Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja na to jak na latooooooo

Czy przysluguje mi zasilek ?

Polecane posty

pracowalam 15 m-cy 6 m-cy na umowe-zlecenie 6m-cy umowa na zastepstwo a na koncu 3 m-ce na czas okreslony, ktory zakonczyl sie z koncem stycznia. Czy w tym ukladzie moge ubiegac sie o zasilek dla bezrobotnych zanim dostane nowa prace?

Gość brakuje Ci 3 m-cy
bo zlecenia sie nie licza

Gość to zalezy jakie
mialas ynagrodzenie na umowie o zastepsto jesli mialas najniższą krajową to liczy ci sie do zasilku jesli nie to nie:(

a ile wynosi najnizsza krajowa?

jesli to brutto to zarabialam tyle na umowe-zlecenie, bo pozniej juz wiecej, wiec w takim ukladzie moge zglosic sie do urzedu pracy? no i jakie grosze sie dostaje? boje sie, ze zanim znajde cos nowego to troche potrwa a jak tu zyc ? :(

nie ma na co czekac, wez wszystkie dokumenty, wszystkie umowy,swiadectwa pracy, ktore mialas i do urzedu :) oni Ci dokladnie wylicza czy przysluguje zasilek, na jaki okres itp. :) zreszta i tak wypada sie zarejestrowac chociazby zeby miec ubezpieczenie zdrowotne.

dziekuje bardzo za odpowiedzi :) 🖐️

Gość brakuje Ci 3 m-cy
Nieladnie pisac "nieprawda". To przepisy sie zmienily. Bo ja pracowalam rok na umowe zlecienie i nie dostalam zasilku z tego wlasnie powodu :) Ze zlecenia sie nie licza :P

Gość to zalezy jakie
100 % zasilku to jakies 480 zl :(:(:(:(

Gość to zalezy jakie
no dziwne ze sie nie liczą skoro obecnie jestem na zasilku a mialam umowe zlecenie. Liczy sie tylko musisz miec najnizsza krajową i skladki oplacane wszystkie.

------------> brakuje ci 3 m-cy a co mam napisac jezeli wprowadzasz ludzi w blad? znam przepisy, wiec nie wprowadzaj ludzi w blad. nie ma czehos takiego, ze od takiej umowy sie liczy a od takiej nie. wszystko zalezy od tego czy sa oplacane skladki na fundusz pracy.

Gość brakuje Ci 3 m-cy
Jest wiele slow ktore mozna uzyc. Nasz polski slownik jest bardzo bogaty. A informacje ktore ja podaje moze sa troche przeterminowane ale pochodza z tzw pierwszej reki ;)

Gość Aera Teint
praca na umowe zlecenie sie nie liczy...

Gość nie należy ci się
Żeby dostać zasiłek dla bezrobotnych trzeba przynajmniej rok pracować u jkednego pracodawcy na umowie o pracę