Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jcmbmbnb

czy to mozliwe - prawda o fanatykach duzych biustów

Polecane posty

Gość jcmbmbnb

jak bylam jeszcze do niedawna za granica przez przypadek znalazłam artykuł który rowniez prowadził do innych artykułów (amerykanskich)które oznajmiały uwaga ze ludzie wielbiący sie w duzych biustach cierpią własnie na taka odmiane choroby psychicznej, sa to powazne portale m.in. medyczne i doznałam jeszcze wiekszego szoku jak przeczytałam ze WSZYSCY amerykanscy psychiatrzy oficjalnie zarejestrowali ten fanatyzm (tu podali w cudzysłowiu czego zrozumiec nie mogłam bo to po aniegielsku nazwe tej choroby) jako choroba psychiczna !!!!!!!!! az wierzyc sie nie chce, zawsze myslałam ze to normalne ze ludzie uwielbiaja duze cycki a tu taki zgon :O mało tego nawet nie podali gdzie miesci sie granica normalnosci, poprostu pisali ogółem o duzych biustach i ze ponoc to nie prawda ze wiekszosc ale znaczna mniejszosc męzczyzn lubuje sie w ....... duzych biustach :D :O oczywiscie kobiet marzących o duzych cyckach tez sie to tyczy choroba to choroba :O i chyba zaczynam w to powoli wierzyc bo jeszcze do niedawna cała Ameryka głosowała na najseksowniejsza sławna amerykanska kobiete ktorą sie okazała Kate Hudson zostawiajac daleko w tyle sławy z duzymi cyckami nawet Jolie z nią przegrała................ a ja zawsze myslałam ze to poprostu gust a tu choroba psychiczna no nie moge :O jak znajde linki to wam podam ale zrozumiem jak wiekszosc was nie bedzie czytac bo nie zrozumie

Gość hmmm............
kobieto ale ty wczesna jestes, ja juz daaaaawno o tym czytałem i poszło w zapomnienie ale chyba zaliczam sie jeszcze do normalnych :D

Gość ale sie wnerrrrrr
jaja jak berety :D:D:D ale dodajmy jeszcze ze nie ma sie z czego smiac bo miec duze cycki naprawde nie jest fajnie, bo... im wieksze cycki tym wiecej estrogenów a im wiecej estrogenów tym wieksze prawdopodobienstwo wystąpienia roznych paskudnych chorób m.in. raka...........

Gość jcmbmbnb
a co reszta o tym mysli no ludzieeeeeeeeeeeee

Gość jcmbmbnb
a to z tymi estrogenami to wiem..

Gość jcmbmbnb
up