FAKTURA1 0 Napisano Luty 12, 2009 postanowiłam zrzucić pare kg i chce zebyscie mi w tym pomogli,czekam na cenne rady.... -a więc od dzis nie słodzę kawy,herbatke pije bez cukru -więćej ruchu + wiczorem brzuszki -podczas kąpieli masaz ud i brzucha -pieczywo zastąpie chrupkim chlebkiem -obiad:zupka bez dodatków i 2 z surówką -zacznę pić wiecej wody -słodycze zastąpie owocami -ostatni posiłek do 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta S. 0 Napisano Luty 12, 2009 Ten chlebek to zamiast chrupkim zastap pelnoziarnistym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 12, 2009 ja w ogóle nie lubie chleba jak już jem to takie wafle ryzowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 12, 2009 dzisiaj juz 1,5 l płynów mam za sobó ale muszę wypić jeszcze ok2-to tak na poczótek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta S. 0 Napisano Luty 12, 2009 Zalozenia diety masz dobre, dorzuc moze do tego jeszcze zielona herbate. No ale najwazniejsze jest, zeby nie przesadzac i nie rzucic kompletnie diety po pierwszej porazce (np. jak Ci sie zdarzy pizza, albo kebab) Powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 12, 2009 ale za nim podjęłam takó decyzje to na śniadanko trochę pojadłam,buuuuu ale kolacyjka będzie light no i spacerek sobie zrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 12, 2009 szkoda tylko ze pracę mam typowo siedząco-normalnie 0 ruchu,jak siedze to chociaż nogami probuje ruszac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 12, 2009 trzymajcie za mnie kciuki,mam nadzieje ze uda się,jutro rano sie zważe,aha mam pytankoczym mogłabym zastąpić mięso bo uwazam że jem go za dużo:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Luty 12, 2009 Soczewica, cieciorka - mozna z nich zrobic przepyszne kotlety badz pasztet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Luty 12, 2009 Jeszcze mozna jesc tofu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 12, 2009 a ile soczewica ma kalorii i jak sie robi takie kotlety??/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelina1985 0 Napisano Luty 12, 2009 soczewica gotowana ma okolo 90 kcl w 100gramach. Po prostu gotujesz soczewice tak zeby byla miekka, dodajesz tam np. troszke podduszonych warzyw typu marchewka, pietruszka, seler musisz dodac tez jajko. Solisz, pieprzysz a jak jest za rzadkie to dodajesz truche bulki tartej. zreszta mozna dodawac tam rozne rzeczy wedlug uznania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XXXaz Napisano Luty 12, 2009 pierś z kurczaka bez skóry ma 100kcal na 100gr - nie wiem czy warto zastepować go, chyb lepiej w tym przypadku zjeść to mięso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miriadka Napisano Luty 12, 2009 a ja sie odchudzalam i bralam tabletki ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 12, 2009 dzięki za wszystkie rady,jutro z rana tutaj zajrzę zastanawiam sie nad piciem wody+sok z cytryny+syrop klonowy-co o tym myslicie tylko czy ja mam tyke silnej woli---raczej nie:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najważniejsze jest białko Napisano Luty 12, 2009 nie ograniczaj jego ilości w diecie bo schudniesz ale ciało straci na jędrności, ubędzie mięśni a przez to spadnie też metabolizm i zapotrzebowanie na kalorie, to prowadzi do szybszego tycia po diecie niż przed nią czyli jo jo niskokaloryczne diety i głodówki powodują że ciało i skóra się robi wiotka, mięśnie niejędrne, wychodzą rozstępy, bardzo trudno potem odbudować mięśnie ćwiczeniami, o tym że rozstępów i rozciągnietej skóry nie da się usunąć też pewnie wiesz białko i ćwiczenia to podstawa by po diecie wyglądać ładnie, mieć jędrną skórę i ciałko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najważniejsze