Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

322

Seksowni ludzie kochają seksowne rzeczy i takież miejsca.

Polecane posty

Nie jesteś gotowa z powodu strachu :(

a wiesz co, chyba masz kurde racje. boje sie, ze jakbym z nim sie zategowala, to potem sama bede sie przed soba debilnie czuc, ze zdradzam kogos, kogo kocham nad zycie, i kto nie chcialabym, zeby mnie zdradzil. a jednak - mam te wszytkie fantazyjne mysli o moim chlopcu z pracy ...

Wydawało mi się, że w tej fazie ważniejsze jest ustalenie, czy fiksacja simplexowa, duplexowa ?

Jedno, czy dwustronna - tak prościej to napisać. Czy gdyby wyszło na jaw, że tylko Ty o Nim myślisz, pragniesz, pożądasz, to robiłabyś to dalej w ten sam sposób, bez modyfikacji?

jakbym wiedziala na pewno, ze on mnie nie chce, to bym juz chyba nie myslala ... moze ja bardziej pragne nie jego samego (jego ciala) tylko tych fantazji i jego bioracego w nich udzial ale nie w rzeczywistosci, co o tym myslisz?

Myślę, że odczuwasz BRAK. Czegoś, albo kogoś. Może wypływa to też z zahamowań jakichś.

odczuwam brak nowych doznan i znuzenie praca. dlatego wymyslam sobie raz po raz tych pracowych \'kochankow\'. ten jest najnowszym nabytkiem :P

Tym bardziej życzę powodzenia :D

ale ja z nimi nic nie robie, tylko sobie w glowie wymyslam historie ... i co z tym poczac? rozwijac znajomosc i marzyc, czy przestac o tym w ogole myslec, bo takie myslenie to zwykla strata czasu?

Myślenie nigdy nie jest stratą czasu :D

ale myslac o nieproduktywnych rzeczach tracimy czas, ktory mozna wykorzystac na myslenie konstruktywne. tak czy inaczej dzis postanowilam wznowic wziac byka za rogi i isc pogadac z tym moim chlopcem z pracy, zeby rozwiac jakiekolwiek gdybania. dzieki dobry czlowieku ze tu przychodzisz ze mna konwersowac ;)

Literatura piękna, poezja, sztuka (ta przez duże S) nie są produktywne. Czy przez to stają się niepotrzebne? Nawet z racjonalnego punktu widzenia nie da się tego obronić ;-)

czyli idac tym tokiem moge produkowac w swym umysle piekne fantazje erotyczno-ascetyczne, ktore nawet bez wprowadzenia w czyn maja wartosc same w sobie, dostarczajac mi doraznej przyjemnosci, ktorej nie powinnam niszczyc wiedza, ze to sie nigdy faktycznie nie wydarzy?