Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiochowa.

Co zrobiliscie śmiesznego w dzieciństwie

Polecane posty

Gość śmiochowa.

bo ja jak byłam mała powiedziałam do taty w sklepie : ,,głupi siór" a wy?;>

Gość mięso armatnie
kurwa, zalałam się herbatą! :D :D

Gość dziołcha.
hehe. a co jeszcze?

Gość jak miałam kilka lat
nazwałam moją kolezankę dziwką nie wiedzac co to znaczy.:P po prostu usłyszałam to w jakimś filmie i mi sie spodobało!:D

Gość ja wlazłam do szafy i zasnęłam
a wszyscy mnie szukali po całym osiedlu i sąsiadach i chcieli dzwonić na policję. Ale się obudziłam w czas... ale by siara była :D

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaa
podobno ciagle chodziłam za ojcem i powtarzałam "Kuwa Kazik"....nie umiałam wypowiedzic rrr:)

Gość jestem głupia
podobno ( bo nie pamietam tego) jak moja babcia skubala kaczke, to ja wsadzilam jej palec w d upe :/ kaczce oczywiscie :D

Gość śmiechowa.
HAHAHAHAAHAHAHAHAHA. :D jak miałam kilka lat - dobrze że mamy tak nie nazwałaś, dopiero by było. ;)

o, też lubiłam wchodzić do szaf.:p poza tym raz włożyłam sobie do obu dziurek w nosie bazie wierzbowe. było trochę strachu, chcieli mnie wieżć na pogotowie ale na szczęście udało mi sie je wysmarkać.:D:D:D

Gość a ja jak miałam z 7 lat
to uczyłam młodsze dzieciaki z okolicy pokazywać różne gesty (np. fack you i związane z seksem), a później one biegły do rodziców i im to pokazywały... ale ubaw miałyśmy z koleżanką. :D

Gość choke
obudziłam się rano, nikogo w domu nie było, byłam przerażona i wyleciałam w piżamie i skarpetkach na dwór, włosy na wszystkie strony, morda umazana czekoladą, bo żarłam po kryjomu w nocy i się nie umyłam, drąc się: "mamo, nie zostawiaj mnie! mamo, przecież nic nie zrobiłam!" do dzisiaj mi to wypominają :o :o

Gość śmiechowa.
HAHAHA. a jak ja bylam mala to sie powiesiłam na płocie na sukience i wisiałam tak dopóki mama nie przyszła ze sklepu i mnie nie zciągnęła.

Gość hahahahahhahhahahhaahahhaa
z tym Kazikiem najlepsze :D:D:D

o i jeszcze jedna perełka: schowałam się przed księdzem, ktory chodził po kolędzie pod łóżko...niestety podobno stopy mi było widać.:classic_cool: jakby tak pomyslec to trochę się tych "wyskoków" uzbierało.:p

Mi mama opowiadal ze jak bylem maly to jadlem sciany i węgiel.. I kiedys jak stawiali jeszcze piece kaflowe i u nas tez taki robili to zeby tylko dostac sie do beczki ze smołą to wszucalem tam buty...

Gość xsefd
jak miałam 6 lat to w kuchni próbowałam palić papierosa i mnie kuzynka przyłapała. dobrze że nie rodzice. ;)

Gość blondasia
zjechałam czterokołowym rowerkiem z 4 piętra ze schodów to było mega hardcorowe

ja sobie obcięłam grzywkę nożyczkami do paznokci do samej skóry. potem jak mi odrastało to miałam irokeza xP raz sobie obcięłam rzęsy w sklepie pomyliam zakonnnice z moją matką (bo miały czarne kurtki) i do niej : "mamo, mamo" a jedna baba jak sie na tą zakonnicę spojrzała XD

Gość gurset
jak byłem mały to jadłem kozy z nosa i gile. ;) ale naszczęście się już odzwyczaiłem od nałogu. ;D

Gość mialam moze jakies 10 lat
i stiwerdziłam, ze uciekam z domu. spakowalam do tornistra kanapki, soczek i nawet napisałam list do rodzinki:D no i poszłam...wróciłam się po jakichś kilkunastu minutach. w domu i tak nikogo nie było wiec do dziś nikt nie wie o moich wielkich plaanch włóczegi po świecie.:D

To hardcorowym dzieckiem bylas Kochana.. Ale te historie juz znam

Gość gurset
kiedyś jechalismy wózkiem dziecięcym z górki w 3 osoby, i jechaliśmy z górki wózek zachamował kabina góry odpadła i kolega aż z przerażenia sie zesrał.

a mnie uczyli przeklinać cholera. Dziadek zawsze krzyczał i jak kiedyś sąsiadka przy nim powiedziała -powiedz cholera to ja spojrzałam na niego i powiedziałam - CHOLERA NIE!

Gość mialam moze jakies 10 lat
ale zamiłowanie do włóczęgi tu i tam mam do dziś.:classic_cool:

Gość dsffsasa
1.bylam na stostkuu taty bedac mala i tak klnac sie nauczyclam wchodzilam w miejsce publiczne i cholera kurwa itd. takim slownictwem rzucalam 2. powiedzialam nie wiedzac(kol.mowila ze to sie mowi by kogos zdenerwowac) co to znaczy do matki : "ty dziwko"