Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebawem żonaty facet

Narzeczona nie wie o ważnej sprawie. Ja ciągle nie mogę się do tego jej przyznać

Polecane posty

absolutnie popieram autora :D :D ....twoja dziewczyna powinna Tobie placic alimenty :D za to ze ich nie nachodzisz , nie probujesz widywac sie z dzieckiem slowem powinna placic za spokoj :D...na twoim miejscu zlozylbym pozew w sadzie :D......

Gość wiesz....co
tak czy siak ona sie kiedys dowie i tak czy siak cie zostawi...jesli nie teraz to pozniej bo wasze malzenstwo jesli do niego dojdzie to i tak bedzie niewazne...twojej bylej alimenty placi panswto i to mnie boli bo przeciez pracujesz i kase masz wiec dlaczego z moich podatkow ma isc na twoje dziecko? mam nadzieje ze Cie szybko wsadza bo ze w ogole wsadza to nie mam watpliwosci.... co do tego ze nie chciales dziecka nie poczuwasz sie do odpowiedzialnosci i mowisz e to nie twoje dziecko tylko wybor bylej ..powiem tylko tyle jakbys nie chcial dziecka to bys jej chuja do cipy nie wsadzal kazdy debil wie ze z sexu sa dzieci a co do antykoncepcji to sam mogles o niej pomyslec bo przeciez sa prezerwatywy i jest z nimi o wiele latwiej niz z tabletkami...takze rownie mocno jak ona chciales tego dziecka i odpowiedzialnosc ponosicie oboje...skonczy sie tak ze pojdziesz siedziec a twoja narzeczona zalozy na kafeteri temat Moj facet siedzi za alimenty i bedzie sie z innymi naiwnymi tak jak ona nawzajem pocieszac....zal mi Cie bo jestes wrzodem na zdrowej dupie spoleczenstwa to przez takich jak ty w naszym kraju jest zle.

Gość Niebawem żonaty facet
Nie zgodzę się z taką opinią. Co ja kurde zrobiłem nie tak!! Tamta za wszystko jest odpowiedzialna, to jej wina! Chciała to i ma, ale czemu się to na mnie ma odbijać? Chyba wystarczająco mi już zaszkodziła? Próbowała wyłudzić ode mnie pieniądze, próbowała wielu sztuczek. Wiem że ona jest pazerna, poszedłem do łóżka ze niewłaściwą kobietą. Jestem teraz z właściwą i nie chce żeby przeszłość zepsuła mój związek. W końcu dobrze się czuję i mam nadzieje że dobrze robię. Nie wyrzekam się dziecka, ja nie mam dzieci. Jeśli świadomie bym się zdecydował z odpowiednią osoba, nie wyrzekłbym się. Bo ja cenie sobie rodziną, ale dla takiej co tamta, to co mi zrobiła, nie chce o niej więcej myśleć. Bo po co?

Gość dymek z papierosa
> Co ja kurde zrobiłem nie tak!! Dziecko zrobiłeś:P >Tamta za wszystko jest odpowiedzialna, to jej wina! Dwoje was było w tym łóżku więc i wina podwójna. Miałeś prezerwatywę? Nie? No to teraz ponoś skutki swojej nieodpowiedzialności. >poszedłem do łóżka ze niewłaściwą kobietą. Taki lajf mój drogi, że za głupotę i swoje błędy się płaci. Nieraz dosłownie, w formie alimentów:-) >Nie wyrzekam się dziecka, ja nie mam dzieci. Ależ masz, masz. >Bo ja cenie sobie rodziną :D:D:D:D:D >dla takiej co tamta, to co mi zrobiła, nie chce o niej więcej myśleć. Po pierwsze - ona ci nic nie zrobiła. Było nałożyć gumkę i nie miałbyś problemu.Zawaliłeś, bądź mężczyzną i ponoś konsekwencje lekkomyslności (czyli seksu z nieofpowiednią kobietą, bez ubranka na ptaku) Po drugie - a cóż ci to dziecko zawiniło, że mu fundujesz uraz na całe życie? Bo chyba potrafisz sobie wyobrazić, jak będzie się czuło dziecko, które będzie żyło ze świadomością, że własny ojciec się do niego nie przyznaje?

