Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angel_1982

szukam butów

Polecane posty

Gość angel_1982

hej dziewczyny pomóżcie w czerwcu slub a ja do tej pory nie znalazłam butów gdzie moge kupić tanie i fajne

ja też w czerwcu i tez nie mam butów, musze je mieć na kwiecien do przymiarki. Poszukam w salonie gdzie zamówilam suknie,albo poprostu przejde sie po sklepach. Mam wlasnie pytanie, czy buty slubne to trzeba kupowac w specjalnych salonach??? a nie mogę kupić w normalnym sklepie?? czy takich tam nie znajde>>??

mozna kupic w \"normalnym\" sklepie, ja kupilam swoje w Gino Rossi :) ecru, na niewysokim obcasiku, bardzo wygodne, z mieciutkiej skorki.

Etykietka \"buty ślubne\" przypięta do zwykłych butów, podnosi ich cenę nawet trzykrotnie :) W Warszawie buty ślubne można kupić na Bazarze Różyckiego. Wiem, nazwa trochę przeraża, ale wierzcie mi, znajdziecie tam takie same buty, jak w sklepie (nawet z tą samą \"metką\"), ale znacznie taniej. Nie ma co przepłacać, tym bardziej, że większość z Panien Młodych zakłada takie buty tylko raz :) Pozdrawiam cieplutko :)

hehe już myslalam że trzeba kupować w specjalnych sklepach:)pozdrawiam

Panny Młode! Ja też na czerwiec butków nie mam. A najgorszy jest rozmiar- 35, w porywach do 36 i do tego wąska stopa. Chociaż stopy mam szczupłe ;-). I zawsze problem z butami. Ze ślubnymi również. A chce mieć dość wysokie, bo Ukochany ma 198 wzrostu :-).