Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garatara

Czy z grubasa mozna stac sie super laska?

Polecane posty

Gość garatara

Gość Iwo00na
pewnie że tak :)

Gość zona slawka
jak ma sie silna wole to owszem ale mozna polegac tylko i wylacznie na sobie a nie na lekach na odchudzanie.przeczytaj historie fruktozy bardzo schudla chyba 32 kilo i wyglada przepieknie

Gość garatara
wiem, ze to sie szybko nie stanie.... potrzeba czasu, samozaparcia, wytrwalosci... potrzeba taze zmiany psychiki, duzo cwiczen i zdrowego jedzenia... po prostu zmienic swoje zycie... ale teraz pytanie czy to pomoze abym stala sie super laska? czy kazdy moze swoje cialo doprowadzic do takiego stanu?

Gość garatara
bo mi sie zawsze wydawalo, ze jesli ktos ma ogromna nadwage, a nawet otylosc to nie moze juz miec tak swietnej sylwetki... ja wlasnie mam straszna nadwage... ;/ i postanowilam sie odchudzac i sie wlasie zastanawiam czy to jest mozliwe? z rozmiaru 50 dojsc do 34?

Gość joozio
mozna miec ladna sylwetke, tylko, ze nie mozna tylko sie ochudzac, ale trzeba .. i nawet przedewszystkim cwiczyc

Gość sialalalalaa
po pierwsze po co zaraz do 34????40 by starczylo...ile masz wzrostu i lat? potem moze byc problem ze skora i rozstepami...ja schudlam sporo,ale niestety troche rozstepow mam,dosc widocznych,skora tez mniej jedrna... ile wazysz i mierzysz??? i ile masz lat?

Gość joozio
bo trzeba uprawiac sport, kremowac sie codziennie.

Gość joozio
a 34 to przeciez juz za chuda

Gość garatara
mam 176... waze az 110kg.... ;/ 2 lata temu wazylam 71kg... nie wiem co spowodowalo, ze doprowadzilam sie do takiego stanu ;( mam 23lata i mnostwo rozstepow

Gość garatara
po prostu nie potrafilam wczesniej sie odchudzac... jaka blokada we mne zaszla... mam tego dosc. chce schudnac... prawie wiosna, a ja taka gruba... a co dopiero w wakacje bede przezywala? po prostu koszmar..

Gość sialalalalaa
dobrze ze wysoka jestes i mloda...to skora nie powinna wisiec...mysle ze masz szanse...zreszta nie musisz chudnac do 34 rozmiaru...do tych 70 juz by wystarczylo...co robisz? pracujesz,studiujesz? zawsze mozesz w plan dnia wepchnac jakies cwiczenia, aerobik czy basen;)

Gość sialalalalaa
ja chodze na basen, w domu tez cwicze...mam zamiar zaczac biegac jak bedzie cieplej...na mnie podzialalo...waze ok 70 kg (174cm wzrostu) i niestety nie moge ruszyc dalej....

Gość garatara
studiuje. pewnie, ze moge cwiczyc... i wiem, ze bez cwiczen nie schudne. to jest obowiazkowe... jak wazylam ok.70kg. to mialam rozmiar 40 czasami 38... moi znajomi mysleli, ze waze ok 60kg.... ale teraz to juz wstyd mi za siebie... chcialabym schudnac i kazdy kilogram sie liczy i kazdy rozmiar w dol...ale zawsze bylam ciekawa czy 34 to jest w moim przypadku realne?

Gość ja schudłam z 52 na 36..DA SIE
Da sie dziewczynki da....trzeba sie wziąśc porzadnie za siebie - nie dieta, ale zmiana stylu odzywiania na stałe ! i ruch zdrowe odzywianie bez odstepstw !!! polecam metode niełączenia montignaca - w google wpiszcie forum zuzla i tam poprzegladajcie - zajrzyjcie na wymiarownie - osiagniecie forumowiczek - mega motywujace zdjecia !!! pozdrawiam ps ja zrzucialm ponad 50kg i juz pol roku utrzymuje wage , caly czas rozmiar 36 i niektore ciuszki nawet 34 mam:D

Gość garatara
powalajacy wynik. ile czasu Ci to zajelo/.

