Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżynek

umówię się z Tobą na kawę..

Polecane posty

Gość śnieżynek
a bałem się, że korzenie zapuścisz:P coś podejrzanie dużo tego wolnego:P fiu, fiu..bystrzak;) ładnie:) oby mi bąbelki nie uderzyły do głowy:P

Gość śnieżynek
mnie się to nie zdarzało, więc dlatego taki podejrzliwy byłem:P a wiesz co, z tym pyskowaniem to nawet mignęło mi przez myśl:P no cóż, nikt nie jest idealny:P a już wolę bąbelkową, ale obowiązkowo zimną:) dasz radę?:P

Gość śnieżynek
no, no... bejbe i rybka:P ale się porobiło:P będę już grzeczny:) coraz bardziej Cię lubię;)

to ja nie w temacie, myślałem, że mnie chociaż przedstawisz koleżance;) ma być grzeczny, czy nie, bo się pogubiłem:P ja nie z tych podlizywaczy, nie nie:P

miło mi:) monte, to tak jak ten budyń?:P obiecuje:) to wszystko, przez to, że zaczerwieniłem się z nadmiaru dziewcząt i nie wiedziałem co piszę;)

aha, bajerant akurat:P a na kawę jakoś nikt nie chciał iść:( bidulka? ahaha..to ostatnie o co bym Cie podejrzewał:P monte christo??;) wiesz, ten budyń to całkiem smaczny jest:P

jaka Ty pamiętliwa...:P już cały wieczór proszę o wybaczenie:P nie no, trochę przesadziłaś:P ale na takie Biedaczysko naprawdę nie wyglądasz:P monte Cassino? a ja ze Śląska jestem:) jak będziecie mi słodzić, to na pewno się rozpuszczę;)

Gość kasik kasik
zapraszamy do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

Gość margaret606
chetnie bym sie umowila z toba na kawe i mila pogawetke co ty na to

ech..coś krucho z tą pamięcią:P a kto Cię nauczył tymi promykami tak rzucać na lewo i prawo?:) do wiosny jeszcze daleko, także oszczędzaj:P 🖐️ elo ziom..jakoś tak to leci:) monte Carlo_ więcej pomysłów nie mam:P trochę zrobiło, właśnie się rozbieram:P

Gość kiiiikiiiiii
a z lubuskiego moze ktos jest tez poszłabym na kawe?hi

Gość margaret606
chetnie umuwie sie z TOBA NA KAWE CO TY NA TO

no no:) na kawcie, ze mną...ale dziś już nie dam rady:P jak przeszkadzać, nie mów tak:o starość nie radość..wiem:( Ty to cala super jesteś:P a to juz nie zgaduje....to może podpowiedz na mnie chcecie interes zrobic i kase trzepac..:)

Gość kiiiikiiiiii
znów mam pecha !!!!!!!

ja na kawkę, to zawsze bardzo chętnie:) kikki..znajdziesz i z lubuskiego, nie martw sie:)

monte...tu mnóstwo takich nie w pełni rozumu, także nie ma sie co przejmować jak już to jedna pani...:) młodzik:):) prawie cala, niech Ci będzie:P

Gość kiiiikiiiiii
jakos ciezko jest ehhh

no właśnie...pani pomarańczka gdzieś zniknęła... złośniku przekomarzanko, Ty:P dobranoc monte:) a czemu idealna?:)

jeśli poszła, to mam jeszcze Was, na szczęście;) to "szybka" mnie zaciekawiło:P no, przyszedł czas podreperować swoje konto w Twoich oczach:) a co z ta idealna policjantka? skąd tacie się to wzięło?:)

ooo Rybnik.. byłam tam nie raz :P ja jestem z Raciborza więc niedaleko, ale mam z kim pić kawę :D

Monte to pewnie przewraca się już na drugi bok:P jedna jest u mnie na talerzyku:P fiu fiu, to taki inspektor Gadzet z Ciebie:P faktycznie, tylko spokój mnie uratuje:P kiedyś myślałem o tym zawodzie, zwłaszcza, ze z wykształcenia może bym się nadawał:) niestety, trudno się tam dostać:/ 🖐️ Monis! a ja w Raciborzu ani razu:) :)

no cóż, zjem sam:) ze szkodnikami to mój kiciulek z przyjemnością się rozprawia:P kodów nie mam, ale jakaś zdrapka leży obok myszki:P chyba można się przyzwyczaić:) chociaż osobiście igieł i krwi nie lubię:P jak to facet:P a droga jesteś?:P ile tych etatow masz?:P

późno się zrobiło:) tak to jest, ze w miłym towarzystwie czas zappingala:P kolorowych snów:):) 🌼 🌼 🌼 nieparzyście:)

ta sama co zawsze ahh dziękuje za wyjaśnienie, myślałam że ma ochotę na kawę z żonatą dziewczyną, z pięciorgiem dziećmi i no nie wiem.. jednym kochankiem,a on miał być drugim. :P