Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlodkieMalenstwoxox

CZY TO PRAWDA ZE KAZDY FACET BIJE?

Polecane posty

Gość SlodkieMalenstwoxox

Moja mama w kółko mi powtarza ` zobaczysz, jak ci kiedyś przypieprzy raz a porządnie (...)`itd. A jak jej mówię, że nie każdy facet bije kobiety, to odpowiada mi z ironią, wyśmiewając się ze mnie i patrzy na mnie z politowaniem jakby chciała powiedzieć ` dziecko jak ty mało wiesz o życiu..` Mam 19 lat, jestem 4 lata z chłopakiem i co już mogę z góry zakładać, że nieraz w przyszłym życiu podniesie na mnie rękę? CZY WSZYSCY FACECI PO JAKIMŚ CZASIE W KOŃCU ZACZYNAJĄ PODNOSIĆ RĘKĘ NA SWOJE ŻONY?

nie wiem, ja nie dostałam nigdy od żadnego ex ani od mojego narzeczonego. To ja biję każdego :classic_cool:

Gość Gorzki
TO kwestia czasu. Ja tez kiedyś myślałem, że co jak co ale swojej żony nie walnę. Ale my to mamy w genach, po prostu czasem trzeba babie przygrzać i tyle. Co ciekawe moja żona tez już to chyba zrozumiała... najpierw protestowała, a teraz stara się tylko zasłaniać głowę przed uderzeniami ale generalnie się nie skarży

Gość SlodkieMalenstwoxox
moja mama twierdzi, że każdy. I że jeszcze nieraz się po łbie nabiorę, jak coś źle ugotuję albo coś;/

Gorzki To ona powinna Ci przywalić raz, a porządnie, bo pieprzysz 😡. Zawsze się tymi genami zasłaniacie. 😠.

Gość WSPOMNIENIAAAAAA
NIE KAZDY. BYLAM W KILKU ZWIAZKACH I NIGDY NIKT NA MNIE REKI NIE PODNIOSL. ZRESZTA - TYLKO BY SPROBOWAL. KOPA W DUPE I WYPAD!

SlodkieMalenstwoxox A Ty się mamy nie słuchaj, może ona trafiła na damskich bokserów, ale nie każdy nim jest :P.

Gość SlodkieMalenstwoxox
nie wiem, ale wpaja mi straszną wizję małżeństwa.

Gość sdadasda
Tylko prymitywy biją żony....ale ze w Polsce coraz więcej bydła to i coraz więcej bicia.

Gość shadowman
sdadasda "Tylko prymitywy biją żony....ale ze w Polsce coraz więcej bydła to i coraz więcej bicia." Wypraszam sobie nazywanie facetów bydłem. Nie kazdy facet bije kobiete, a wyjatkie zawsze sie znajda. odezwała sie biedna polska kobitka, lepiej popatrz na wasz gatunek złotko :)

oczywiście, że nie każdy! twoja matka chyba na głowę upadłą, albo raczej z żalem to mówi, bo ci zazdrości, że trafiłaś na NORMALNEGO faceta, który nie udaje, że rządzi w domu używając do tego siły w dodatku... szkoda twojej mamy, ale to chamstwo wypuszczać z ust takie zdanie, tylko dlatego, ze dała się lać i nie umiała odejść....

Gość frufru
absolutnie nei każdy. tylko że ciężko wyczuć czy ten Twój to z tej grupy czy nie. Bo tu sie nie da uogólnić że wykształceni nie biją, a niewykształceni tak itp. najprostszy sposób - sprawdź jak to jest u niego w domu. Jak ojciec bił matkę to jest prawdopodobne (choc też nie oczywiste!) że syn też tego spróbuje. i pamiętaj - pierwszy raz dyskwalifikuje faceta od ręki i na zawsze.

Gość shadowman
Przeciez to jest jasne ze zalezy od charakteru człowieka. Nawet jakby mnie zdradziła jakas to bym jej nie uderzył..... Ale to zalezy od człowieka :)

Gość atlantida82
Mój bije... wdziękiem osobistym wszystkich innych mężczyzn tej planety;) To, że twoja mama ma traumatyczne przeżycia nie znaczy ze i ty takie mieć będziesz... Głowa w górę!!!

Gość herttr
Najbardziej to mi się podoba uwaga Gorzkiego a jeśli ktoś jej nie rozumie, tylko traktuje poważnie, to jego problem. Dodam że nie znam rodziny gdzie facet by bił kobietę. Choć... zauważyłam że w wielu przypadkach dobrze jest jeśli potrafi się przed nią obronić.

Mamusia lubiła się wiązać z damskimi bokserami, a teraz próbuje sprzedac historyjke uzasadniającą swoje przegrane życie :D:D:D Pogratulować mamusi

Gość bysia
Jak mąż żonę nie bije to jej wątroba gnije!

Ha,nawet nie każdy konia bije :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość w jakim ty zyjesz środowisku
Co to za pierdoły ?! Nie słyszałam zeby ktos tak chrzanił jak twoja mama ! Ale jedno wiem ,ze jak w narzeczeństwie facet ma takie zapędy co łatwo wyłapać to potem juz tylko gorzej i trzeba wiać póki czas !

no prosz.... kolejne objawienie komicznego:) a co do bicia zwłaszcza konia- xyzed to znaczy, że niepotrzebnie przekonuję męża że to robią wszyscy??:P

nie objawienie, tylko z ciepłych krajów wróciłem :P musze na maile poodpisywać

Gość Jano88
Mam 21 lat i nigdy nie uderzyłem płci pięknej. też myśle że tylko prymitywy to robia... pozatym jakbym uderzył swoją piękną to by chyba po jednym ciosie w szpitalu wylądowała. mi takie zachowanie nie odpowiada nie wiem jak można myśleć wogule o czymś takim żeby uderzyć i żeby było wpożądku. ktoś tam powiedział że żona sie przyzwyczaiła i zrozumiała widocznie musi go bardzo kochać. Mimo wszystko jest jeden przypadek w ktorym mugłbym uderzyć kobiete, kiedy złapałbym na goradzym uczynku że mnie zdradza z liścia by dostała. jeśli chodzi o ogół to Facet inteligentny nie uderzyłby żony tylko właśnie te "prymitywy" biją swoje kobiety. tak mi się przynajmniej wydaje