Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżynek

umówię się z Tobą na kawę..

Polecane posty

🖐️ Phi...gdzie tam śpimy:) Ja jestem na nogach od 7.30. Byłem już w Kościele, potem u dziadków,a jeszcze film zdążyłem fajny zobaczyć:) jak to jest, że Monte dostała buziaka, a ja "tylko" kwiatuszka....?:P

no proszę, od razu jakoś mi tak lepiej;) bo śnieżynek to przeważnie grzeczny chłopak:) tacy w tych czasach już na wymarciu:P ależ, nie powiedziałem, że brzydki:) tylko kwiatuszek pasuje bardziej do dziewczynki:) no ale już koniec z narzekaniem:P doceniam Twoje starania:) jak tam niedziela?:)

ha, dokładnie:) rozgryzłaś mnie:P buziaków i łaskotek nigdy za wiele:P nooo..fatalna, u mnie też leje, ciemno praktycznie przez cały dzionek:o jestem tu na razie tak z doskoku, bo komputer przeżywa oblężenie:)

może jednak zostańmy przy śnieżynku;) a właśnie, jak ja mogę się do Ciebie zdrobniale zwracać?:) z tym nickiem naprawdę mam kłopot:P będzie i wiosna:) już niedługo, obiecuje;) na Małysza to ja się nie nadaję, te przymusowe głodówki?? nie, nie i nie:P poza tym zbyt wysoko nie lubię wchodzić:P

wydaje Ci się, zdecydowanie:):P no chyba, że jeśli koniecznie chcesz coś zwierzęcego dodać, może być Kotku:P nie, nie....\"śnieżynku opanuj się\" śnieżynek i nic więcej:P no wiesz, zima, śnieg...będzie Ci w białym do twarzy:P ale te Twoje propozycje takie nijakie:P myślałem o czymś fajniejszym: 07 zgłoś się, albo Cocolino :P dasz radę:) ale wiosna przyjdzie, to śnieżynek zniknie 😭 czy aby na pewno tego chcesz?? a może te ptaszki tak chodzą Ci po głowie??:P ech, te kobiety:P jejku jejku, wielkie mi halo:P czasem jakiś batonik, albo czekoladka:P a lęku wysokości nie mam..może mały rosnący wraz z wysokością:P a tak serio to jak przyjmowałem się do pracy, musiałem zrobić badania wysokościowe (do 3m):)

07, bo niezła z Ciebie agenciara:P a Cocolino, bo trzymasz zimną bąbelkową Cole w lodówce :P no nijakie, sama przyznaj mi rację:P do twarzy, bo nie będziesz się wyróżniać w otoczeniu:) zimowy krajobraz i biała "ta sama co zawsze" dama:P no, no ryzykant z Ciebie:P ale jak chcesz, Ty będziesz za mną płakać, nie ja:P taaaa..Ptaki, yhym, jasne:P puk, puk:P tak od razu po szczytach..nieeee:P zaczniemy od małych pagórków, tak spokojnie:P

ojej, zjadło mi trochę wiadomości 😠 wszystko przez to, że jestem takim daaaleeeekim znajomym:P

śnic, to mnie się nie będziesz, na pewno nie dziś:P aha..spokojna,akurat... chyba jak śpisz:P ale też głowy nie dam:P jak się zazieleni, to sprawię, że zieleniejesz....z zazdrości:P pożyjemy, zobaczymy:P raczej tak: "Kukułeczka mu tam kuka, a ten nudziarz panny szuka" :P tak na rozgrzewkę:) po tej zimie jestem trochę stwardniały:P

nie jestem pewny, ale skoro mówisz, że może coś dziś będzie....fiu fiu:) coś wymyślę:) przecież musisz bosko wyglądać, aktualnie do pory roku:) jeden kit:) w każdym razie nieprzyjemny w dotyku:P a tak mi się zdrobniale powiedziało:) Monte na pewno się nie obraziła:) staram się być miły, ale coś nie wychodzi:( wybaczcie 🌼 ;):P

raz robisz nadzieję, a zaraz potem mi ją odbierasz:o mam słabe serce, nie mogę się tak ekscytować:P nie chce dyktować, ewentualnie mogę doradzić:) przecież nie będę Ci wciskał kożucha, jeśli można założyć tylko małą czarną??:P a to jakieś smakowe są czy jak?? nie znam się:P ok, ok tylko bez nerwów:P bić się nie będę z Tobą:P Monciak, a co smacznego jadłaś?? no tak, a na koniec teraz to się wszystkim facetom dostało:P

kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera:P nie udawaj niewiniątka, bejbe:P jeśli o mnie chodzi, możesz być w niczym:):P ważne, żeby było wygodnie;) męskie też?:) a czym pachną?? w 90% to się pokrywa:P człowiek się stara, a na koniec i tak po łbie dostanie:P monte...brzmi smakowicie:)

