Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze jutro juz bedziesz

ile marchewek lub sokow z marchwi dziennie zeby przyciemnicCerę?i nie przesadzic

Polecane posty

Gość a moze jutro juz bedziesz

Gość malina_i
moje dziecko pije codziennie soki marchwiowe no i w zupie je i ma właśnie taką ciemniejsza ale jak kiedyś przesadziłam to był aż żółty i trzeba uważać z sokami z marchiom typu pysia kubus bo one maja witaminę A a sa ludzie uczuleni tak jak ja :(

dokladnie.ja kiedys po tygodniu picie sokow ( a pilam ich w tym tygodniu sporo) mialam naprawde sliczna brzoskwiniowa cere i to byl chyba znak ze czas zmniejszyc dawke ale ja pilam tyle samo i zrobilam sie żółta.ale uwazam ze lepiej pic te soki niz tabletki łykac z karotenem

Gość A dlaczego lepiej
Łyka któras z was te tabletki?

moze zle to ujelam ze lepiej,lepiej jest dla mnie poniewaz i tak mam bardzo obciazony organizm od leków ktore musialam brac i wole nie ryzykowac,ale mysle ze dla osoby zdrowej tabletki takie brane z umiarem nie zaszkodza

kiedys bralam przez 2 miesiace tabletki ,ale latem i opalalam sie tak samo jak i bez nich,za to opalenizna wolniej schodzila.ale pijac zima soki uzyskala moja cera naprawde fajny kolorek wiec ja bym soki wybrala,ale nie za duzo,z 2 szklanki lub 1 dziennie albo marchewy wcinac