Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Gość dinek68
hej witam zupki,kotleciki i inne pyszne dania ;-) widzę jakieś pytanka do mnie kto kupuję takie lale? No cóż napewno nie sflustrowane kobiety i zboczki. Jedni kupują aby wystawiać ubranka na aukcjach a inni aby były ozdobą w ich mieszkaniu. Macie przed sobą jedną z takich psycholek ;-) sprzedaję je bo mnie przycisło ale jak pakuję to ryczę. Po co one mi były? nie wiem. Siedziały sobie i pięknie wyglądały. Nikt się nimi nie bawił. Sa nowiuteńkie. Jedni zbierają znaczki inni lale. Kiedyś były krakowianki, które ozdabialy tapczany. Teraz sa reborny. Świat się zmienia. jakieś pytanka jeszcze? Walcie napewno odpowiem

Gość no nie mogę jak to czytam
pouczałaś w swoich komentarzach na temat zasad pisowni, a nie wiesz sama jak się pisze \'sfrustrowane\' i \'na pewno\'.

i przycisnęło a nie przycisło... A poza tym skoro one u ciebie pełniły, że tak powiem funkcję dekoracyjną, to chyba należałoby to zaznaczyć w opisie, nie są przecież wyjęte prosto z opakowania, czy w czym tam je oryginalnie sprzedają, tylko zdjęłaś gdzieś z szafki zakurzoną.

Gość dinek68
no widzisz jak się rozczuliłam , nawet pisać nie potrafię

Gość Anialisa
Być uczciwą i pisać prawdy tez nie potrafisz;)

Gość alle jajca
Zarzucacie dinkowi, że podszywa się pod innych, a jak to wszystko czytam to myślę,że się teraz ktoś podszył po dinka, żeby sobie z nas tu wszystkich jaja porobić. Przecież on by takiej głupoty nie napisał!

Gość alle jajca
Może to całe forum to jakieś jaja, bo się komuś nudziło!

też mnie naszła taka myśl, że to nie dinek, ale po fakcie, jak już odpisałam he he

\"kto kupuję takie lale? No cóż napewno nie sflustrowane kobiety i zboczki. Jedni kupują aby wystawiać ubranka na aukcjach a inni aby były ozdobą w ich mieszkaniu. Macie przed sobą jedną z takich psycholek sprzedaję je bo mnie przycisło ale jak pakuję to ryczę. Po co one mi były? nie wiem. Siedziały sobie i pięknie wyglądały. Nikt się nimi nie bawił. Sa nowiuteńkie. Jedni zbierają znaczki inni lale. Kiedyś były krakowianki, które ozdabialy tapczany. Teraz sa reborny. Świat się zmienia. \" dinek68 wystraszyłaś się kontroli z US? dienk jak piszesz opis do aukcji to też się tak rozczulasz, że pisać nie potrafisz? To musi być dinek, bo już wiele razy popełniła błąd pisząc \"na pewno\" :D

Gość Kondziu
Dinek, dlaczego w opisach swoich aukcji z lalami wypisujesz, że pochodzą z najnowszej kolekcji i wpisujesz im "datę narodzin" na przykład 02.01.2009??? Skoro one się u ciebie wyleżały, wysiedziały na szafach czy kanapach, to nie są to nówki - sztuki. Znów oszukujesz biednych allegrowiczów. Na niemieckim e-bayu jak ktoś sprzedaje reborna z własnej kolekcji, to zaznacza to w opisie aukcji. Chyba, że w przypadku lal jest tak samo jak w przypadku ciuchów, którymi handlujesz - sporo sfatygowane, a przedstawiane jako zajebiste i w całości:)

Gość dinek68
tak się przestraszyłam tego skarbowego, że już was wszyskich kocham i szanuję i już nigdy w życiu nie oszukam

"...i już nigdy w życiu nie oszukam" - czyli przyznajesz się, że jednak oszukiwałaś? :D

Gość mialam to samo żadne pieluchy
babo ty te lalki masz z anglii jakies uszkodzone prymitywne itd tak jak ciuchy skoncz pieprzyc ze to twoje kolekcje bo pierdzielisz jak potluczona. a jedna lala na twoim foto jest brudna bleeeee nawet ci sie umyc nie chce ochyda.

Gość prawicczek25lata
allegro zawsze umywa rece, kaza na policje ale jak do 250 zlotych to mala szkodliwosc, wiec wystaw negatywny komentarz i tyle, i zglosc na policje i kaz ludziom co kupil zrobic to samo inaczej to umrze ta sprawa a tamten gosc sie z CIEBIE SMIEJE !!!!

Gość dinek68
nigdy w życiu nie oszukałabym nikogo a zwłaszcza tych co nie mają kasy i kupują stare łachy!

Gość dinek68
Witam allegrowa no widzę, że ktoś podjął temat. Mam klony na tym forum.Alegowa czy to ty robisz ze mnie pajaca?

Gość dinek68
ale jaja dinek si ę rozmnaża !

Gość dinek68
Dinek to ty? to ja dinek!

dinek68 nie rozśmieszaj mnie :D Cały czas piszę pod jednym nickiem, zauważcie, że jeśli co chwilę bym się wylogowywała to miałabym więcej ilości postów, a jak się nie mylę jest ich tylko 7 :) dinek68 już nie raz Ci udowodniliśmy, że kłamiesz, więc nie rozśmieszaj mnie :D

Gość dinek68
dinek68-4 cichoooo allegrowa myśli!

dinek68 ja temat mam skopiowany na dysku, więc może poprosimy moderatora o skomentowanie pod iloma nickami Ty piszesz, a pod iloma ja. Co Ty na to?

Gość dinek68
Dinek jesteś mocny w 1 minucie 2 wypowiedzi na raz, super gościu!

Gość alle jajca
Alle się tych dinków namnożyło! zaczyna być ciekawie. Bufetowa jesteś the best!

Gość dinek68
allegrową nerwica ogarnia, bo se dinki jaja z jej forum zrobiły!

nie musisz sie wylogowywac, wystarczy ze zaznaczysz w okienku wyslij z innego konta