Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż załamany podłym życiem

Mąż żyjący przez wiele lat w kłamstwie. Całkowicie zdezorientowany.

Polecane posty

Gość kolotw
gghhhjkl tepa kobeito ,do Twojej wiadomosci,moje dziecko jest meza i to chciane,nie zadna wpadka,moj maz mnei namawiał abym zaszła w ciaze,ja nie chciałam tak wszesnie,ale jednak sie zgodziłam i jestm zadowolona,bo mam juz dorosłe dziecko.Wiec nie wrobiłam mojego faceta w dziecko,do tego z innym facetem. Tepa dziewczyno,to,ze kobieta autora zrobiłą to co zrobiła nie zonacza od razu aby maz czuł niechec do dzecka.Jezli tak ejst,to jego miłosc nie była prawdziwa.

Gość no znów nie przesadzaj gghhhjk
facet ma prawo być w szoku i zagmatwany w tym wszystkim i nie wmawiaj nam czegoś czego nie myslimy.:o

Nikt nie pisze o uczuciach dziecka.Mysle,ze dla niego zawsze bedziesz ojcem.A to czy cie zdradzila swiadomie czy nie nie dowiesz sie.Wazne jest czy w ciagu lat wasze malzenstwa byla ci wierna.

Gość i co tu się dziwić
przecież co 10 dziecko jest wychowywane przez ojca nie biologicznego(któremu się wydaje że jest biologiczny)...:O

Gość mnie takie
Kurwa mac!!!! Zal mi tego chłopca ,zycie jest wystarczajaco podłe!:/ .... za niedługo sie dowie dlaczego tatus sie na niego wypioł. Tak naprawde wszyscy jestesmy swiadkami przyszłej tragedii tego dziecka:(, chyba ze autor otrzasnie sie z szoku, przemysli wszystko na spokojnie i zapragnie znów byc najwazniejsza osoba w zyciu małego człowieka, zreszta juz nia jest.....

Przeczytałem ostatnie wypowiedzi wasze, to zupełnie nie tak. Zupełnie nie wiem jak na to odpowiedzieć i wytłumaczyć wam. Przychodzą mi do głowy różne rzeczy, to stało się zupełnie nie dawno (dowiedziałem się o tym kilka dni temu). Bardzo kocham dziecko, mimo że teraz już wiem że ono nie jest moje. Chciałbym żeby moje było, bo jest cudowne. Piszę pod wpływem emocji, kocham ją i dziecko. Tylko że po tym wszystkim mocno włącza mi się rozum, wiem że nie potrafię ufać żonie. Bo jak po czymś takim można jej zaufać? Dziecka mi najbardziej szkoda, bo jak ja odejdę to na pewno bardzo sie na nim to odbije:(Tylko czy to będzie moja wina?

Gość bysiuuu
Po takim czymś to tylko wywalić na pysk!!! I nie słuchać głupich bab z kafeterii, które będą szukały 1000 powodów, żeby jej przebaczyć, bo zaraz Ci wmówią, że to twoja wian i jeszcze zaczniesz ją przebaczać!?!

Gość i co tu się dziwić
K**wa mac!!!! Zal mi tego chłopca ,zycie jest wystarczajaco podłe!:/ .... za niedługo sie dowie dlaczego tatus sie na niego wypioł. pretensje do mamusi :D

Gość bysiuuu
przepraszać miało być

Gość tobie nie włacza sie rozum
tylko masa emocji. musisz ochłonąc i na spokojnie to wszystko przemyslec.

Gość bysiuuu zmykaj stad dziecko
gdy dorośli rozmawiają.😴

Gość kolotw
Mąż załamany podłym życiem Twoj ostani post jest sensowny,ale jest jedno ale.Napisałes go pod wpływem naszych postow,pojechalismy co niektorzy po Tobie i dlatego zaczynas zpo ludzku myslec.Twoje peirwsze posty nie byly takei pełne miłosci do dziecka.Ty sie po prosty dostosowałes a w mozgu masz metlik i odsuwasz sie od dziecka.

Gość bysiuuu
ssij !

Gość bysiuuu zmykaj stad dziecko
possac to ty sobie możesz smoczek.

Gość bysiuuu
Pewnie też jesteś taką kurewką, skoro się nie zgadzasz z moim zdaniem!!

Gość bez stalego nicku
zadne baby nie pisza, ze ma jej przebaczyc. Wrecz przeciwnie, jak to zrobi, to bedzie frajerem i udowodni, ze mozna robic z niego jelenia, a on sie na to godzi....

Gość xcd
Posłuchaj, zostawanie z żoną, do której będziesz miał zawsze głęboki żal nie ma sensu. Bo dziecko też na tym ucierpi. Moim zdaniem powinieneś rozwieść się z żoną, ale utrzymać kontakt z dzieckiem i nic mi nie mówić. Natomiast ty powinieneś dać sobie szansę założenia nowej rodziny.

Gość fd5656
moze jestem głupia ale wydaje mi sie ze najczestszym powodem zrobienia dziecka z innym facetem jest to że wybiera przystojniejszego, matka chce dobrze dla dziecka zeby bylo ładne i mialo łatwiej w zyciu, nie przejmuj sie, dla tego dziecka jestes naprawde ojcem

Gość kolotw
W ogole jakim parwem co niektorzy doradzaja autorowi zostawienie zony.To sam autor ma podjac decyzje a nie Wy.

