Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam pocieszeniaaaaaaaaaaaa

czytajac topiki typu on 190 ja 150 nabawilam sie kompleksow wzrostu

Polecane posty

Gość portalonda
Lempira a Ty masz jakiś kompleks wzrostu ? bo ja nie ... rzadko kiedy chciałbym być wyższa ...

portalonda nie mam kompleksu. Mam wzrost jaki mam, co poradze :-). Czasem są sytuacje, ze mysle o tych dodatkowych centymetrach :-). Ale to rzadkosc. Nie mam na moj wzrost wpływu wiec co się będę wpędzac w kompleksy :-).

Gość juz sie zaczyna...
przechwalanie malych:P Nie wierze, ze na tym forum sa dwie laski o wzroscie 172cm, ktore zostaly rzucone dla dziewczyny o wzroscie 155cm i ktore robia z tego wielka tragedie -----> no tak w koncu tylko jedna taka sytuacja jest mozliwa , nie?:O pierdolniete jestescie wszystkie!!!

juz sie zaczyna...przechwalanie malych A co nam pozostało :-)

Gość portalonda
to nie są przechwalanie to było do Lempiry a nie Ciebie jak Ci się nie podoba nie czytaj... kuźwa co to za różnica kto ile ma wzrostu ???????????????????????????????? co Ty masz za uprzedzenia Murzynów i Azjatów też nie lubisz ? kuźwa a jak twoja córka będzie mieć 150 to co zabijesz ją ? życzę Ci tego może się nauczyć szacunku do 2 człowieka ... bo szlachetną kobietą to Ty nie jesteś ...

Wzrostu nikt z nas nie wybiera i nie może go zmienić. A żyć trzeba :-). I kochać drugą osobą za to kim jest i jaka jest :-). Bez względu na roznice we wzroscie. Na slubie, w kosicele chyba stanę stopien wyzej od niego ;-)

Gość portalonda
ja mam 157 a mój facet 183 nie czuje różnicy wzrostu... miałam kiedyś faceta który miał 198 i co też nie czułam ... dodatkowo leci na mnie facet co ma ponad 2 m. uważa że jestem nieziemska i co jemu też nie przeszkadza.. jakby facetom przeszkadzało to tak to takie dziewczyny były by sama a zazwyczaj mają kogoś ! może być wysoka a jak ma ryj zjechany i co ?