Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś nie tak chyba

17 tc i brzucha ani widu ani słychu........

Polecane posty

Gość coś nie tak chyba

Zaczyna mnie to niepokoić, jestem już w 17 tc i mój brzuch wogóle nie rośnie. Fakt jestem lekko przy kości i mówią, że u puszystych brzuch widavc później, ale mi chodzi o to, że nawet różnicy nie odczułam w swoich spodniach. Nawet mnie nie cisną, a wydaje mi się że w 4 miesiącu ciąży jednak ten brzuch powinien się troche powiekszyc... to moja pierwsza ciąza wiec nie mam porównania.

kochana nie martw sie ...np u mojej siostry bylo tak samo a dopiero w szostym jak ja wypielo to swoich stop nie widziala:D wiec bez obaw a jak cie cos nie pokoi to umow sie do lekarza i sie go zapytaj...a jak na wizytach jest wszystko ok to nie martw sie bo dzidzi to szkodzi:) trzymaj sie cieplutko i calusy dla dzidzi:)

Gość coś nie tak chyba
dziekuje :)

ja jestem w 10 tc i juz u mnie brzuch widac. I nie dlatego ze przytylam, bo wrecz odwrotnie, ciagle wymiotuje i schudlam 2 kilo. Po prostu tak mam, widac juz po mnie ze jestem w ciazy. Nie moge wciagnac tego brzucha, mieszcze sie w najluzniejsze spodnie ale juz mnie cisna i musze pojechac po ciazowe. U kazdego jest inaczej. ja sie ciesze bo moze dzieki temu mnie nie wywali pozniej i nie bede miala rozstepow.

Gość Polecam artykuł
Mi brzuch od razu wywaliło i pod koniec ciąży był duży, ale poznałam taką dziewczynę, która mówiła mi że miała tak malutki brzusio, że jak pojechała rodzić w terminie to się położne stukały w głowę, że z czym ona do porodu jak tu brzucha nie ma :) dziecko ok 3kg a u mnie 3,5 i brzuszysko wielkie jak stodoła :)

polecam artykuł tak tez moze byc moja kuzynka tak miala miala taki fajny maly brzusio w lato poszla sobie na plaze w 8 m-cu posiediec sobie na kocyku i jak znajoma przyszla to myslala ze ona moze w czwartym jest:)

Ja tez mialam pozno brzuszek widoczny. W 17 tc nikt by nie powiedzial ze jestem w ciazy. Wiec spokojnie. A tak naprawde wyskoczyl w 8 miesiacu ;) I tez jestem mama z nadawaga przedciazowa.

Nie masz sie czym martwic, u mnie bylo podobnie - brzuch byl dobrze widoczny dopiero w osmym miesiacu i to pod koniec, nie wiedzialam co to takiego ciuchy ciazowe. A bylam chuda w ciazy jak nie wiem, prawie nic nie przytylam, wiec to nie od puszystosci zalezy. Kazdy organizm jest inny i jesli z dzieckiem wszystko jest ok to nie masz powodu do zmartwien. Znam rowniez kobiety, ktore mialy olbrzymie brzuchy i przytyly po 20 kg i wiecej i nie maja ani jednego rozstepu, takie ktore nie karmily a maja po ciazy obwisly biust a i takie, ktore karmily a biust maja jedrny... nie ma reguly na nic, zalezy od kazdego ciala z osobna :)

Gość coś nie tak chyba
dzieki kobietki, troche sie uspokoiłam :)