Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raffa

pytanie dla pan

Polecane posty

Gość raffa

ostatnio jeden kolega opowiedzial mi historie pewnej znajomosci z dziewczyna, z ktora tam kiedys sirowal. Wszysko bylo okej ale dziewczyna onajmila mu ze nie pasuja do siebie(i raczej miala racje, bo znam tego kolege dosc dobrze) i zeby ja z tego powodu uderzyl w twarz. Co chciala tym osiagnac, bo ja nie ogarniam tego a fetysz to raczej nie byl. co sadzicie o tym?

Gość raffa
mnie sie wydaje ze chciala zerwac bo roznica charakterow byla zbyt duzo poprostu ogien i woda. Ona bardzo spokojna a kolega raczej porywczy. I prosi go zeby jej strzelil w twarz. Komedia jak h..j dla mnie dziewczyny czy to jest normalne woogole?

może tak sobie powiedziała... a koleś w egzekutora sie zabawił???

Gość raffa
wlasnie ze nie uderzyl. stal tylko zamurowany, a ona w ten sam dzien zerwala z nim.

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Dziwaczna sytuacja. To z całą pewnością nie jest normalne.

Gość raffa
no wlasnie on porywczy w ryja bez problemu umie dac, a ona spokojna bardzo gzreczna i prosi go o cos takiego. Dodam jeszce ze podobali sie podobno sobie, tak twierdzi kolega.

Gość pocahontas1000
hmm moze w ten sposob chciala sama w sobie odpokutowac to ze mowi mu takie rzeczy. Wiedziala ze moze go zranic i chciala sie za to ukarac. a ze wybrala taki sposob hmm, mnie na tym swiecie juz nic nie zdziwi:D:D:D

Gość pocahontas1000
hmm moze w ten sposob chciala sama w sobie odpokutowac to ze mowi mu takie rzeczy. Wiedziala ze moze go zranic i chciala sie za to ukarac. a ze wybrala taki sposob hmm, mnie na tym swiecie juz nic nie zdziwi:D:D:D

Gość pocahontas1000

może tak często się wkurzał i innych naparzał, że sama mu powiedziała zrywając,żeby ją uderzył na zasadzie "no, teraz pokaż jaki z ciebie odwazny facet" ja to tak odbieram słowa to jedno - liczy się jeszcze ton ich wypowiedzenia

Gość raffa
a mi sie wydaje ze to byl jej jakis test tak zreszta powiedzialem koledze. On jej nie uderzyl tylko stal tam jak ostatnia ciota za przeproszeniem i karpia strzelil. I potym dopiero z nim zerwala, w ten sam dzien ale po jakims czasie w innej sytuacji.

Gość raffa
i dodam wiecej, uwazam zreszta to mu powiedzialem ze gdyby jej strzelil normalnego liscia to by z nim byla.:D

Gość raffa
nie nie lubila, kolego to mega kozak wierzcie mi i to nie tam taki byle pajac tylko serio umie uzywac rak i nog konkretnie. Ona wiedzial o tym imponowalo jej to zreszta i poco wymyslila taki numer, rodzaj testu?? co sadzicie? bo chodzi mi to poglowie

Gość pocahontas1000
autorze tematu, a mowi sie ze to dziewczyny rozmyslaja i robia sobie 100 tys problemow, podczas gdy tu wlasnie widac ze nie jest to domena jedynie kobiet:D:D:D jak wiele cech ktore im nieslusznie przypisujecie

Gość She83
moze mu powiedziala zeby ja uderzyl w twarz ale pewnie chodzilo o jakis kontekst, ktorego ci ten kolega nie wyjasnil albo jemu to tez sie wymknelo z wrazenia jak uslyszal taki tekst. jesli ona jest taka grzeczniutka to watpie zeby chciala od niego dostac. Pewnie chodzilo o cos co ktos juz tutaj wczesniej stweirdzil cos na zasadzie "pokaz jaki jestes macho i mnie uderz jesli ci to nie odpowiada". Moze sie wkurzyla i tak mu powiedziala. Albo jak sam sugerujesz, probowala go przetestowac jak daleko sie posunie, czy bedzie w stanie ja uderzyc skoro z niego taki kozak. P.S. a nie sciemnial cos ten twoj kolega z tym uderzeniem??

Gość raffa
no pewnosci nie mozna miec bo nie widzialem tej sytuacji, ale wydaje mi sie ze nie bo on do dnia dzisiejszego chyba lekko do niej wzdycha.