Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Niestety ale chyba nic nie będziesz mogła z tym zrobić. Zostaje allegro-centrum sporów .Ale tak jak dziewczyny piszą nic raczej nie zrobią,bo kto zabija kurę która znosi złote jajka?

Gość dinek68
Pewna miła Pani powiadomiła mnie o tym,ze jestem publicznie szkalowana. Większść osób na tym forum z góry zakłada,że jestem oszustką. zdecydowalam sie na zabranie glosu w tej sprawie bo każdy ma prawo do obrony, czyż nie? A więc do rzeczy.Panio kupiła ubranka 2 tyg temu.Adres wysyłkowy w Polsce więc kłamie,że mieszka za granicą.W rozmowie telefonicznej zażądała zwrotu za aukcję z kosztami przesyłki plus zadośćuczynienie za stracony czas!!!Co najciekawsze ja miałam przelać pieniążki wcześniej a dopiero potem czekać na paczkę od niej.Proszę pomyśleć, czy którakolwiek z Was poszłaby na takie rozwiązanie? Co do sedna sprawy czyli jakości ubranek. Ciuszki są po moich chłopakach. Nie są to szmaty!!! Wstydziłabym się takie sprzedawać. Dla ciekawych, lalka ma 82 cm więc siłą rzeczy ubranka na 122 muszą na niej być podwinięte. Nie są porozciągane, mój Boże. Srednio wyszło tej Pani 6 zł za ubranko ale to nie moja cena. Ja wystawialam od 1zł i każdy mógł przemyślećile chce zapłacić. Opisy pod zdjęciami dotyczą tylko rozmiarów i firm ponieważ allegro ogranicza ilość znaków w ogłoszeniu. Na końcu aukcji podałam więc informację o stanie ubranek. wyrażnie pisze tam,że ubranka w stanie dobrym noszą wyraźne ślady używania i prania. Gdzie jest to oszustwo. W ciuszkach nie było nawet pół dziurki!!! Zdjęc nie retuszuję!! Ja nawet nie potrafię ich dobrze zrobić dlatego zrobiłam je w przybliżeniu na spodnie aby było widacze kolana nie są powyciągane i wyblakłe. W ubrankach z większymi śladami uzywania też są zbliżena aby to uwidocznić. Jeden z zarzutów tej pani,że emblemat na kurtce jest sprany. Przecież to widać! I tak mogę tłumaczyć się bez końca. Zdania i tak pewno będą podzielone. pozdrawiam dinek

Gość allegrowa
masakra mam co robić, mam dzieci i nie żyje samą kafeterią!!!! jackpot79 otrzymała zdjęcia dużo wcześniej! Jasne teraz poszarpałam sobie ciuszki, aby było śmiesznie :D. Zauważyliście, że dinek68 czepia się ortografii (której nie popełniłam) czy składni (w nerwach pisałam, więc nie przywiązywałam do tego uwagi), a nie przeczy, że ciuszki są w tragicznym stanie?

Gość allegrowa
dinek68 mogę udowodnić, że mieszkam za granicą. Nigdy z Tobą nie rozmawiałam to też można udowodnić, więc nie bądź śmieszna. Ktoś mi tutaj dobrze poradził, aby się skontaktować z tą osobą, która wystawiła wcześniej negatywny komentarz dinek68. Proszę na życzenie, komentarz dla dinek68 od lysol1978 "PRZESTRZEGAM przed tym sprzedającym!!!NIE KUPUJCIE ciuszkow dzieciecych z jego aukcji!!!Ciuszki sa sprane,porozciagane,zniszczone i nie nadaja sie do noszenia!!!Pani odpisując na maile była niemila i nie sposob sie dogadac!!!! PELEN NEGATYW!!!!" - ta osoba też kłamie?

Gość dinek68
Zapomniałam o najważniejszym.Słusznie ktoś zauważył, ze zostały ujawnione moje dane osobowe. Informuję osobę,która dopuściła się w ten sposób przestępstwa i przy okazji obczernia mnie na publicznym forum o doniesieniu o tym fakcie do organów ścigania.Zobowiązuje mnie do tego ustawa o ochronie danych osobowych

Gość allegrowa
w którym miejscu są podane całe dane osobowe?

Gość allegrowa kręcisz
Przecież to każdy widzi ! Ten komentarz był wystawiony czw 15 sty 2009 11:12:04 CET więc przed tym zanim kopiłaś ubranka , mogłaś się skontaktować z tą osobą lub nie dokonywać zakupu Jak dla mnie to kręcisz allegrowa !!!!!!!!!

Gość allegrowa
dinek nie podszywaj się pod inne nicki "W rozmowie telefonicznej zażądała zwrotu za aukcję z kosztami przesyłki plus zadośćuczynienie za stracony czas!!!Co najciekawsze ja miałam przelać pieniążki wcześniej a dopiero potem czekać na paczkę od niej" - kłamstwo!!! Bezczelność!!!!!!