Gość sialalalalaa
ponad 50 kg???? gratulacje;) napisz prosze co ze skora i rozstepami??? ile wazylas przed a ile po?? ile masz wzrostu i ile lat? wybacz hurtowa ilosc pytan;)

ile? restrykcyjne przestrzeganie zasad odzywiania i ruch - koniec stycznia zeszlego roku nosilam rozmiar jeszcze duzy bo 48, na wiosne w maju juz 40 , koniec lipca juz 36 kupowalam .......wiec jak sie wezmiecie jak nalezy za siebie juz teraz to na wiosne lato mozecie wygladac super:) da sie ....trzeba chciec, zmykam trzymajcie sie , polecam montignaca i forum zuzla dziala!!!

Gość DES niezalogowany
po odchudzaniu szybkim zostaje skóra obwisła na brzuchu i tyłku, w sumie nieapetyczne, ludzie sobie korekcje potem robią chirurgiczną żeby tych fałd się pozbyć. Widziałem faceta który schudł tak że skóra zwisała jakby była o 10 numerów za duża, pocięli całego i poszyli jak ubranie na człowieku, miał blizny pod rękami a tak to mięśniak się taki zrobił i pewnie laski rwał jak nikt :) Z kobietami to napewno też możliwe, takie chudnięcie, ale właśnie mniej kalorii i błonnik w potrawach po pierwsze, a po drugie ruch. i tyle, więcej zasad nie ma.

sialalalaa zeby nie miec problemow ze skora po tak duzych ubytkach kg nalezy przestrzegac zasad zdrowego odzywiania - bardzo wazne jest pelnowartosciowe bialko( jajka ryby mieso i chudy twarog) i wazne aby starac sie nie zrzucac wiecej niz do 1kg tygodniowo- wowczas skora ma czas ladnie sie sciagnac :) pozdrawiam i zmykam kochane - forum forum zuzla - tam znajdziecie mase odpowiedzi na wiele pytan!

Gość She83
autorko a po co ci rozmiar 34?? Przeciez to okropne! Bedziesz wygladac jak strach na wroble. I nei wiem czy przypadkiem rozmiar 34 w twoim przypadku bylby zdrowym rozwiazaniem. P.S. Ja osobiscie nosze rozmiar 38/36 - nigdy nie mialam problemow z tym. Taka mam przemiane materii :) I mam jeszcze zamiar popracowac nad miesniami brzucha tzn chce je tylko udoskonalic :)Ale uwazam ze odchudzenie sie do rozmiaru 34 nei jest zdrowe! Co innego jesli ktos juz tak ma bo nie moze przytyc. Ale to juz inna bajka. Zdrowa piekna zgrabna kobietka musi miec zdrowe cialko. A mi rozmiar 34 kojarzy sie z anorektycznymi modelkami typu Kate Moss co jest okropne. Spytaj sie facetow jakie kobietki wola?? Albo zobacz jakies filmy XXX - tam raczej nie znajdziesz kobiet w rozmiarze 34 bo takie to raczej pociagajace nie sa. Takie to jeszcze niedojrzale dzieci. Ale to tylko moje zdanie :)

des absurd- jestem po schudnieciu ponad 50kg i po dwoch ciazach z ogromnymi brzuchami i nie mam zadnej obwislej skory ....odpowiednie odzywianie ( bez obcinania kalorii glodzenia!!!) ruch oczywiscie balsamy itp i mozna pieknie wygladac:) lece juz serio

Gość magdziolek22
a na czym dokladnie polega ta dietka o ktorej piszesz bo nie moge sie polapac przeslij mi e- mailem proszę!!!!! magdziolek22@interia.pl