Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olalalala

6 WEIDERA...

Polecane posty

Witam was panie :) no i jak po pierwszym razie?? :) mi jakos narazie dobrze idzie:D

Gość kombinatorka
witam. nie mogłam wczesneij wejsć... nie wiem jka ja sie na te całe ćwiczenia przestawie :D dzś jakoś zyje nie wiem co bedze dalej :D

i jak brzuszek po pierwszym razie?? ja tez za pierwszym razem spedzilam wiekszosc czasu na zalapaniu cwiczen :)

Gość kombinatorka
niektórych tych ćwiczeń mnoja sprawnosc nie jest w stanie wykonac ale będze dobrze :] :D nie nie bedzesz sama ćwiczyć bo ja jak coś postanowie to straram sie dotrzymac (po tygoniu rezygnuję :D:( ) mam nadzeję ze teraz będze inaczej znaczy że dotrwam do końca ;]

Gość maarrttaa
hmmm moj slomiany zapal do robienia brzuszkow.. hehe wlasnie niedawno spisalam sobie wszytko co jak po koleji z tej 6 weidera.. ale jeszcze sie za to nie wizielam :) i tu trafilam wiec moze tez sie przylacze mysle ze razem o wiele razniej co wy na to ? wy juz pewnie zaczelyscie?

Marta serdecznie zapraszamy ...:D:D spotykamy sie o 21 co dziennie po cwiczeniach :) heh kazda znas ma ten problem , brak silnej woli.. :)

Gość MIKA 16
jakies tam efekty mam robie juz 4 tydzien.. Ale nie jestem w pełni zadowolona bo baaardzo sie mecze a efekty marne.. Lepsze na brzuszek jest jazda na rowerze bieganie itp

Gość maarrttaa
Efekty beda napewno jaks ie do tego przylozy i bedzie wykonowac poprawnie ;)) Dzisiaj juz probowalam jako 1 dzien 1 seria niby nie tak ciezko, ale sprobuje jeszcze wieczorem sie przylozyc bo narazie zapaietywalam co po kolei ;P no to do 21 ;)

Gość mlodszy kadet.
Witam Panie : ) ja juz zaczynalam po kilka razy, jednak nigdy nie skonczylam. Najdalej doszlam do 27 dnia. Mam strasznie silna wole, jednak cwiczenia po pewnym czasie zaczynaja sie nudzic : ) jednak POLECEAM bardzo serdecznie A6W : ) No i kilka rad, jako, ze z cwiczeniami mam do czynienia i maly weteran ze mnie juz ; d jesli chcecie SCHUDNAC przez A6W to nie radze : ) aerobiczna, jest na tkanke miesniowa, ktora powstaje wlasnie z owego tluszczu, co powoduje przyrost wagi, gdyz kazda chyba z was wie, ze tluszcz lzejszy jest od miesni : ) Jesli macie, tzw. "oponke" i zacznieecie cwiczyc, to owszem miesnie zaczna sie pojawiac, ale pod tkanka tluszczowa, z czego powodem bedzie niewidoczny "kaloryfer" : ) tak wiec ja rade, najpierw mala dieta i basen, a potem zapraszam do A6W : ) pozdrawiam : )

Gość Mlodszy kadet.
ooooo i bardzo sluszna uwaga na gorze, efekty sa widocznie JEDYNIE kiedy cwiczenia sa wykonywane poprawnie, w rownych odstepach czasowych [ przerwy miedzy cwiczeniami nie dluzsze niz 3s.] oraz REGULARNIE, mniej wiecej o jednej porze dnia : )

hej mogę się przyłączyć do wspólnych ćwiczeń? już dawno planowałam zacząć ćwiczyć ale jakoś motywacji nie miałam może teraz się uda, powiedzcie mi tylko czy dzięki temu można zgubić brzuszek?

Gość maarrttaa
mlodszy kadet - cwiczenia 6W sa takze na spalenie tkanki tluszczowej brzucha oraz wyrzezbienie miesni ;)) JA jestem szczupla lecz jedynie mam problem brzucha .. i oczywiscie brak sportu ;// na co niestety nie mam czasu jak narazie :( hmm mlodsyz kadet co soadzisz o basenie ??? czy jest to dobre na brzuuch ?? o ja nie wytrzymam - to zabieraj sie z nami za cwiczenia ;)

Gość kombinatorrka
a mi sie wydajeże trzeba uwierzuć- że sie dojdze do końca i ze sie wyrobi brzuszek:) a przynajmniej tak narazie wychodze z takiego załozenia :]

Gość kombinatorka
a włąśnie jak się rozciągacie przed ćwiczeniami ?

Gość kombinatorka
jakoś przeszłam przez dzisiejsze ćwiczenia :D jednak to nie jets takie łatwe jak mysłam :D ;/

ja juz se zabieram ;P bo mi sie przysnelo ...:D hehe do tego odstapilam od kolacji ..:) nie jem juz od 18 :)

Gość maarrttaa
ogladalyscie ten filmik ?? ja robiam calkiem inaczej na poczatku a jak zaczelam tak jak na tym filmiku tooo masakra nie moglam dac rady ;D

nooo tak brzuch az boli na koncu ... :) ale czujesz ze cos sie robi .. :D

jak boli to bardzo dobrze, bedzie bolec ; d ale to potem mie uczucie napisac brzuch i czuc te miesnie ; d to naprawde daje efekty ; ) aaaa no i oczywiscie radze nie jesc ok. 2 godz przed cwiczeniami : )

hehe naoglądałam się tych filmów i na każdym inaczej pokazują :D ale mniejsza o to. mam pytanie odnośnie tych dalszych dni, przy tych seraich jak jest np 2 czy 3 to najpierw robię wszystkie 6 ćwiczeń i później od nowa czy po kolei 3 razy pierwsze ćwiczenia itd. a no i ilość tych cykli to chodzi o ilość powtórzeń? dobrze rozumuję :D

Gość maarrttaa
ojj boli boli.. olalalala - jak wyglada twoj brzuszek ?

jesli masz np. 3 serie to robisz jedna pelna, potem druga i trzecia. Nie mozna robic cwiczen po kolei bo miesnie by sie przyzwyczaily do tego i nie daloby to takich efektow ; )

hehe nie jest zbyt ladny ...:D:D ale chcialam zeby byl bardziej jedrny i plaski ..:) nie koniecznie umiesniony ..:)