jest białko Napisano Luty 12, 2009 z tym syropem klonowym to kiepski pomysł to w zasadzie sam cukier czyli taka pseudodieta gdzie zamiast białek, węglowodanów, tłuszczy, witamin i minerałów pije się jedynie wodę z cukrem może i cukier daje energię ale nie zastąpi zbilansowanej diety: brak w tym napoju witamin, minerałów i przede wszystkim białka a wiesz co się dzieje gdy brak białka w diecie ? organizm pobiera je z własnych mięśni, czyli spala własne mięśnie, także te poprzecznie prążkowane czyli np mięśnie serca wodę z syropem możesz pić okazjonalnie jeden dzień, np w dzień imprezy gdy chcesz mieć płaski brzuszek w sukience, ale na dłuższą metę taki sposób odżywiania przyzwyczaja do słodkiego smaku, podwyższa poziom insuliny we krwi......nic dobrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kromek 0 Napisano Luty 13, 2009 dziewczyny maja racje, z tym syropem to kiepski pomysl serio to sam cukier po co ci taka dieta. przerzuc sie lepiej na same warzywa i kup sobie jakies tabletki, najlepiej takie co tluszcze wiaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 13, 2009 WITAM,WSZYSTKICH PONOWNIE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 13, 2009 JEDNAK NIE STANEŁAM NA WAGE,BAŁAM SIE ZE TO PIOTEK ITD WIEC NA 100% ZEOBIE TO JUTRO CO DO WCZORAJSZEGO DNIA TO NAWET JESTEM ZADOWOLONA,TYLKO JEDEN MINUS SKUSIŁAM SIE NA 3 CIASTKA,ALE TAK JA PISAŁAM OBIAD DO 18 I BEZ DODATKÓW TYPU:ZIEMNIAKI,MAKARON I DUUUZO WODY + HERBATA ZIELONA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 13, 2009 DZISIAJ KAWKA BEZ CUKRU NO I KROMKA CHLEBA CHRUPKIEGO + 3 PLASTRY SERA+2 PLASTRY WĘDLINY+POMIDOREK I ZNOWU ZACZYNAM PIĆ WODĘ ACZKOLWIEK PO WCZORAJSZYM DNIU MAM JEJ DOSYĆ,ZAPOMNIAŁAM WZIĄĆ DO PRACY CYTRYNĘ BO MYSLE ZE LEPIEJ BY MI SMAKOWAŁA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 13, 2009 A DZIE JEST NAJWIECEJ BIAŁKA??? WIEM ZE PRODUKTYZ ZELATYNO DOBRZE WPŁYWAJA NA JĘDRNOŚĆ SKÓRY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FAKTURA1 0 Napisano Luty 13, 2009 A JA TAM BYWA U WAS CZY TEZ MACIE SILNĄ WOLĘ???? DLACZEGO NIKT NIE PISZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wafere Napisano Luty 13, 2009 ja mam silna wole 3 miesiace na diecie 1000 kckal. Czasem jest to 500 czasem 800 rożnie to bywa. Mam silna wole nie jem chleba w ogole, zastepuje go waflami ryzowymi, jem serki light, gotowane miesa, surowki. No wiadomo zdrowo. I trzymam się. A mam za sobą 15kg zrzucilam je po 2 miesiacach. Już zrzucilam moja nadwagę, ale nie chce miec jojo. Wiec zamierzam tak jesc do konca zycia. Narazie juz miesiac po zrzuceniu nadmiaru nadal jestem na 1000ckal. Bo mi smakuje. Zoladek mi sie skurczyl nie potrzebuje nic wiecej do szczescia:) Teraz tez chudne, ale mniej, bo juz nie bardzo mam z czego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość red wineee Napisano Luty 16, 2009 ja też mam silną wolę, ale co z tego... i tak muszę brać tabletki, bo nie mam czasu chodzić na siłownię czy robić sobie niewiadomo jak niskokalorycznego jedzonka... formoline biorę dla wygody i dla pewności. Przynajmniej się nie głodze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monnn Napisano Luty 17, 2009 a dobre te tabletki bo powiedz ja mam problemy troche po tabletkach czy po tych tez sie ma biegunki???? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chauchau Napisano Marzec 26, 2009 nie ma po tych tabletkach zaparć jak się pije wystarczającą ilość wody :) i biegunek też nie ma. Znam osobę która bierze np formo i jest zadowolona, ja też chcę być zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2018 OjrP6G5QncBfcJCGOpPMJVaV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach