D:D dostalas z metka? Czy moze twoj wyrafinowany Narzeczony podarowal Ci w pudle firmowym :D:D:D: hahahaha

Gość reanimacja
no normalnie. mala 10 centym. ksiazeczka z nazwa firmy ,opisem po wlosku i tlumaczeniem polskim , i potwierdzenie odnosnie kamieni ,opis kamieni , i ogolne wiadomosci o brylantach. co w tym dziwnego. czepiacie sie laski.dajcie sobie juz spokoj. ja juz dalam:-)