Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

allegrowa - to kwestia czasu:) przy zakładaniu konta zawsze tak jest:P później Ci te posty dodadzą:D mialąm to samo:P

madooonna - pewnie dinek68 całą noc kasowała swoje aukcje na allegro :D

ja ostatnio kupilam wieszak, mimo staran nie trafilam kolorem ani wymiarem, chcialam go zwrocic - klapa. 100 poszla sie jebac ;/ bywa

kurde no - ja nie oszukuję ludzi, najmniejszą wadę opisuje i tego też wymagam od sprzedającego. Chcę doprowadzić do tego, aby już nikt nie był oszukany przez dinek68 lub dinek68 pod innym nickiem

wiecie co ja szykowałam zestaw po córce na allegro i teraz to już sie boje, bo juz nie wiem jak to opisac zeby mi ktos negatywa nie przyrąbał. Serio mówie. nic dziurawego ani poplamionego nie chce sprzedac, ale niektore dresy np adidasa są lekko takie zmechacone. nie wiem czy to tez dodac do zestawu czy nie.... i jak fotografowac......

Gość nie rozumiem tej sytuacji
fajna cycki twoje

pomyliłam temat 😠 kuźwa😡 sorki już zgłosiłam ten post do usunięcia:P

Gość uZytkownik dinek ma kilka
madonna jak jest zmechacone to napisz ze zmechacone i tyle albo wez maszynke do golenia i przejedz po ciuchach tam gdzie sa zmechacone i juz nie bedą zmechacone i sprzedaz drozej :D A pisząc o innych kontach mam na mysle te co wczoraj tutaj byly podane z tą lalką za 630 zl Mkrol5 czy cos takiego. To tez dinek bo lalka lezy na tej samej poszewce co na koncie dinka inna lalka.

Fajny bobas, mamuśka też niczego sobie!

Gość uZytkownik dinek ma kilka
fajne cycki hehehehe a zeby nie bylo ze namawiam do oszustwa to np ja kupilam body i po dwoch praniach sie zmechacily wiec maszynką do golenia to wyczyscilam i juz nie byly zmechacone. Wcal nie stare ani nie zuzyte ale jak pierzesz kilka rzeczy w pralce to wiadomo ze od glupiego prania nawet sie mechaci.

madooonna - jak nie są dziurawe to spokojnie Napisz, że dresik oceniasz np na db bo jest lekko zmechacony, zrób zdjęcia w przybliżeniu. Najważniejsze, aby pod każdym ciuszkiem był opis co mu dolega :)

no żesz w morde jaka siara 😡

812 żadna siara, nie masz się czego wstydzić :P Mam wieści Mkrol5 usunął swoje aukcje, a nie mówiłam, że dinek68 całą noc siedział i aukcje usuwał? :D

Gość xyxx
812 nie masz się czego wstydzić ! Fajne masz piersi :)

napisałam do tej dziewczyny co została oszukana przez Mkrol5=dniek68 :)

ja tez czytam temat od wczoraj i popieram autorke! po wypowiedziach dinek od razu widac ze mota sie w zeznaniach... oszustow trzeba tepic! a jej komentarze do negatywow sa po prostu zenujace i mowia same za siebie... autorko nie daj sie!

a ja uwazam ze temat zostal niepotrzebnie rozdmuchany. Bo to niestety dziala na starate autorki. Wprawdzie społecznie nam sie przusłuzyła bo juz nas ostrzegła ale ona sama moze na tym stracić bo dała ostrzezenie dinkowi i on zaciera ślady i dowody. Sama mówisz ze juz usunął aukcje swoje. Wie ze cos sie kroi i ma czas zeby wszystko pozacierac i sie przygotowac.

Gość emilcia79
moim zdaniem to juz za pozno na usuwanie sladow. allegrowa ma i tak sporo dowodow :)

Gość emilcia79
dinek i tak juz sie nie wykrecisz :)

no ale jakich, dziura w swetrze? powiedzą ze sama wyrwała. ja nie kwestiunuje tego ze ten cały dinek postąpił paskudnie. No ale tak jak ktos juz wspomnial, na aukcji było napisane ze ubranka są urzywane i są w stanie dobrym lub bardzo dobrym. W jego mniemaniu dziura może oznaczac stan dobry:) Pousuwa wszystkie swoje inne konta, aukcje..... ma czas zeby sie przygotowac.

Gość ONAAAAAAAAAAAl
powiedzcie mi jedna rzecz jak pousówa aukcje jak to zrobic bo nie kumam

Na dinka68 mam tyle dowodów, że głowa mała :) Niech sobie usuwa, zaciera ślady i tak jest pogrzebany, bo np ktoś w tym topiku napisał, że Mkrol5 i dinek68 to ta sama osoba, a za chwile Mkrol5 kasuje swoje aukcje - mam dowody, że się przyznaje :D Przecież nie problem sprawdzić czy to jedna i ta sama osoba. Tak szczerze to dinek68 sobie bardzo zaszkodził, że się na tym topiku wypowiadał, bo namotał niemiłosiernie :D Cieszę się, że Wam w jakiś minimalny chociaż sposób pomogłam :)

ONAAAAAAAAAAAl - kończysz aukcję przed czasem tym bardziej, że miał je wystawione jako "kup teraz", więc nikt nie licytował

hmmm, ja kiedys wygrałam pakę ciuszków za 700 zł na allegro,wyrzuciłam do śmiernika całosc oprócz trzech sztuk:( ciuszki na fotkach były tak cudnie obrobione ,że naprawde jakis zdolny grafik to musiał robic.Po prostu tzw \"pakiety\" to najczesciej kupa gówna :( Nie dam sie juz nabrac. Kupuje tylko nowe,raz sie dałam złapac jako nowicjuszka przyszła mamuska,byłam w ciąży.