Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama_mama

Czy 20-letnia samotna mama może jeszcze ułożyc sobie życie??

Polecane posty

Gość skoro co niektore
tutaj dizeci nazywają bobami, fasolkami to dlaczego nie inwentarz? i to i to to uprzedmiotowienie osoby wiec w czym jedno gorsze od drugiego? :P:P:P

Gość kruszynkaaaaa
dziewczyny dla mnie już jesteście super :) wasze dzieciątka pewnei są z Was dumne. Osobiście podziwiam Was że dajecie sobei rade same z wychowaniem dziecka w tak trudnych czasach, i pomimo tak młodego wieku. Widać że jestescie rozsadne babki bo studiujecie i robicie to wszystko z mysla o waszych maluszkach. Brawo :) Takie kobiety to skary i na pewno to któs doceni i odnajdziecie mężczyzn godnych Was. Pozdrawiam

Gość synek powie że ten pan
mu sie nie podoba to mamusia mu przytaknie skoro zawsze numer 1?:D

Gość sorry za brutalnosc
ale niestety jestes raczej drugiej sortu, wiec masz szanse u jakichs spadow, zyciowych nieudacznikow, ktorzy nie znajda sobie jakiejs neidzieciatej dziewczyny. ale ulozysz sobie zycie

tutaj dizeci nazywają bobami, fasolkami to dlaczego nie inwentarz? i to i to to uprzedmiotowienie osoby wiec w czym jedno gorsze od drugiego? ---dobre:D a tak swoja droga ja uwazam,ze facetowi musialoby niezle zalezec na kobiecie zeby zaakceptowal cudze dziecko.nie kazdemu to odpowiada

Gość sama_mama
A podzsywaczom dziękujemy...Nie to forum

Gość raczej nie licz na facetów
w twoim wieku czy kilka lat starszych. prędzej na tych po 30-tce.:o

Gość sama_mama
Jak już mówiłam podszywaczom dziękujemy!! A studiuję dziennie, więc i bezpłatnie, kasa to nie wszystko.No i szczęścia nie daje..

Gość kruszynkaaaaa
sory za brutalność troszke przesadzasz to fakt ze teeraz kazdy moze studiowac ale majac dziecko podjac studia to bezwatpienia oznacza wieksza odpowiedzilanosc i determinacja tych mam

Gość sama_mama
Do podzsywacza-a spytaj swoją matkę czy fajnie jej było jak Cię płodzili.Pewnie się bidna nacierpiała..

Gość sorry za brutalnosc
wiec kto utrzymuje ciebie i bachora? moze idź do ksiazek , bo sesja jest, zamiast szukac nie powiem czego i gdzie

Gość snowfot
trzymaj sie i nie daj się wierzę ze trafisz na tego jedynego a twoja dzidzia ma młoda mamusie i do tego za jakis czas wykształconą

Gość pewnie rodzice utrzymują

Gość zapytanie mam
sama mama skąd bierzesz kase na dziecko? no wiesz pieluchy, ubranka, lekarstwa, jedzenie

Gość kruszynkaaaaa
no i brawo dla rodziców że pomagają jesli tak jest, skoro facet h*j i opuścił

Gość kruszynkaaaaa
no własnie takie cos nazywa sie pomocą i dlatego brawo dla nich :) a wedlug ciebie lepiej zeby do domu dziecka oddac czy najlepiej moze od razu ciaze usunac ludzie w czym problem? skoro tylko rodzice sa na tyle kochani i pomagaja wiec o co chodzi?

Gość na kafe jak zwykle
mozna liczyć, no to podniesliście dziewczynę na duchu!:D:D:D:D

Sama mama---> nie zwracaj uwagi na chamskie komentarze. Oczywiście że jeszcze ułożysz sobie życie, jesteś młodziutka, masz dopiero 20 lat, przecież nawet 40 latki ponownie wchodzą w związki!! Masz dziecko i ono zawsze cię będzie motywować w walce z przeciwnościami. Wierzę, że znajdziesz kogoś odpowiedniego, kto was pokocha i będzie traktował tak, jak na to zaslugujecie.

Gość sama_mama
Teraz Niunio śpi, dlatego tu jestem. Utrzymują mnie rodzice(tzn.nas;)), a ja dorywczo zajmuję się przepisywaniem prac...niby niedużo ale zawsze coś...A na durne posty szkoda słow

Gość kruszynkaaaaa
miłośc bywa ślepa dobrze że po 3 latach zobaczyła z kim byla a nie czekala do momentu aż ja zakatuje

Gość sama_mama
Nie przejmuję się, tzn...staram się nie przejmowac, bo jednak trochę boli...A zaczął mnie bic gdy już byłam w ciąży

Gość sama_mama
Fakt, niepotrzebnie tu weszłam..szukałam anonimowo wsparcia, pocieszenia, a co znalazłam..? Pogarde

Gość co evilku teraz
na pomaranczowo piszesz?:classic_cool:

Gość kruszynkaaaaa
oj nie zauważasz dobrych słów :( nie przejmuj się tymi wulgarnymi postami , przecież to nikt mądry nie pisze tego. A wsparcia szukaj zawsze wśród najbliższych najwięcjej tam go zawsze znajdziesz a ludzie widzisz jak na to reagują. Lepiej zbluzgać zdeptać ale po co pomóc. Ech smutne to jest :(

sama mama- nie zwracaj na to uwagi, jemu sie nudzi.Nie wie jak zwrocic na siebie uwage to robi to w ten sposob. Studiujesz, masz plany na przyszlosc, Twoje dziecko bedzie dumne z takiej mamy, a do tego mlodziutkiej. Ty wychowasz sobie dziecko a ten frajer bedzie siedzial w pieluchach;)(ten ktory sie tutaj "wypowiada") Ignoruj to co pisze bo robi to specjenie;)

Gość sama_mama
Tak ale tak mało tych DOBRYCH opinii tu słyszę...a najbliżsi potrafią tylko pocieszac..a ja chcę wiedziec jak jest naprawde...

Gość Zwyczajka
A aj uważam że może!;)) Zapraszam na mój topic-BYŁE samotne mamy..;)

Gość Zwyczajka
Na tym forum, nowy temat, dopiero dodany;)) Chciałam jakoś wesprzec autorkę tego topicu bo widzę że załamana;)) Nazwa tematu:BYŁE samotne mamy...