Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż załamany podłym życiem

Mąż żyjący przez wiele lat w kłamstwie. Całkowicie zdezorientowany.

Polecane posty

Gość lorii
Na nia sobie jedz..moze Ci sie ulży:-))))

kolotw a ty nie sadzisz czasem ze on narazie ma taki metlik we łbie ze hooojjj... ja bym miala taki ze pewnie nie bylabym w stanie tu w ogole pisac a jak juz bym napisala to tez pewnie mialabym 1400 mysli na seunde...Czuje ze kocha to dziecko no i na jego nieszczeslie zone tez zastanawie mnie tylko dlaczego ta kobieta nie usunela tej ciazy jak juz wiedziala ze to nie meza dziecko a chciala byc z nim ponadto ze dziecko bylo tak jakby z gwaltu:O nie za bardzo to wszystko rozumie...to za wiele na moja glowe:O

Gość ale sobie gghhhjkl
znalazłes porównanie, naprawde "celne".😴

Gość gem_ma
i mnie się wydaje, że nie za mądrze podchodzisz do sprawy, autorze. za dużo nienawiści w tobie...tak naprawdę, to ty chcesz ukarać swoją żonę, więc może lepiej będzie, jak odejdziesz

Gość gghhhjkl
ja nie rozumiem czemu wszyscy na niego wsiedli że nie jest dobrym ojcem i ze nie kocha dziecka:O:O:O fakt-mamusia nie pojmie takiej sytuacji,bo ona nie znajdzie się nigdy w takiej-że nagle okaże sie że JEJ dziecko jest tak naprawdę pani Krysi :O

Gość kolotw
gghhhjkl głupi/a jestes co innego cudze dziecko z podworka,a co innego dziecko ktore sie wychowuje od małego.Nawet adoptowane dzieci kocha sie ponad zycie.Ty idź sie lecz,nie rozroniasz co dobre co złe

Gość taaa ciemnooka
usuwać ciążę.:O

gghhhjkl Życie jest o wiele bogatsze niż seriale. Jak pisałem znam taki przypadek i to jest mój znajomy.

Gość gghhh to kolejny
gimnazjalista gówno wiedzący o życiu.

Gość kolotw
Ciemnooka Brunetka autor moze miec mętlik w głowie,ale jego sówa dotyczace dziecka raza,az oslepiaja.On nie jest wart aby nazywac go ojcem.

fakt-mamusia nie pojmie takiej sytuacji,bo ona nie znajdzie się nigdy w takiej-że nagle okaże sie że JEJ dziecko jest tak naprawdę pani Krysi } Błąd. Znane są przypadki podmiany dziecka w szpitalu. ;) Tak jak pisałem życie jest bogatsze niż seriale.

no niestety kobieta zgwalcona ma tez prawo do normalnego zycia...jak to by faceta tak zrobili to nie bylo by sprawy a ze kobieta ma macice to i ciaza moze byc:O

Gość chyba cała ta sytuacja
odkryła przy okazji nie najlepsze oblicze samego "pokrzywdzonego".

Gość kolotw
Tutaj nie kobeita jest najwazniejsza,ani zraniony facet.DZIECKO JEST W TEJ CHWILI NAJWAZNIEJSZE

Gość bez stalego nicku
Twoja zona to niezla suka. Ja bym jej nie wybaczyla na twoim miejscu. Nie marnuj zycia na kogos takiego. Z dzieckiem mozesz utrzymywac kontakt, nie musisz z nimi zyc...

Gość gghhhjkl
[zgłoś do usunięcia] kolotw gghhhjkl głupi/a jestes co innego cudze dziecko z podworka,a co innego dziecko ktore sie wychowuje od małego.Nawet adoptowane dzieci kocha sie ponad zycie.Ty idź sie lecz,nie rozroniasz co dobre co złe sama się lecz:O jasne,dobre jest wmawianie g\facetowi ojcostwa i jeszcze do niego pretensje:D a facet ma prawo być w szoku :O ale widze że tu same mamusie niepewne czy mąż jest tatusiem:D brońcie,brońcie:D

Gość lorii
:-D no i zeszlismy na tematy ciekawsze niz autora;-)

Gość czarnooka może kobieta
po prostu chciała tego dziecka, nie przyszło ci to do główki?:o

Gość gghhhjkl
Myrevin-fakt,bogatsze,ale nie wiem jak trzeba być pustym i tępym żeby teraz miec pretensje do ojca że nie kochał nigdy dziecka:O on jest zwyczajnie w szoku i ma pełne do tego prawo

Gość kolotw
gghhhjkl TEPY OSLE,JUZ NAPSIAŁAM,ZE TUTAJ NAJWAZNIEJSZE JEST DZIECKO A NIE MAMUSIA I TATUS

Gość gghhh my w przeciwienstwie
do ciebie próbujemy być obiektywni i spojrzec na wszystko spokojnie nie to co ty pieniaczu.😴

Gość kolotw
gghhhjkl w szoku to on moze byc,ale do zony a nie do tego dzieciąytka ktore jest niczemu winne

Gość gghhhjkl
kolotw gghhhjkl TEPY OSLE,JUZ NAPSIAŁAM,ZE TUTAJ NAJWAZNIEJSZE JEST DZIECKO A NIE MAMUSIA I TATUS odpierdol sie :O ja cię nie wyzywam pierwsza,więc się po prostu odpierdol:O

Gość kolotw
gghhhjkl to Ty kobieta jestes :-) o rany,ale babsko głupie

czarnooka moze kobieta Nie przychodzi mi do glowi kto ze oszukala najblizsza sobie osobe w tak perfidny sposob miala nadzieje ze t sie nie wyda i tylko to ja interesowalo czego mozna sie spodziewac po takiej kobiecie to ze mogla usunac bylo retoryczne jest taka mozliwosc wiec to wymienilam nie mowie ze to pochwalilabym.

Gość a na koncu okaże się
że to prowokacja a my się tak tu produkujemy. :P

Gość gghhhjkl
taaa,a myslałaś że tylko faceci gardzą szmatami które wmawiają komuś nie jego ojcostwo?;) i twierdze dalej-facet ma po takiej akcji prawo byc w szoku-i nawet nie być pewnym uczyć co do dziecka-bo zrobiono mu tak cholerną krzywdę że nawet sobie nie wyobrażasz:) a teraz niech wszystkie mamusie które nie wiedzą kto tak naprawdę jest tatusiem ich dziecka po mnie jadą do woli-mnie to nie rusza:D

Gość no co mam prawo po tobie
jechać bo nie jestem mamusią i nigdy nikogo nie zdradziłam.

Gość gghhhjkl
moze prowokacja,może nie-ale szokujące jest jedno-większość kobiet oczekuje że po takiej akcji(kochanie,tak naprawde ojcem Piotrusia jest żul spod sklepu:) ) mąż się w ogóle nie przejmie:D spadam:O