Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżynek

umówię się z Tobą na kawę..

Polecane posty

Gość śnieżynek
wpadam tu jeszcze wieczorkiem:)

Gość in the middle of nothing
śnieżynek - a co studiowałeś?

Gość śnieżynek
technologię chemiczną:)

Gość śnieżynek
🖐️

Gość in the middle of nothing
śnieżynek - i jak Ci minął dzisiejszy dzień?!

Gość śnieżynek
nic specjalnego:) chociaż w pracy mi się dziś nie dłużyło, bo miałem zajęcie:) Na szczęście już weekend, a od przyszłego piątku urlop:D

Gość śnieżynek
tylko, że wciąż nie znalazłem nikogo chętnego na wyjście..

Gość lindi88
śniezynek-> ale ci dobrze -urlop

Gość śnieżynek
nom, jeszcze zeszłoroczny:) oszczędzałem, a teraz muszę już wybrać:) trochę poleniuchuje, należy mi się;)

Gość śnieżynek
hej:) ano, lipa lipa:) nie wiem co się porobiło z tymi dziewczynami:P jeśli uwielbiasz, to ...jak tylko najdzie Cię ochota, wiesz gdzie masz się zgłosić:P

Gość śnieżynek
nawet na tak sympatycznego śnieżynka nie zwracacie uwagi:P hmm..można i tam, podobno mają cappuccino:P może i z automatu, ale za to piankę dodają:P

Gość śnieżynek
jeszcze ten miesiąc musisz jakoś przeboleć, potem śnieżynki się roztopią i będziesz miała święty spokój:) Ale wiosną też różne dziadostwa wychodzą na wierzch:P to Ty chciałaś do policjantów, na przesłuchanie:P

Gość śnieżynek
a co Ci tak śpieszno do tej wiosny? jeszcze się nasłuchasz ćwierkających ptaszków:) wiosna to dla zakochanych dobra:P a tam od razu wysyłam:P grzecznie proponowałem;)

Gość śnieżynek
najpierw to musisz marzannę utopić, a potem możemy zaczekać na wiosnę:P yhym, kota to można dostać siedząc w piątek wieczór przed komputerem;)

Gość śnieżynek
ciekawa która koleżanka Marzena, tak Ci zaszła za skórę:P wiesz co, po znajomości, przymknę na to oko:P po co mi worek na niego? Paskud:P a propo masz jakieś zwierzaki?:)

Gość śnieżynek
jeszcze zmienisz zdanie:P jak tylko zajdą Ci za skórę:P Paskudniki tak mają:P ja mam psiaka, tzn. jest on mojej siostry, ale chcąc nie chcąc też się nim czasem opiekuje. A nieraz i skórę uratowałem:) Takie skrzyżowanie kundla z jamnikiem, w domu grzeczniutki jak nie wiem, ale wypuścić go tylko na podwórko, zamienia się w psiego Mr. Hyde'a:D Można mu po prostu naskoczyć, wróci dopiero jak mu się znudzi:) A co miałaś fajnego? I w czym problem, żeby znowu nie przygarnąć sobie jakiegoś milusińskiego:)?

Gość śnieżynek
oczywiście to żarty:) życzę Ci jak najlepiej:) a to z Ciebie taka wrażliwa bestia:) mam podobnie, nie lubię patrzeć jak zwierzakom dzieje się krzywda:o Rozumiem Cię, w takiej sytuacji lepiej nie mieć, do czasu jak już będziesz na swoim.

Gość śnieżynek
niesłusznie podejrzany też jakoś musi zachować twarz:) Golden retriever chyba nieco ładniejszy:) to moje skromne zdanie:)

Gość śnieżynek
uratowałem honor;) chyba się zgubiłem... mówisz o piesku czy śnieżynku:P Od jak dawna jesteś tu na kafe?

Gość śnieżynek
śmiech to zdrowie, ale podobno zmarszczki się robią:):P aha, chyba że tak:) słyszałem, że śnieżynki są cool:P ale to jeszcze nie potwierdzone:P a nic:P tak się pytam, z ciekawości:)

Gość śnieżynek
ojoj, babci lepiej w to nie mieszaj:) a starszych trzeba się słuchać:P masz rację, nic Ci nie zrobię:P no ba, poza tym przytulać takiego to tylko oczyma, żeby się nie rozpuścił:P pan nicpoń:D zmykam zaraz spac, bo już mnie łamie:) wychodzi to wczesne wstawanie:)

Gość śnieżynek
phi, pośmiewna Ty jesteś:) ten cosik się nie złamie, oj nie:P miło mi i ze wzajemnością:) a widzisz, my śnieżynki tak mamy:) do rany przyłóż jak nic:P hoho...nie tylko, jeszcze parę epitetów znalazłoby się:P kolorowych snów:) no proszę, kwiatuszka dostałem;) mmmm.....:) pa 🖐️

Gość śnieżynek
🖐️:) jak mija sobota?

Gość śnieżynek
taaa..co za przyjemność samemu pic:o w domku siedzę, nic nowego a co u Ciebie?:)

Gość śnieżynek
no widzisz, słaby czarodziej = bajerant? ze mnie;) ja już wczoraj wysprzątałem także dziś leniuchowano:) w sumie nudzę się w domku, trochę słuchałem muzyki, pogrzebałem w necie a w międzyczasie objadałem się pierogami:) ot taka zwykła sobota.

Gość śnieżynek
a tam:) jakoś tak dzisiaj wyszło:P kiedy nie leniuchować jak przez weekend? :) muzyki słucham często, a co do łakomczucha, to nieee..chociaż ostatnio jakoś trochę więcej, ale to przez te ciężkie mrozy:P

Gość śnieżynek
wiem, że żartujesz:) zdarza się, a ja nikomu nie powiem, obiecuje:) tak, tak ale z chęcią bym się gdzieś ruszył, zwłaszcza że widziałem brata jak się szykował na wypad na miasto:) dzisiaj taki mały kiciuś z pazurkami:) co porabiasz tak na co dzień, bo nic się nie chwaliłaś;)?

Gość śnieżynek
ciekawe co?:P a mamy już ferie czy jeszcze sesje?:) jaki tam pan, czuje się bardzo młodo;)

Gość śnieżynek
a to gratuluje:) to ile jeszcze do końca? gdzie tam ciekawski, po prostu chłonny wiedzy:P ciekawość to pierwszy stopień do wiedzy, a ciekawskość to pierwszy stopień do ...:P

Gość śnieżynek
ferii to wiem, maksymalnie z tydzień pozostał:) miałem na myśli studia...:) no tak, widzę, że zbieram punkty:P