Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha twenty6

PROMBLEM MAM przesikiwanie pampersów - co jest grane??

Polecane posty

Gość kacha twenty6

Nigdy nie miałam z tym problemów a od jakiegoś czasu co chwile muszę mała cała przebierać bo ma mokre ciuszki... i nie ma przesikanego bo nawet jak ma świezo założonego pampersa sie zdarza. Ma roczek 9,5kg używam pampersów "4" do trójki nie było takich problemów :/

Gość rehber
syn mojej znajomej (dwa lata) tez ciagle przesikuje

Gość kacha twenty6
Ja mam córeczkę więc teoretycznie taki problem powinien jej nie dotyczyć a może tak mi sie tylko wydaje? ;)

albo sa za amle albo do d.. firma pieluszkowa, pampers firmy pampers tez moze okazac sie do d...

Gość kacha twenty6
Wiesz co używam Huggiesów i to prawie od początku, z Pampersami to samo było dlatego zmieniłam, a że bardziej chłonne to zostały do dziś ;)

Gość mialam to samo zadne pieluchy
nie byly ok kiedys mala tak sie posikala w parku ze od obcej kobiety pozyczalam pampersa bo tez byla z dzieckem . Pani dala mi dada z biedronki i zebys zobaczyla jakie bylo moje zdziwienie, zanim dtarlam do domu minelo jeszcze ze dwie godz w domu sprawdzam pielucha ok wiec zostawilam jej jeszcze i tak 4 godz miala na sobie i nie przesikala nic a nic. Kupilam jeszcze w ten sam dzien te dada i zalozylam malej na noc i tez nic nie przesikala takze u mnie dada pomogly. A najtansze i rzekomo badziew . Teraz tez dada stosuje i jeszcze nie bylo niespodzianek ani uczulen ale dlatego ze od poczatku kupuje tylko dada

moje dzieci tez przesikują. Mala mi namietnie przesikuje dade i hugisy i slip&play, za to kauflandowe i tescowe są dla niej ok za to mlody jak ma kauflandowa to całe plecy ma posikane u niego sie slip&play i dada sprawdzają... musisz poszukac i poeksperymentowac z pieluchami. sprawdz wiekszy rozmiar np 4 plus. moze te 4 jej poprostu nie pasują?

U mnie też tak było(raz) przez całe opakowanie! Być może feralna tura była lub coś nie tak z rozmiarem.

pampersy sa do bani. U mnie było to samo.Ale uczulam was wszystkie zwracajcie tez uwagę na date ważności moga byc poprostu stare. Ja sie wnerwiłam i teraz kupuje te z Rossmana. Młody ma 11 mies. i od poczatku je stosuje. Nic a nic nie przemaka :):):) Naprawdę spróbujcie same !!!

Gość kacha twenty6
Dada moim zdaniem są takie twarde, co do pampersów Rossmana to lepsze i jak dla mnie odpowiedniki Huggiesów :D tanie fakt ale mniejsza paczka i jak przeliczyłam to wyszły mi na jedno z huggiesami które często można kupić w promocji. Planuje kupić reklamowane Pampersy dla dziewczynek ciekawe czy sie sprawdzą, mogliby gdzieś promocje zrobić.