podpuszczam Cię:)ale nie dałaś mi się:P hola, hola, a czemu to ja mam i siebie i Ciebie rozbierać???:P lenistwo nie zna granic:P powoli, najpierw rozmowa, wygodniej w ubraniu;) pograć możemy później:P ale to mało męskie...pachnieć czekoladą albo mlekiem??:P musiałbym prace zmienić:P staram się tylko pokazać problem z drugiej strony:P też mamy uczucia:Pa już na pewno nie wyzywamy nikogo od debili:P monte...jak typowy facet:P to na pewno przez ten testosteron:P a nie mówiłem żeby uważać??:P zmieniam topic: umówię się z Tobą na malibu:P

imponujesz mi:D wszystko wyjdzie w praniu:P jest wieczór, więc idę poszukać balsamu:) tylko żebym się do pościeli nie przykleił:P uff..trochę mi ulżyło:) Śnieżynek to porządny ludź:P jak tam monciak??:) piszesz się??:P nie swojo:( nie lubisz mnie..😭 nie podpuszczaj nas do szczerych wyznań Paskudniku:):P wiecie co, ja dziś zmykam wcześniej:o jutro o 4.30 pobudka do pracy, jeszcze ten tydzień muszę jakoś przemęczyć, bo potem urlop:D fajne z Was Smyki:) cmoki :* smoki na dobranoc;)

monte nie chce:( a mnie jest teraz bardzo przykro:( na koniec dnia taka wiadomość... zrobisz jak zechcesz..

🖐️ Monte 🌼 jak tam z tym naszym kawowym malibu??:) chociaż pisałaś ostatnio, że jest po ptokach, także nie wiem czy chcesz czy nie??;)

ależ Ty mnie prowokujesz:P proszony i bardzo chciany, ale jak to ludzie mówią, na upartość lekarstwa nie znaleziono:P

a np. tym, że podobno jestes nieproszona i niechciana:o większej pierdoły nie słyszałem:P ojej, nazywam Cię tak, bo Cię bardzo lubię:) i z tego samego powodu tak Cię zaczepiam:) taka duża dziewczynka jak Ty, powinna to wiedzieć:P nie przeskakuj ze skrajności w skrajność:P bądź sobie niedostępna, ale daj głupiemu też się pocieszyć:P

już po pracy:D wiesz co, słyszałem przeróżniste:) ale ta kompletnie nie przypadła mi do gustu:P mam ten trzeci zmysł, który mówi mi kto udaje Paskudnika, a kto nim rzeczywiście jest:P tylko nie mów, że te zaczepki tak Cię onieśmielają??:P taka dziewczynka powinna wiedzieć, że jak ktoś się czubi, ten się lubi:):P jak częste są te przeskoki?:P ostatni chyba przegapiłem:P Gapcio:o po to, aby miał trochę przyjemności w tym szaroburym świecie:P

Gość deko anthill
nie ślińcie palców jak przeglądacie papiery itd:) BŁAGAM KAMPANIE ROBIE z odwyku wróciłam specjalnie po to - DOCEŃCIE

Gość deko anthill
nie, ni ejestem zablokowana

nie podoba mi się to, że niby Cię nie chcę, a chcę;):P tylko czasem:P ale jak się postarasz, to jesteś nawet milusia:P pewnie, że zaczepki:) muszę jakoś zwrócić Twoją uwagę, na moją skromną śnieżynkowatą osobę:P przepraszam, ciągle zapominam, że Ty już jesteś Kobietą;) konia z rzędem, który wskaże tego, którego naprawdę lubisz:P myślę, że wystarczy złapać za rękę, ewentualnie puścić oczko;):P a co jeśli kartki się zlepią, a paluchy suche jak pieprz?? ta sama..nie wiem czy gratulowac tego kredytu, ale skoro lał się szampan, to chyba tak:) osobiście kredyt nie kojarzy mi się z czymś dobrym. montuś...i co z tą kawą? buuu..nikt nie odpowiada na moje najważniejsze pytania:( a może Ty mój miły Ziomalu....:) 👄

mężczyzna zmiennym jest, czyli PMS:P no ba, pewnie, że nie słyszałaś, bo to takie śnieżynkowo-hamletowskie \"być czy nie być\":P chcieć, lubić..przecież prawie to samo:P jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:):P sam już nie wiem, zakręciłaś mi w głowie:P niezły Gagatek z Ciebie, moja droga:P mus nie, ale byłoby mi miło;) ech, jak ta młodzież teraz dorasta:P no tak, ale tak młodziutko wyglądasz,że mogłem się przecież pomylić:P aha..monciak i śnieżynek...więcej grzechów nie pamiętam:P rozumiem, jest to jakiś pomysł:) a powiedz mi, czy jest jeszcze takie coś, że kończąc uczelnię z wyróżnieniem, cześć kredytu jest umarzana?? monciak sama nie wie:P ostatnio mówiła, że za daleko:o Paskudnik czy nie, ważne, że ziomek:):P :)

pewnie nie słyszałaś, bo to nowoczesny mężczyzna:D:P jakbym śmiał??:) widzisz postępy? doceń w końcu te moje starania:P hoho, ja..ja!:) ale gazowana jeszcze? często moczysz buzię?:P tyle dni, to już chyba nie bardzo:o:P włoski, oczka, nosek, usteczka;) jak to nie wiem?:P Siostro, taryfy ulgowej się nie spodziewałem:) a może jednak? obiecuje poprawę:P wież, nie mokłem sie pszekonać:P