Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona niewiadoma

ile czekalyscie?

Polecane posty

Gość ona niewiadoma

staranki... ile trwalo wasze staranie sie o dzidzi?? ja juz prawie rok zaczynam sie obawiac ze cos jest nie tak... ? ?

o pierwsze dziecko staralismy sie 7 miesiecy na drugie hmmm od razu sie udalo za pierwszym razem :)

Gość ona niewiadoma
tylko pozazdroscic//./

Ja starałam się z mężem 11 miesięcy a gdy już zaszłam, straciłam ciążę:( Ale się nie damy, będziemy walczyć ponownie, nawet gdyby to miała trwać kolejne 11 miesięcy:)

Gość jakastakonaka
30 m-cy :( jednak sie udało

za drugim razem i ciesze sie ze tak szybko bo jak nie udalo sie za pierwszym to juz myslalam ze cos jest nie tak

Gość Kunegund
Kup sobie testy owulacyjne i nie poddawaj się!

Gość kapaaaa
te co pisząże za pierwszym razem to po co to robią?żeby sobie humor poprawić czyimś kosztem?Strasznie pomagacie autorce:(

nie ;/ odpowiadam tylko na pytanie .. nie kazdemu sie udaje za 1 razem to jest zwiazane z psychika jak czegos sie za bardzo pragnie to nie mozna tego miec ;/

Gość ona niewiadoma
kapaaa ->racja ...wcale mnie to nie pociesza,ale coz..skoro tak mialy to piszą ...

Asiaa...oj zeby zawsze bylo zwiazane z psychika. Z psychika zwiazane troszke tak, ale tylko 10 % par starajacych sie dluzej niz rok ma problem z psychika, czyli nieokreslona medycznie nieplodnosc. Reszta neistety rozne choroby :o W jednym cyklu ZDROWA para ma tylko 25 % szans na ciaze. Dlatego lekarze zalecaja czekac rok, zanim mozna mowic o problemie.

Gość ona niewiadoma
dokladnie, mi lekarka pow,ze spokojnie czekac bez paniki...

No czekac, obserwowac sie, ale nie obsesyjnie myslec i w kazdym cyklu doszukiwac sie ciazy. Jezeli sie nie bedzie udawalo dluzej niz rok udac sie do lekarza razem z mezem i wtedy szukac przyczyny niepowodzenia. A ja ze swojej strony zycze rychlego zaciazenia, spokojnej zdrowej ciazy i slicznego bobaska.

Gość oooona
po 18 miesiacach, po badaniu hsg gdyz okazalo sie ze mialam jakies male zroscikki na jajowodach, zaszlam w 1 cyklu po hsg, zycze ci powodzenia:P