Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

4pory roku termin JESIEN 2009! kto ze mna?

Polecane posty

Nie wiem dlaczego:) Talie miałam dziwne przeczucie:P Jak widać mylne:P A zawsze masz regularne? Jak temperatura?

Gość asiok78
Cześć!! Ja mam 30 lat ok.1,5 roku staramy się o dziecko i nic. Nie wiem co zrobić, żeby się udało. Teraz zmieniłam lekarza w czwartek byłam na pierwszej wizycie. Zobaczę może on będzie miał inne pomysły niż ta lekarka do której chodziłam. Pozdrawiam i gratuluję tym co się udało.

robilam raz wykres,potem mi sie nie chcialo:)W tym cyklu mierzylam rano i w polowie cyklu nie mialam skoku temp.(36.4)Mierzylam dalej z ciekawosci.A tu dziwny skok w 30 dc.(36.7)a dzisiaj 36.8 To mnie bardzo zdziwilo.Nie wiem o co chodzi...

Tempka interesuje mnie obydwóch bo ze swoją mam trochę problem:( Po raz 3 ja zaczynam nową stonę:P

No może to jakiś znak:P Cześć asiok... pewnie czasem zmiana lekarza dużo daje... może być lepszy i mieć inne metody leczenia:) Musimy wierzyć:D

ja cały rok testy robiłam ale ten mój sotatni no czekałam 3 tygodnie od terminu miesiączki, bo nie chciałam znowu załapac doła

teraz Ci nie powiem jaka mam tempke bo nie mam termometra :P zapomialam kupic a ten poprzedni mi sie strzaskał :( ale chyba nie chce wiedziec jaka mam temperature teraz :p wole zyc w niepewnosci, bo tempka dzien przed okresem spada mi o 3 kreski do 36,6 a w dniu miesiaczki do 36,3 wiec wole tego nie widziec :P

Ja już lece spać... bo poranne wstawanie 7 dni w tygodniu itak mnie dobija:( Ale jestem silna:P Więc życzę miłych snów i miłej soboty:) bo będę pewnie dopiero pod wieczór:( Pozdrawiam:P

asiok witaj:)a robilas badania hormonalne?ja mialam sie wybrac,ale jakos nie mialam czasu. Dziewczyny ja mam w tym cyklu brac Clo od 5 dc do 10.i 11dc na monitoring.

Gość asiok78
Chciałbym bardzo żeby mi się udało. Moja najbliższa koleżanka ma właśnie 3miesięcznego synka.To takie kochane maleństwo. Ja już mam prawie 6 letnią córkę i przydało by się jej rodzeństwo.

Gość asiok78
Robiłam i wszystko ok według tej lekarki do której chodziłam. Teraz w czwartek jak byłam u tego nowego lekarza to mi przepisał jakieś tabletki(2rodzaje). Jedne na teraz już a drugie gdy dostane okres

Gość asiok78
Ja też się już żegnam i zaglądnę do was może w niedzielę a na pewno w poniedziałek

Asiok 78 ja dostalam Clomid(to samo co Clostilbegyt)Ale narazie czekam na @.

Gość asiok78
tak też to dostałam mam łykać 3-7dc a 8-9dc mam się zgłosić na wizytę a teraz zaczęłam łykać od dziś duphastron

Gość asiok78
ja powinnam dostać@ ok wtorku i na pewno dostanę bo ten miesiącbyłlapą totalną

Asiok czy jest taka mozliwosc ze owulacja przesunela sie o 2tyg??ale mnie to meczy:)

Gość asiok78
nie raczej to nie możliwe żeby o tyle przesunęła się kilka dni 2-3 ale nie 14

Gość asiok78
na temp mają wpływ inne czynniki może jesteś przeziębiona i już będzie zmiana

Gość asiok78
idę spać miłej nocki niedługo znowu się odezwę

dziendobry wam kobietki...widze ze wczoraj rozpisalyscie sie:) ja wczoraj odpoczywalam...znowu musialam dzwonic do mojego lekarza bo zaczelam plamic:(:( powiedzial ze nawet i dobrze ze plamie bo niestety mialam krwiaka malegomiedzy kosmowka a pecherzykiem i te plmienia spowodowane sa tym ze ta stara krew czyli ten krwiak wyplywa i sie szybciej kosmowka zagoi:(:( strasznie sie przestarszylam:( a co tam u was kobietki slychac??paczusiu i co dostalas@?? witam nasze nowe kolezanki:) zycze milego dnia:)

lady love antonino dziekuje za mile slowa....lekarz kazal mi sie nie denerwowac bo tona dzidzie wplywa i kazal optymistycznie myslec:):):)bo napewno wszystko bedzie dobrze:):)

A jednak udało mi się wrócić wcześniej:) Wszystkiego naj z okazji Walentynek:P Co tam słychać?:) Czemu nikt nie dopisuje się do tabelki:P

Czesc kochane:)a ja dola zalapalam strasznego z rana:(przypomnialo mi sie ze jak kupowalam testy owulacyjne to byl tam gratis ciazowy.Jak byl pod reka to zrobilam i lipa wielka-jedna krecha:(:(no coz...moze nastepny cykl bedzie szczesliwy. Karmelku mam nadzieje,ze lezysz w lozeczku i odpoczywasz:):) A na @ dalej czekam.

Witaj paczus no ja też się właśnie zdołowałam:( Mimo, że tempka jest wyżej to widzę, że szyjka zaczyna mięknąć:( Myślę, że nic z tego, a myślałam, ze może 7 będzie szczęśliwy:(