Jestem na razie na tym etapie że jej wybaczyć nie potrafię. Nigdy jej nie zdradziłem i nie zrobiłem nic złego. A to że zrobiła sobie dziecko z innym to już całkiem mnie załamuje. I to jej kłamstwo i udawanie, porażka. Po tym wszystkim czuję się jak frajer:( Głupek Nie rozumiałem zupełnie kolegów z pracy, którzy jak służbowo jeździli gdzieś to mimo że mieli żony i dzieci to korzystali z każdej sytuacji żeby się przespać z jakąś dziewczyną która im się napatoczy. Sam miałem takie sytuacje, ale nigdy z nich nie skorzystałem. na to znajomi z pracy mnie wyśmiewali i nie traktowali poważnie.Chyba tego żałuję, bardziej doświadczeni koledzy mieli racje. Trzeba korzystać z życia i bawić się, bo pewnie twoja żona robi to samo... nie bądź frajerem, okazało się jednak że nim jestem:(

Gość Paweł_Poznań
Nie sugeruj sie tym, co mówią koledzy z pracy. Słuchaj, ze mnie w pracy nikt, ale to NIKT nie byłby sie w stanie smiać z tego powodu. Byc może dlatego, że wygladam, jak typowy łysy kark, który ma 2 metry wzrostu i waży 130 kilo i po prostu sie boją. Fakt, że zaraz by w mor*e jeden z drugim za coś takiego dostał ode mnie. Ja też mam zone i bardzo ją kocham i nie zdradziłbym jej z żadną inną. Po prostu ja kocham. Bądź sobą, bądź uczciwy wobec siebie i drugiej osoby, bez wględu na to, jak by nie postępowała. To ty teraz jesteś w związku górą, pamiętaj. Życzę Wam tego, abyście sobie jakos ułożyli życie. Wiem, że bardzo ją kochasz, ona Ciebie też i pewnie teraz żałuje tego, co zrobiła. Wybacz jej i porozmawiaj z nią. Pozdrawiam

Takie dziwne myśli przychodzą mi do głowy:( Tylko że różnych myśli mam wiele i z każdym momentem są inne. Okropnie się czuję, ale wiem że kocham ją i jeszcze bardziej dziecko. Kurwa dlaczego to mi sie przytrafiło, dlaczego mam taką żonę? Wiem że żony potrafią być różne, wiele można im wybaczyć. Tylko czy można wybaczyć dziecko z innym?

Gość Paweł_Poznań
Słuchaj, nie mówiła Ci tego, bo się bała. Przyczyny strachu moga byc różne. W tym przypadku stawiam na to, że po prostu Cię kocha i bała Cię zranić. Słuchaj, Twoja zona uległa wypadkowi, brała leki, wypiła i ... wiadomo. Wierz mi, że na 100% nie była świadoma tego, co zrobiła. Weź się postaw w jej sytuacji. To tak, jakby ktoś ją zgwałcił. Nie zrobiła tego celowo, aby sobie "poużywać" z życia... Przemyśl to

Gość Paweł_Poznań
Wierz mi, że jak wrócisz do Niej i porozmawiacie szczerze, to od tego czasu Wasze życie będzie wyglądało zupełnie inaczej. będzie lepiej, niż było! Fakt, że w wspomnieniach zostaną przykre myśli, ale kto ich dziś nie nosi w sobie? Nie krzywdź swojej żony i dziecka. Wychowywałeś je, byłeś przy nim, pomimo tego, że nie jesteś biologicznym ojcem, to dziecko jest Twoje. Słuchaj, sam napisałeś, że Wasze życie było wspaniałe, rodzina etc... Nie niszcz tego!

Gość lorii
Posłuchaj Pawła madrze pisze:-) bedziesz jeszcze szczesliwy z rodzina ktora Cie kocha..odejdziesz..pograzysz sie, bo nie zaufasz juz zadnej kobiecie do konca..no i stracisz kontakt dobry z synem

Gość bysiuuu
"moze jestem głupia ale wydaje mi sie ze najczestszym powodem zrobienia dziecka z innym facetem jest to że wybiera przystojniejszego, matka chce dobrze dla dziecka zeby bylo ładne i mialo łatwiej w zyciu, nie przejmuj sie, dla tego dziecka jestes naprawde ojcem" Nie słyszałem większej kurwy!!! Tak jesteś głupia!!!

Gość Paweł_Poznań
Napisz, co postanowiłeś ;-)

------>fd5656 moze jestem głupia ale wydaje mi sie ze najczestszym powodem zrobienia dziecka z innym facetem jest to że wybiera przystojniejszego, matka chce dobrze dla dziecka zeby bylo ładne i mialo łatwiej w zyciu, nie przejmuj sie, dla tego dziecka jestes naprawde ojcem mnie też to rozwaliło :O

Wróciłem teraz z pubu, wypiłem 3 piwa myślałem że to mi poprawi humor. Jednak nie poprawiło. Przeczytałem wasze wpisy i zastanawiam się czemu piszecie że nie jestem dobrym ojcem? Co ja takiego zrobiłem, zawsze o dziecko dobrze dbałem. Nawet jedna z naszych koleżanek powiedziała mi że chciała by żeby jej mąż był chociaż w połowie takim ojcem dla dziecka jak ja. To było miłe, bardzo miłe. Na tą chwilę, raczej jestem zdecydowany z żoną się rozwieść. Pewnie to zrobię bo jak żyć kobietą która taki numer mi zrobiła? Jak by na początku od razu o tym powiedziała, może bym mógł.... może bym to zaakceptował, ale po tych latach w kłamstwie.... mam do niej odrazę i nie chce jej znać. Przyznam się że też zmieniło mi się spojrzenie na dziecko, czuję do niego odrazę. To wszystko za winną żony, dziecko nie jest winne. Jak się rozwiodę może fajnie będzie się spotkać z dzieckiem, ale nie do końca mam na to ochotę. Jak ono będzie chciało to czemu nie, ale sam z siebie nie!

Gość Paweł_Poznań
Przegrałeś ;-)