Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierpniowa martusia

ocenicie moją sukienkę??

Polecane posty

Gość liptonka26
teoria---> kupiliście mieszkanie?...my jeszcze mieszkamy z rodzicami :(....ale na ich utrzymaniu nie jesteśmy :P;)

Liptonka --> jestesmy na kupnie, od roku wynajmujemy bo ja nigdy w życiu nie brałabym ślubu gdybym miała wizję mieszkania z rodzicami lub teściami ja chciałam sama z moim facetem ;)

Gość liptonka26
na kupnie? tzn? my wynajmowac nie chcemy...bo to jednak zawsze u kogos...ani porzadnego remontu po swojemu zrobic ani nic...to juz lepiej płacić raty kredyty na mieszkanie....my szukamy domku....jakbysmy czasem mieli patrzec na to zeby dopiero byc razem i mieszkac sami to czasem koło 40-stki bysmy sie chajtali :D

Gość trushi
sukienka jest ładna, ale przepiękna byłaby bez tych marszczeń... przynajmniej na mój gust :) powodzenia :)

Liptonka ---> my akurat wynajmujemy od znajomych więc bardzo bardzo korzystnie ;) remont zrobiliśmy taki jaki chcieliśmy a w zamian za to nie płacimy wogóle za wynajem ;) na kupnie tzn że będziemy kupować mieszkanie tylko jeszcze czekamy aż ceny trochę spadną bo i tak już sporoooo spadły ;) ;) ;) ;) ;) i wcale nie trzeba czekać do 40-stki - zawsze można wynająć i to już jest mieszkanie nie z rodzicami ;)

Gość dziewczyny jak chcecie sobie
pogadać,pochwalić się i powymieniać doświadczenia to może załóżcie oddzielny temat co?Tutaj mamy oceniać sukienkę z tego co mi wiadomo

Gość liptonka26
ale tak juz pisałam nie chcemy wynajmowac...wolimy mieszkać z rodzicami...tzn.praktycznie z moją mamą bo taka jest tylko na weekendy w domu bo ma taką pracę....i powiem ci szczerze ze nie mieszka się źle....to chyba tez zależy jakich ma sie rodziców i jaki ma sie z nimi kontakt...

nie podoba mi się to błyszczące i bezowate drapowanie, do tego dół wygląda jak firanka. Jeśli cię to pocieszy to sukienka Teorii też mi się nie podoba.

Gość liptonka26
tata* a nie taka :P

Liptonka bo zaśmiecamy ;) ;) ;) na zakończenie dodam tylko, ze rodziców mam :classic_cool: ale to nie zmienia faktu, ze chcemy mieszkać sami ;) Kant dupy --> no może i teraz golodupiec ale może za rok już będziesz szczęśliwą mężatką ? :D :D

Gość liptonka26
teoria---> no wiadome ze lepiej mieszkac tylko z mężem...ale jak nie ma na razie takiej możliwości a chce się być razem to nawet mieszkanie z rodzicami nie jest złe :)

No zapomniałam, że mieszka z nami jeszcze fret :classic_cool: hehe Kant ===> eeeee znajdziesz se szybciej męża niż przypuszczasz ;) ;) ;) Liptonka - a czy mi sie wydaje czy my sie znamy ? ;) znamy w sensie, ze z kafeterii ? :D

Gość liptonka26
a możliwe ze kiedys już pisałyśmy :)...masz fretkę?...tez kiedys chciałam ale mnie w zoologicznym nastraszyli ze fretki śmierdzą...

Kawcia 🖐️ 😘 Liptonka no coś mi ten nick taki znajomy :D mamy freta ;) nie śmierdzi bo grunt to odpowiednie dbanie o klatkę (tzn codziennie sprzątanie kuwety, żwirek z pochłaniaczem i jest luz ;) ) a sam w sobie owszem pachnie specyficznie ale ja bym tego smrodem nie nazwała - pozatym ja już np nic nie czuję bo przywykłam ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/825851f742685698.html a oto i Bajzel :classic_cool:

łeee nie działa link :P no nic, uciekam sorki MARTA za zaśmiecenie topiku - jak coś to zgłoś moje posty do usunięcia ;) 🖐️

Gość liptonka26
hehe...śliczny :):)...a jaka pozycja :D:D no własnie mi mówiono ze fretka ma specyficzny zapach i ze jest on nieprzyjemny...a tak bardzo chciałam frecie...ale się wystraszyłam tego ''zapachu'' a nie znam nikogo kto ma fretke i mogłabym powąchać :D:D

o działa link jednak :D Liptonka poważnie idzie się przyzwyczaić bo to nie jest smród tylko zapach właśnie ;) a jak fretkę wykastrujesz/wysterylizujesz to już wogóle nie czuć ;) ;) wpadaj to dam Ci powąchać :classic_cool: :D :D dobra teraz już powaznie idę 🖐️

Gość liptonka26
:D:D:D...ja też już zmykam

Mi sie nie podoba jak większosci ta falbana i rękawiczki, ja niewiem po co kobiety zakladają rękawiczki dla mnie to odrazające, jeszcze takie koronkowe moze by jakos uszły ale te a jeden palec :O

Usuń te marszczenia, ściągnij rękawiczki i będzie pięknie.A co z biustem czy nie za mała?

Gość evvvunia
jezu jak widze te marszczenia to nie wierze ze to sie moze komus podobac

teoria te sukienki "madonny" są boskie, mamy podobny gust :) tylko czy one są strasznie drogie???

Mnie się te marszczenia nie podobają, nie pasują one tam, kojarzą mi się z pałacową, udrapowaną zasłoną:-O Ale poza tym - ładna:)

Kocio Rybka --> no dość drogie ta np kosztuje ok 3800 - 4500 = zależy od dodatków rozmiaru i wogóle

Gość jaki zajebisty futrzak
:D

Gość mjmh
mnie się nie podoba, ale to Tobie ma sie podobac.