Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2890

Juz nie moge wytrzymac Dzis bylam u ginekologa i..

Polecane posty

Gość paula zauwaz z laski swojej
A odnosnie bety to ja tez nie mam z tym doswiadczenia. Test zrobilam jak spoznil mi sie okres 1 dzien. Robilam go wieczorem, a od razu wyszly mi dwie grube kreski. Na drugi dzien dla pewnosci jeszcze jeden i znow dwie krechy...:) Byl to 5 tydzien. W 7tc poszlam do lekarza, badanie, usg i juz bylo widac bijace serduszko, takze o becie to ja szczerze mowiac nie wiem nic...

Gość najlepiej właśnie
Najlepsze jest to, że jak gdzieś autorka widzi przekleństwo to od razu wyzywa od matki penery(widziałam to kilka razy, to jej chyba ulubiony tekst), a sama klnie jak szewc, jakby w jakiejś melinie się wychowała. Więc po co takie teksty typu-"pierwsze słowo Twojego dziecka to k...a", naraża się na śmieszność swoimi umoralniaczami

do najlepiej właśnie - ale juz uzgodnione było ze wracamy do tematu tak? jeszcze troche jadu? tak? Do Paula zauważ - no ja mialam identycznie:) i tez w 7 tygodniu juz serduszko biło:) ale tylko za pierwszym razem bo za drugim juz niestety nie biło:(.... No ale na szczescie pierwsza ciaża ok i córa jak malowanie:)

Gość najlepiej właśnie
JAkiego jadu? Ja tylko stwierdzam fakty, bo kiedyś autorka takmi pojechała, że pomyślałam sobie że jest święta, co się później okazało że niezupełnie, tylko taka gra

no ale juz wracamy do tematu:) bo znowu bedzie awantura:) a mteamtem przypominam jest ciaża lub nie ciąża:)

moze przestanieciu juz dyskutowac o autorce i wrocicie do tematu :) poniewaz taka dyskusja jest bezsensu :) czyz nie mam racjii ?? :P

Gość najlepiej właśnie
No może tylko tyle, że u mnie na teście wyszły 2 kreseczki 2 dni po spodziewanej miesiączce

Gość paula zauwaz z laski swojej
Ja jestem teraz w 14tc, ale nadal sie martwie, ze cos moze byc nie tak...nie wiem w sumie czemu, bo narazie wszystko przebiega dobrze, ale wiadomo, jako przyszla mama niczego bardziej bym nie chciala, niz tego, zeby maluszek rosl zdrowy i silny. Co do endometrium Paula, to jest ono pogrubione i przed okresem i we wczesnej ciazy, wiec na jego podstawie trudno cokolwiek powiedziec. Zobaczysz jak ci beta wyjdzie.

ja bede robic test 20 tak sobie postanowilam wiec mam nadzieje ze mi wyjda 2krechy bardzo bym sie ucieszyla :)

Gość NO I JAK

Gość ciekawskadziewucha
Moze paula juz świetuje :)

Gość a ja mysle ze ..
jakby cos tam bylo to by juz sie nam dawno pochwaliła ;)

Gość no melduj sie
autorko z wysoka kulturą osobistą.. jest ta ciąża? czy pudlo ;)

Gość paula i jak tam
nie ma napewno bo autorki juz na forum brak.... chyba ze jako orange. Przykro. Może nastepnym razemmmm

Gość no melduj sie
mi tam nie przykro. Pan Bog jednak wie co robi ;)

ale jestescie zlosliwe laski! ja tez czekam co tam u Pauli :) mam nadzieje ze jest w ciazy

Gość paula i jak tam
wiesz co.... jak możesz mówić o Panu Bogu i być taką zawistną, r=wredną i życczyć źle drugiej osobie... hipokryzja.

Gość no melduj sie
widac ze nie czytalas co ona tu wczoraj wyprawiala i jak obrazala inne. ja mam juz dziecko wiec nie mam czego zazdroscic ;)

Gość paula i jak tam
a kto tu mówi o zazdrosć??? troche pokory naprawde... i czytalam co wyprawiala, ale czytalam tez co z nią wyprawiano.

Gość no melduj sie
ciezko zeby glaskano ją po glowce za jej wyzwyska, slownictwo niczym z najgorszej meliny i brak dystansu do samej siebie. w stosunku do niej nie padlo zadne niecenzuralne slowo.

Gość paula i jak tam
tak bo to o cenzure tylko chodzi.... mnie tylko chodzi o to zebys nie posługiwala sie Bogiem życząc komuś źle.

Gość no melduj sie
nie znasz tego przysłowia? to szkoda, moge ci ich wiecej przytoczyc.

Gość klub wesolego niedzwiadka
a ty melduj sie jestes wścibską babą ze tak sie dopytujesz mimo ze nie zależy Ci na losue autorki

hehe:) Oj dziewczyny, lepiej wrócmy do tematu, bo te docinki nikogo i tak nie powinny ruszac:D hahah... Ja dzis zrobilam tescik.. hmm.. 5 dni po spodziewanej @ i nic. tzn.jedna kreska.. czyli mi sie nie udalo.. Teraz to czekam jedynie na okres. Paula a co u Ciebie... trzymam kciuki

No Paula szkoda, że założyłaś temat bo teraz wszyscy czekają na wieści a Ty nas olewasz...:P

olewa, bo narobila dymu a tu klops i glupio jej teraz sie przyznac. Taki typ.

a mogloby sie wydawac, ze na tym dziale dziewczyny sa wyrozumiale i nie zycza drugiej zle :( Paula mam nadzieje, ze jestes w ciazy i tego Ci zycze :) tak jak kazdej, ktora stara sie o dzidzi.

Gość ciekawska bardzooooo
i jak ?

Gość I GÓWNO
HEHEHE