Gość allegrowa
dinek nadal nie odpowiedziałaś na moje pytanie czy lysol1978 również kłamał? Mogłam się z nim skontaktować, ale tego nie zrobiłam

Gość allegrowa
...mój błąd

Gość allegrowa kręcisz
allegrowa jak dotąd to nie spotkałam się z czym takim żeby ktoś mieszkał za granicą a kupował dla dziecka używane ciuszki w Polsce :-D :-D :-D Gdzie ty mieszkasz ?

Gość allegrowa
allegrowa kręcisz = dinek68 Widzisz to teraz masz okazję :)

Gość allegrowa kręcisz
Do dinek68 Tobie zaś radzę abyś nie robiła fotek na lalce , bo znowu kiedyś ktoś zarzuci ci ,że ubranka są w złym stanie .

Gość mgrqwlvw
i po co kupować stare ubranka sami widzicie

Gość allegrowa
dinek68 i myślisz, że to łyknęłam? :D :D :D uciekam do dzieci, a Ty dinek68 wymyśl coś sensownego na swą obronę bo kiepsko Ci to idzie :D :D :D

Gość allegrowa kręcisz
mgrqwlvw zgadzam sie ,skoro w sklepach tyle promocji .

mgrqwlvw=dinek68=allegrowa kręcisz Napisz to w swojej aukcji :D :D :D Pozdrawiam wszystkich serdecznie :) pa

Gość allegrowa kręcisz
allegrowa mgrqwlvw=dinek68=allegrowa kręcisz Napisz to w swojej aukcji - śmieszna jesteś włączając mnie w to :-D :-D :-D Pewnie myślisz ,że to ja doniosłam dinek 68 , jesteś w błędzie :-p

Gość dinek68
allegrowa kręcisz masz chyba rację.

Gość nikolina
Widziałam komentarze tego allegrowicza i aukcję, którą ta Pani wygrała, te ciuszki na zdjęciach są w całkiem niezłym stanie. A tą dziure w tym sweterku na tych zdjęciach na lalce na pewno byłoby widać. Mogę przypuszczać,że Pani sama ją zrobiła a teraz ma niezłą zabawe!!!!!!!!!! A jeszcze jedno podała Pani dane personalne Tego allegrowicza i powinna się Pani liczyć z konsekwencjami!!!!!!!!!!!

Gość dinek68
allegrowa nie jest zbyt bystra ! Mśli, że allegrowa kręcisz to ja ;-) Tak strasznie boi się krytyki. Kafeteria ma chyba moderatora? Wydaję mi się, że nie można z jednego adresu kompa pisać w wieku nikach? Ale może się mylę

dinek68 szkoda tylko, że same pomarańczki Cię bronią :D :D nikolina tzn dinek68 zobacz jeszcze raz sobie zdjęcie sweterka na tej lalce, sweterek nachodzi na buźkę lalki!!! Jasne zamówiłam ciuszki po to, aby sobie zrobić w nich dziury i mieć niezły ubaw :D Gdzie tutaj logika?

Gość pearlineee
mozesz pisac i w 100 nikach jak dasz rade i nikt ci tu ttego nie bedzie mial za złe:)

Gość allegrowa kręcisz
Chyba wszyscy jesteśmy dinek 68 :-D :-D :-D :-D :-D:-D :-D :-D :-D :-D

dinek68 nie boję się krytyki, bo to nie ja szmaty sprzedaję!!! dinek68 rozśmieszasz mnie z tym logowaniem :D :D Udajesz teraz niewiedzącą :D :D :D

Gość ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To ja podałam osobie o nicku dinek68adres strony do kafe! Kupujący też maja tupet o czym przekonałam się nie raz! A na drugi raz trzeba reklamować ciuchy od razu a nie czekać Bóg wie na co! Mało tego trzeba mieć coś z głową będą osobą dorosłą nie dojśc do porozumienia tylko oczerniać publicznie osobę!

Gość pearlineee
i na kaffe spory roztrząsać..... po co zamawialas ciuchy do polski skoro za granicą mieszkasz??

Gość smutna żono mam tak samo
dinek mozna na pomaranczowo pisac sobie pod kazdym nikiem. Co do calej afery z ciuchami to uwazam ze allegrowa ma racje. Ale ma tez nauczke by nie kupowac u nieuczciwych sprzedawcow. Zaloze sie ze ciuchy nawet nie sa po twoich dzieciach a sprowadzone np z angli bo stamtąd masz tez lalki. Dziwny zbieg okolicznosci ze dwie panie twierdza iz jestes nieuczciwa i sprzedajesz chlam pisząc ze ciuszki w bardzo dobrym stanie. Ja tez bym tego nie popuscila i wybrala sie do us by sprawdzic czy masz pozwolenie na sprzedaz tych lalek bo nie wiem czy wiesz ale w regulaminie allegro jasne jest napisane ze mozesz sprzedawac rzeczy ktore są twoje od min pol roku i musisz miec na to paragon. No chyba ze masz dzialalnosc a ty jej nie masz. Ja bym ci nie popuscila nie ma co .

allegro jest dla ludzi! To, że mieszkam za granicą nie znaczy, że nie mogę kupować na allegro!! Ja nikogo nie oczerniam tylko przestrzegam!!!!