Gość wiesz....co
dymku z papierosa on sobie nie moze wyobrazic ze z sexu bez gumki ma dziecko a Ty mu sie w uczucia karzesz wczuwac?

Gość dymek z papierosa
>Próbowała wyłudzić ode mnie pieniądze, Wyłudzenia są karalne. Leć z tym do sądu, pewnie cię zrozumieją:-D

Nie chciałeś mieć dziecka, to trzeba było się zabezpieczyć.

Gość 5 lat po ślubie
podaj namiary na swoją przyszłą to sam jej o tym powiem aby ją chronic przed takim pojebem jak ty... chyba że to co piszesz to tak sobie żartujesz to wtedy sorry

Gość majecka123
Bedac na miejscu Twojej kobiety wolabym byc poinformowana o takich rzeczach. Jak kocha to zrozumie w zyciu popelnia sie bledy. Najwiekszym Twoim błedem nie jest to ze nie wyznałes prawdy tylko to ze nie poczuwasz sie do roli ojca. Mysle ze przyszła, zona a w pozniejszym czasie byc moze matka moze miec do Ciebie ogromny żal i watpliwosci czy sprawdzisz sie jako ojciec.

Gość iouy
kretynie twoje dziecko nie żyje samym powietrzem, sam wiesz ile kosztują twoje przyjemności i jakie są koszty utrzymania, do tego przedszkole czy szkoła, wsadzając fiuta w macicę tej babki wyraziłaś zgodę na konsekwęcje bycia ojcem, co miałaś z lekcji biologii a może nie miałeś pojęcia skąd się dzieci biorą, jak można być tak kretyńsko zacofanym w swych poglądach, jak nie chciałaś mieć dzieci i dalej ich nie chcesz to zrób sobie wazektomię , w ten sposób my jako społeczeństwo nie będziemy utrzymywać dzieci takich gnojków, bo widzisz to od nas płacących podatki wyciągasz kasę przez co ja mam mniej na swoje przyjemności i moje dzieci mają mniej

Jesteś tak niedojrzały, ze aż mi przykro. Trzeba było uważać gdzie zostawiasz plemniki, a nie zwalasz winę na swoja byłą, że zaszła w ciążę. Moralność nakazuje, zebyś powiedział swojej obecnej o tym dziecku, ale moralność nakazuje tez być odpowiedzialnym za swoje czyny... Ty nie wiesz naprawdopodobniej co to jest moralność. Mam nadzieje, ze to sie predzej czy poźniej wyda, bo Twoja dziewczyna na pewno nie chce wiązać życia z takim nieodpowiedzialnym xxx jak ty. Któremu na dodatek rośnie dług i predzej czy poźniej bedziesz go musiał spłacić, albo nawet Twoja żona przy jakimś niefarcie lub złośliwości polskiego prawa. Poza tym nawet jeżeli weźmiecie ślub, będzie on i na mocy prawa normalnego, i kanonicznego NIEWAŻNY. Mam nadzieje, że nigdy na mojej dorodze nie stanie taki dupek jak ty.

Gość tytyryty
Nie płacisz alimentów do czasu, ten dług państwu będziesz musiał zwrócić, wiem bo mam w rodzinie podobny przypadek, kuzyn nigdy niczego się nie dorobił, bo zawsze na czarno, żył jak zaszczuty, z każdym groszem się krył, ani samochodu, ani mieszkania, zstanowił się jak zdrowie mu wysiadło a on nawet nie miał 10 lat przepracowanych i renty mu nie przyznali, teraz mieszka pod mostem jest bezdomnym, nikt z rodziny się do niego nie przyznaje, bo jak tłumaczyli i mówili to się śmiał im w oczy że jak nie ma oficjalnego zatrudnienia to mu nic nie zrobią, teraz jest sam jak palec i powiedzcie czż życie nie bywa sprawiedliwe.