Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scarlettka oh

po jakim czasie powinien sie okrślić facet, kyóu się umizguje do mnie w pracy

Polecane posty

Gość scarlettka oh

od wielu tygodni i nie robi żadnego innego ruchu? Od początku zachowuje się asekurancko. Ne podoba mi się to. Czy ja powinnam go sprowokować do jakiegoś ruchu czy siedziec cicho, jak myślicie?

Gość ja bym mu walneła
bawi sie a ty sie łapiesz na to głupia gżdziocho:P:D

Gość scarlettka oh
nie nazywaj mnie gzdziochą Ty chamie :(

Potraktuj to co powiem poważnie. Jak facetowi zależy i myśli przyszłościowo to potrafi się szybko określić. Jeżeli tak robi jak ty mówisz, tzn. że cie zwodzi to może mu chodzić o jedno. Oczywiście może być po prostu nieśmiały.

Gość scarlettka oh
zdezorientowanapanna0909-->przeczytalam Twoj topik i wiesz co mysle? Ci nasi faceci to sa cos za malo zdecydowani. Wydaje mi sie, ze jak sie laska facetowi podoba to on z samego strachu, ze ktos inny ja zabierze bedzie staral sie cos zrobic w ciagu paru tygodni a nie ze łazi i nie wiadomo o co chodzi. :(

Facet jak nie jest zdecydowany to nigdy nie będzie .. bo wie dokładnie czego chce ale ci tego nie powie.

Gość scarlettka oh
hmmm01-->wydaje mi sie, ze mezczyzna 40letni nie bywa niesmialy. W tym wieku juz mozna nauczyc sie smialosci, prawda?

Gość zdezorientowanapanna0909
tak tylko po moim pare razy było widac ze jest zawstydzony moja obecnoscia

Gość deko w mrowisku
wcale się nie musi określić. Jak mu zależy to zrobi to szybko.. no chyba ze nie jest pewien Ciebie w sensie jemu zależy a Ty masz go w poważaniu głębokim.

Oczywiście. Obserwuj uważnie w takim razie.

a chłopak 23 letni?

o własnie nie ma

a czego nie rozumiesz to wyjasnie

Gość deko w mrowisku
a skąd wiesz (bo nie widze nigdzi etego) ze on nie jest poprostu miły dla Ciebie..a Ty sobie ubzdurałas coś.?

Gość deko w mrowisku
czemu zawladnelas topik?idź do siebie, akysz

Gość scarlettka oh
zdezorientowanapanna0909-->wez Ty go zdezorientowana troche obstaw, pojdzcie na jakies piwo, albo ze wspolnymi znajomymi i bedziesz widziec czy on faktycznie Cie obserwuje czy nie. Wg mnie to z tego co piszesz to nie wynika o co mu chodzi. 23latek to jeszcze malolat. A mojego to nie mam co obserwowac, bo przez 6tygodni to chyba mozna zrobic jakis ruch, prawda? zawsze szczery-->zony nie ma, bo mamy wspolnych znajomych, ale podejrzewam, ze pewnie z jakas laska intensywnie kreci a mnie ma w rezerwie.:o Bolesna to prawda. Poza tym wydaje mi sie tez, ze on moze miec taki sposob bycia, męczący dla mnie(teraz to widzę), bo ja jestem w tym wieku, że już powoli się rozglądam za stałym towarzyszem życia:(

Gość scarlettka oh
zawsze szczery-->zony nie ma, bo mamy wspolnych znajomych, którzy mnie na niego "napuszczają" mówiąc, że on nie ma żony

zawsze szczery-->zony nie ma, bo mamy wspolnych znajomych, ale podejrzewam, ze pewnie z jakas laska intensywnie kreci a mnie ma w rezerwie. Bolesna to prawda. Poza tym wydaje mi sie tez, ze on moze miec taki sposob bycia, męczący dla mnie(teraz to widzę), bo ja jestem w tym wieku, że już powoli się rozglądam za stałym towarzyszem życia bardzo mozliwe, ze twoja ocena jest trafiona w punkt, i niestety tylko od ciebie zalezy co z tym zrobic, a jesli cie to zaczyna meczyc to praktycznie sa tylko dwa sensowne wyjscia - wyjasniasz sprawe - odpuszczasz

którzy mnie na niego "napuszczają" mówiąc, że on nie ma żony z moich obserwacji wynika, ze z takiego "napuszczania" z reguly nic dobrego nie wynika, bo to sprzyja wlasnie tworzeniu sobie projekcji w glowie

kobieta zawsze zrozumie kobiete :) a moze macie wspolnych znajomych? zrob jakis wywiad o nim do pana zawsze szczerego moze i masz racje ale postepoje delikatnie po mi zalezy nie chce sie mu nazucac a sama nie wiem co robic dlatego zadałam pytanie

Jak facetowi zależy i myśli przyszłościowo to potrafi się szybko określić. Jeżeli tak robi jak ty mówisz, tzn. że cie zwodzi to może mu chodzić o jedno. Oczywiście może być po prostu nieśmiały. amen a Ty sobie ubzdurałas coś co wcale nie jest az tak niespotykane w swiecie kobiet zawsze szczery - to samo to ja z autopsji moge powiedziec o was facetach - też potraficie sobie dopowiadać cos czego nie ma nawet gdy mówi się do was wprost to i tak widzicie to co chcecie (nie wszyscy faceci oczywiście)

Gość deko w mrowisku
no to jak? co zrobił takiego, że uważasz ze powinien się określić?

też potraficie sobie dopowiadać cos czego nie ma nawet gdy mówi się do was wprost to i tak widzicie to co chcecie (nie wszyscy faceci oczywiście) tutaj sie nie zgodze, wiesz, ze mialem na mysli relacje damsko meskie - takie jak w tym przypadku - na etapie tzw sygnalow, faceci sobie raczej takich rzeczy nie dopowiadaja, tylko dzialaja